UEFA Champions League: Ajax vs Bayern

Recomandarea noastră: 2

UEFA Champions League, Ajax, Bayern
Ajax - Bayern
1
3.90
X
3.80
2
1.98

Grupa E ne aduce un meci foarte important în ecuația câștigării grupei. Ajax vs Bayern este derby-ul acestei grupe și se prezintă a fi un meci deosebit de interesant și spectaculos. Cele două formații nu vor evolua cu presiunea calificării deoarece au obținut deja acest lucru dar elevor lupta pentru prima poziție a clasamentului. Din această grupă mai fac parte AEK și Benfica. Meciul tur dintre cele două adversare de astăzi s-a încheiat cu scorul de 1-1 la capătul unui meci dominat de cei de la Ajax. Ambele echipe au impresionat prin forța defensivă pe care au arătat-o. Ținând cont că niciuna dintre cele două formații nu mai are presiune ne așteptăm la un joc foarte spectaculos. Joacă și câștigă alături de noi la pariuri sportive.

Fotbal spectacol în Ajax s Bayern

Ajax este una dintre surprizele plăcute ale acestei ediții din UEFA Champions League. Lăncierii sunt pe poziția a doua a grupei după ce au reușit să acumuleze 11 puncte. Ei nu au suferit nici o înfrângere ceea ce este un lucru remarcabil.În cele patru partide disputate au reușit să marcheze de 8 ori. Bande, Elting și Vetman sunt singurii absenți ai celor de la Ajax. Ținând cont că vor evolua contra celor de la Bayern orice detaliu contează în acest meci și astfel că aceste absențe ar putea conta. La pariuri sportive poți câștiga în fiecare zi alăturide Beturi.ro.

Bayern Munchen se află în revenire de formă după rezultatele destul de modeste de la început de sezon. Bavarezii sunt pe prima poziție a grupei după ce au acumulat 13 puncte. Aceste puncte au enit în urma a patru victorii și un rezultat de egalitate. Chiar dacă jocul bavareziilor nu a fost unul convingător vedem că ei sunt foarte aproape decâștigarea grupei. În această seară se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate.  Robben, Tolisso și Rodriguez nu or putea evolua astăzi pentru cei de la Bayern.

Ajax vs Bayern se anunță a fi un meci foarte deschis în care cele două ofensie își vor face simțită prezența. Vom paria că vor marca ambele formații. Acest pronostic ne a aduce o cotă de 1.70. Un alt pronostic de luat în calcul este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri în acest meci. Cota de 1.80 pe care o are acest pont este una destul de atractivă în opinia noastră. Ține cont de sfaturile noastre și o să câștigi.