UEFA Champions League: FC Porto vs Schalke

Recomandarea noastră: 1

UEFA Champions League, FC Porto, Schalke
FC Porto - Schalke
1
1.83
X
3.45
2
5.30

După spectacolul de seara trecută din UEFA Champions League, așteptăm cu nerăbdare meciurile de astăzi. În această seară sunt programate o nouă serie de partide, unele chiar decisive pentru calificare. Un meci care ne-a atras atenția deoarece se anunță deosebit de interesant este duelul dintre FC Porto vs Schalke. Meciul tur dintre cele două formații, disputat în Germania s-a încheiat cu scorul de 1-1. Cele două formații sunt pe primele două poziții ale grupei D. Astfel putem spune că acest meci este ca o finală pentru prima poziție. Din această grupă mai fac parte Lokomotiv Moscova și Galatasaray. Ponturi pariuri sportive ne vor aduce pentru astăzi cote foarte avantajoase.

Primul loc în grupă FC Porto vs Schalke

FC Porto pornește cu prima șansă la cele trei puncte în acest meci. Portughezii au acumulat 10 puncte în această grupă și sunt pe prima poziție a grupei. Rezultatul de egalitate din Germania este singurul pas greșit al lor, în celelalte meciuri au înregistrat doar victorii. În ultima perioadă sunt într-o formă foarte bună. În ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile au înregistrat doar victorii. Pentru gazdele de astăzi și un rezultat de egalitate ar fi bun dar o victorie le-ar asigura câștigarea grupei. Cei de la Porto nu se vor putea baza doar pe Aboubakar. Ponturi pariuri sportive ne va aduce o cotă câștigătoare.

Schalke, chiar dacă are a doua șansă la victorie sunt genul de echipă care pot câștiga orice meci. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului cu 8 puncte acumulate. În privința calificării nu credem că vor avea emoții deoarece în ultima etapă îi vor întâlni pe cei de la Lokomotiv Moscova care au suferit doar înfrângeri. Două victorii și două rezultate de egalitate au înregistrat în cele patru partide ale grupei. Nemții vin după o victorie în ultima etapă din Bundesliga, astfel că au un moral bun pentru acest joc.

Partida dintre FC Porto vs Schalke se anunță a fi una deosebit de interesantă. Ambele formații își doresc cele trei puncte puse în joc și prima poziția în grupă. Mizăm că jocul va fi condus de cei de la Porto. Astfel la o cotă de 1.80 vom paria că Porto va avea peste 5,5 cornere. Pentru acest meci putem paria și pe faptul că celor de la Schalke li se vor arăa mai multe cartonașe galbene. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să câștigi.