UEFA Champions League: Manchester United vs PSG

Prima săptămână din UEFA Champions League ne aduce meciuri foarte interesante. Cel mai interesant meci al primelor două zile este duelul depe Old Trafford dintre Manchester United vs PSG. Se anunță un duel al giganțiilor din care doar una dintre cele douăechipe se va califica. Ultimul dueldirect dintre cele două formații a fost acum 4 ani aș că nu este relevant.  Faptul că ambele formații trec printr-o formă de vis nu poate decât să ne bucure și să așteptăm acest meci cu nerăbdare. Pronosticuri fotbal ne aduc zi de zi ponturi ce pot fi câștigătoare.

Derby-ul zilei Manchester United vs PSG

Manchester United trece printr-o formă cum nici nuîșiimaginat fanii diavolilor cândpe banca tehnică era Jose Mourinho. Cu Ole Gunnar Soljkaer, United este neînvinsă. Diavolii s-au calificat în faza optimilor de finală după ce au terminat grupa pepoziția a doua în spatele celor de la Juventus și din care au mai făcut parte Young Boys și Valencia.  Cu noul antrenor pe bancă, gazdele partidei de astăzi au reușit 10 victorii și un singur rezultat de egalitate. În Premier League au reușit să ajungă pe poziția a 4-a a clasamentului. Pentru jocul din această seară Soljkaer nu se va putea baza peRojo, Darmian și Valencia dar nu sunt absențe decisive. Pariază și câștigă alături de noi cu pronosticuri fotbal.

PSG era cotată ca favorită la tragerea la sorți. Faptul că brazilianul Neymar este accidentat și nu a putea evolua astăzi egalizează șansele echipelor la calificare. În Ligue 1 cei de laPSG domină clar având un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului. Putem spune că UEFA Champions League rămâne oiectivul lor principal. Chiar dacă au câștigat cea mai grea grupă, din care au mai făcut parteLiverpool, Napoli și Steaua Roșie Belgrad, astăzi îi va aștepta un joc foarte dificil pe parizieni. Problemele PSG-ului sunt mai mari deoarece pe lângă Neymar vor Meunier și Cavani.

Manchester Ubited vs PSG se anuță un spectacol total ce nu trebuie ratat. Vom risca și vom merge pe o victorie a celor de la United la o cotă foaret avantajoasă de 2.30. Un alt pariu de luat n calcul este cel conform căruia nu vor reuși să marcheze ambele echipe deoarece mă aștept la un meci destul de închis.  Fără Cavani și Neymar le va fi foarte dificil celor de la PSG să marcheze. United ar trebui să se afle la cârma jocului astfel că o să pariem că diavolii vor avea mai multe lovituri de la colțul terenului. Putem spune că acest meci poate fi și un examen pentru Soljkaer din postura de antrenor. Pariază alături de noi zi de zi pe pronosticuri fotbal.