Viorel Berbece
22 aprilie 2019

World Champ Snooker 2019

World Champ Snooker 2019

Toţi ochii iubitorilor de snooker vor fi aţintiţi către Teatrul Crucible din Sheffield. Acolo are loc în această perioadă World Champ Snooker, cea mai mare competiţie a ,,Maeştriilor tacului”. Cei mai mulţi suntem fanii ,,Rachetei” Ronnie O’Sullivan, care va încerca să scrie încă o pagină în istoria acestui sport. Cote foarte bune pentru acest campionat găsiți la partenerul BETuri, Unibet. Despre oferta completă Unibet, poți citi aici. Deschide un cont și beneficiază de oferte irezistibile.

Această ediţie a Campionatului Mondial de Snooker pe care o aşteptăm cu nerăbdare se va desfăşura în perioada 20 aprilie – 6 mai. Aşa cum suntem deja obişnuiţi de la alte sporturi trebuie să privi şi latura financiară. Premiile la această competiţie sunt de £ 2.231.000. Câştigătorul va încasa un cec de 500.000 de lire sterline.

Istoria snookerului pentru ponturi pariuri

În ţara noastră acest sport începe să atragă din ce în ce mai mulţi telespectatori. Începuturile acestui sport sunt prin secolul al XIX-lea. Soldaţii britanici trimişi în India au fost primii care au jucat acest sport. În această perioadă snooker-ul este popular în Europa, în special în Regatul Unit dar şi în Asia, în ţări cum sunt China şi Hong Kong.

Cel mai titrat jucător de snooker de la World Champ Snooker este Stephen Hendry care a câştigat de 7 ori această competiţie. Ronnie O’Sullivan şi-a trecut de 5 ori în carieră acest trofeu, dar ultima oară a făcut-o în 2013. Câştigătorul de anul trecut este Mark Williams. Atunci l-a învins în finală pe John Higgins cu scorul de 18-16 la capătul unei partide foarte interesante.

World Champ Snooker – Sezon echilibrat

Sezonul acesta a fost unul foarte echilibrat iar acest lucru ne arată că sunt mai mulţi jucători care şi-au depus candidature pentru a câştiga Campionatul Mondial 2019. Principalul favorit al acestei ediţii conform tabloului de concurs este Mark Williams, câştigătorul de anul trecut. Credem că el nu va reuşi să îşi apere titlul mondial deoarece nu face un sezon foarte bun. Williams a reuşit să câştige un singur turneu în acest sezon, Openul Mondial.

Ronnie O’Sullivan este în opinia noastră principalul favorit al acestei ediţii. Ronnie poate demonstra că la 43 de ani este capabil să îşi treacă în cont încă un titlu mondial. Englezul face un sezon foarte bun reuşind să câştige nu mai puţin de 5 trofee. Toate cele 5 sunt foarte importante pentru Ronnie dar cele mai valoroase sunt Mastersul şi Campionatul Marii Britanii. Trebuie să notăm faptul că O’Sullivan este cel mai iubit jucător de snooker.

Prin stilul său, face acest sport mai spectaculos şi atrage mulţi suporteri care îl încurajează din arena de joc sau din faţa micilor ecrane. Cota lui Ronnie pentru a obţine titlul mondial este de 3.40. Este o cotă bună ce ne poatea duce un profit considerabil cu cele mai bune ponturi pariuri. Înaintea turneului, O’Sullivan a declarat că este pregătit pentru un nou titlu mondial, aşadar sperăm căva fi foarte motivat.

Ceilalți favoriți pentru pariuri snooker

Mark Selby, a condus o perioadă foarte lungă clasamentul mondial. Acum el se află în scădere de formă, coborând pe poziţia a treia a clasamentului. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că în acest sezon a câştigat un singur turneu. Este vorba despre Campionatul Chinei. La casele de pariuri Selby are o cotă de 9.00 pentru câştigarea trofeului. El este cel de-al 4-a favorit. În opinia echipei noastre are şanse de a ajunge în fazele superioare dar îi va fi greu să câştige.

Neil Robertson este singurul ce îi poate pune probleme lui Ronnie în opinia noastră. Neil este Australian şi este singurul non-european din Top 9 mondial. Acesta a mai câştigat titlul mondial o singură dată în anul 2010 şi credem că la cei 37 de ani pe care îi are ar merita mai mult. Robertson face un sezon foarte bun. A reuşit să câştige trei trofee din care cele mai importante sunt Openul Chinez şi Openul Galez.

Concluzii World Champ Snooker 2019

Pe lângă aceste trofee el a mai reuşit să dispute 3 finale. Per total până în acest moment putem spune că a avut un sezon reuşit. Robertson are un moral foarte bun şi îşi stăpâneşte foarte bine emoţiile. La fiecare turneu impresionează prin eleganţa lui dar şi prin loviturile de geniu pe care le reuşeşte. Ponturi pariuri ne aduc o cotă de 6.50 pentru ca Robertson să câştge turneul.

Judd Trump este un nou jucător pe care trebuie să îl trecem pe lista favoriţilor. Datorită stilului său foarte agresiv, Trump s-a făcut iubit de cătref anii snooker-ului. El este cunoscut prin faptul că atacă orice bilă din aproape orice poziţie, fiind unul dintre cei mai o fensivi jucători de snooker. Cota de 6.50 pe care o are Judd îl face un jucător cu mari şanse la titlu la World Champ Snooker, conform ponturi pariuri oferite de Beturi.ro. Trei turne ecâştigate, are şi el în acest sezon dintre care Openul Irlandei de Nord este cel mai important.

Am ales să vă prezentăm unii dintre principalii favoriţi, dar oricând acest turneu poate fi câştigat şi de alt jucător. Atunci când alegeţi cote pariuri să fiţi foarte atenţi. John Higgins care este un jucător foarte experimentat sau Ding Junhui pot produce o surpriză. Ne aşteaptă un turneu lung şi multe meciuri frumoase. Vom aborda snookerul și în cadrul emisiunii BETuri Show, podcastul de fotbal și pariuri sportive.