UEFA Champions League: Ajax vs Real Madrid

Optimile de finală ale UEFA Champions League continuă. După ce aseară am asistat la două meciuri foarte interesante și spectaculoase,astăzi ne așteptăm la același lucru. Două dintre cele mai galonate echipe ale fotbalului european se vor duela pentru un loc în sferturile de finală. Meciul tur de astăzi se va disputa la Amsterdam urmând ca returul să aibă loc peste trei săptămâni pe Santiago Bernabeu. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp într-un meci direct,dar galacticii au câștigat ultimele 6 jocuri directe. Cei de la Real pornesc ca favoriți în această dublă manșă dar în meciul de astăzi este posibil să se întâmple orice. Mergi pe mâna celor mai buni pariori și câștigă.

Goluri în Ajax vs Real Madrid

Ajax încearcă să revină în topul european. În acest sezon au arătat o creștere de formă de la meci la meci. Lăncierii s-au calificat în această fază a competiției după ce au încheiat pe poziția a doua grupa din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Benfica și AEK Atena. În Eredivisie sunt doar pe poziția a doua a clasamentului la distanță destul demare dePSV. Trebuie să notăm faptul că pe teren propriu nu au pierdut nici un joc astfel că ne așteptăm să facă un meci mare astăzi. Pe Beturi.ro găsești ponturi de la cei mai buni pariori.

Real Madrid pornește ca favorită și în meicul de astăzi încercând să își respecte blazonul de deținătoare a trofeului. Oaspeții partidei de astăzi au câștigat grupa din care au mai făcut parte AS Roma, Viktoria Plzen și CSKA Moscova.  Galacticii sunt în creștere de formă de la meci la meci. În ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiileau reușit să își treacă în cont 8 victorii ceea ce este foarte bine, mai ales după începutul slab de sezon.

Ajax vs Real Madrid se anunță un spectacol de pe urma căruia poți câștiga alături de cei mai buni  pariori ai noștrii. La finalul celor 90 de minute vom merge pe o victorie a celor de la RealMadrid, pariu ce ne aduce o cotă de 1.90. GG și peste 2,5 goluri ne aduce o cotă de 2.50 care în opinia noastră nu ar trebui ratată. Fiecare echipă încearcă să lupte pentru fiecare minge,astfel că vom paria și pe numărul de cartonașe galbene. Peste 3,5 cartonașe galbene ne aduc o cotă de 1.80. Pariază zi de zi alături de echipa noastră.