UEFA Champions League: Liverpool vs FC Porto

Spectacolul din UEFA Champions League revine în această săptămână. Am ajuns în faza sferturilor de finală şi din acest moment totul este posibil să se întâmple. De la ora 22:00 pe Anfield, Liverpool vs FC Porto o să dea o primă bătălie în încercarea de a ajunge în semifinale. Ambele echipe traversează o formă foarte bună şi acest lucru nu poate decât să ne bucure că vom avea un meci şi mai spectaculos. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit şi sezonul trecut în optimile de finală. Atunci Liverpool s-a calificat după un 5-0 la general. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Lupta pentru calificare Liverpool vs FC Porto

Liverpool porneşte ca mare favorită în acest prim meci tur. Toată lumea se aşteaptă ca, gazdele partidei de astăzi să câştige la o diferenţă destul de mare pentru a fi liniştită pentru meciul retur. În faza optimilor de finală, cormoranii au trecut de Bayern Munchen pe care i-au învins cu scorul de 3-1 la general. În Premier League, Salah şi compania se află pe prima poziţie a clasamentului. În ultimele 5 meciuri disputate în toate competiţiile cei de la Liverpool au obţinut tot atâtea victorii. Forma foarte bună pe care o traversează îi poate duce spre un nou succes. Pariază pe ponturi pariuri sportive şi câştigă.

FC Porto porneşte cu a doua şansă atât în partida de astăzi dar şi la calificare. Portughezii au trecut în optimile de finală de AS Roam de care au trecut în prelungiri. La fel ca adversara de astăzi şi FC Porto trece printr-o formă foarte bună. În campionatul Portugaliei se află pe prima poziţie la egalitate cu Benfica. În ultimele 6 partide disputate în toate competiţiile cei de la Porto nu au suferit nici o înfrângere astfel că vor veni cu un moral foarte bun.

Liverpool vs FC porto este un meci foarte important. În opinia noastră, Liverpool este mare favorită pentru a îşi trece în cont o primă victorie în această dublă. Cota de 1.30 pentru un succes al cormoraniilor este o cotă ce nu ar trebui ratată. Ţinând cont de forţa echipei în faţa propriilor fani putem paria pe faptul că se vor impune la cel puţin două goluri diferenţă. Astfel vom beneficia de o cotă de 1.70. Vom alege şi un pariu special. Vom miza pe faptul că Liverpool va avea o posesie de peste 57% la o cotă de 1.80. Pariazp cu noi.