UEFA Champions League: FC Porto vs AS Roma

Spectacolul din UEFA Champions League continuă cu noi meciuri deosebit de interesante. Surpriza eliminării celor de la Real Madrid ne face să credem că în nici o dublă calificarea nu este rezolvată. Unul dintre cele mai echilibrate dueluri în optimile de finală este meciul retur dintre FC Porto vs AS Roma. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de la AS Roma, astfel că putem spune că şansele celor două formaţii la calificare sunt egale. În ultimele meciuri disputate în campionatele interne, ambele formaţii au suferit înfrângeri în derby-uri foarte importante. Cele mai importante pronosticuri fotbal le găseşti zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Duel pentru calificare FC Porto vs AS Roma

FC Porto are avantajul de a evolua pe teren propriu dar şi de recuperat un gol după înfrângerea din partida tur. Portughezii au reuşit pe Olimpico să marcheze prin Adrian. În ultima etapă din Primeira Liga au suferit o înfrângere în faţa unei mari rivale, Benfica, cu scorul de 2-1. După acel joc au pierdut şi prima poziţie a clasamentului. Înfrângerea din acel meci va putea fi uitată cu o calificare în această seară. Pentru jocul din această seară cei de la FC Porto nu se vor putea baza pe Aboubakar. Câştigă cu pronostocuri fotbal oferite de site-ul nostru.

AS Roma nu traversează nici ea o formă foarte bună. În ultima etapă din Serie A, romanii au pierdut în Derby della Capitale, în faţa celor de la Lazio cu scorul de 3-0. În Serie A, oaspeţii partidei de astăzi ocupă doar poziţia a 5-a a clasamentului. În cazul în care vor fi eliminaţi despre Eusebio di Francesco, se vorbeşte că va fi demis de pe banca oaspeţilor. Bianda şi Under nu vor putea fi folosiţi în partida din această seară de tehnicianul oaspeţilor.

FC Porto vs AS Roma se anunţă a fi un meci cu o miză foarte mare. Ambele echipe îşi doresc să se califice în sferturile de finală. Vom paria pe faptul că cei de la Porto vor reuşi să se calificare la o cotă de 1.70. Anticipăm un meci în care vor marca ambele echipe. Astfel un GG vine cu o cotă de 1.60 de pe urma căreia avem de câştigat. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră şi p eteremen lung o să realizezi un profit considerabil.