final four liga campionilor , handbal masculin
Cristi Geiger
11 iunie 2021

Liga Campionilor Handbal Masculin – Preview F4 | 12.06.2021

5/5 - (1 vote)

Final Four Liga Campionilor handbal masculin are o componență total neașteptată în sezonul 2020/2021.
Barcelona, PSG, Aalborg și Nantes sunt echipele care luptă pentru marele trofeu în acest weekend la Koln. Barcelona și PSG pleacă din postura de echipe mari favorite, în timp ce Aalborg și Nantes sunt așteptate să producă noi surprize.

Din Final Four-ul Ligii Campionilor absentează în acest an echipe precum Kiel, Flensburg, Veszprem sau Vive Kielce.
Din păcate, pandemia de COVID-19 permite accesul unui număr mic de spectatori la duelurile din Final Four și vom avea o atmosferă destul de tristă.

Ediția 2020/2021 este una dintre ultimele în care PSG poate să obțină trofeul mult dorit. Echipa din capitala Franței începe să își piardă din vedete, iar în următorii ani se va baza mai mult pe jucătorii autohtoni.

Final Four Liga Campionilor handbal masculin ne aduce câteva meciuri de top. Colonia de vedete de la PSG ar putea să se dueleze în finală cu super trupa lui Xavi Pascual. Barcelona se bazează în acest sezon pe Dika Mem, Aron Palmarsson, Luka Cindric sau Ludovic Fabregas.

La Nantes, veteranul Lazarov are rolul de a conduce din teren o echipă cu mulți handbaliști extrem de tineri.
Aalborg se bazează pe Mollgaard și Claar, dar și pe un joc colectiv excelent.

Noutăți din lumea handbalului înainte de Final Four Liga Campionilor masculin

  • Xavi Pascual va conduce ultimele meciuri pe banca tehnică a Barcelonei la acest Final Four. Antrenorul catalanilor s-a înțeles cu Dinamo și echipa națională a României.
  • Raul Entrerrios se retrage după acest turneu din cariera de jucător. Entrerrios se va duela cu fratele său, Alberto, cel care o antrenează în acest moment pe Nantes
  • Aron Palmarsson are șansa de a juca împotriva viitoarei sale echipe. Islandezul a semnat deja cu Aalborg.
  • Mikkel Hansen încearcă să câștige pentru prima dată în carieră Liga Campionilor. Danezul are toate titluri posibile până în acest moment, dar niciodată nu a ridicat marele trofeu oferit echipei câștigătoare în Champions League. Hansen a anunțat deja că din sezonul 2022/2023 va evolua la Aalborg
  • Nikola Karabatic revine pe teren! Căpitanul celor de la Paris Saint-Germain a lipsit tot sezonul din cauza unei accidentări grave la genunchi, însă și-a revenit la fix pentru Final Four.

Ponturi Handbal pentru Liga Campionilor handbal masculin EHF Final Four

  • 5.00 este cota pentru ca PSG să câștige Liga Campionilor handbal masculin în sezonul 2020/2021 la Betano Pariuri. Francezii nu pleacă din postura de favoriți, însă au valoarea necesară pentru a produce marea surpriză la Koln. Jucători precum Hansen, Karabatic, Kristopans sau Steins pot oricând să facă un meci mare.
  • Barcelona – Nantes – Handicap +7,5 Nantes – Cotă 1.50 la Superbet Pariuri Sportive. Catalanii pleacă din postura de mari favoriți, însă nu trebuie să uităm totuși că Nantes a eliminat echipe precum Vive Kielce sau Veszprem în acest sezon.

Barcelona, marea favorită – Meciuri Liga Campionilor Handbal

Final Four-ul de la Koln debutează cu meciul dintre Aalborg și PSG, programat sâmbătă, de la ora 16:15. Danezii au surprins pe toată lumea în acest sezon și au reușit să elimine echipe importante. În sferturile de finală, Aalborg a câștigat la limită dubla manșă cu Flensburg. Nordicii se bazează pe un joc de echipă excelent, dar și pe realizările suedezului Felix Claar, un jucător într-o formă senzațională.

În drumul spre Final Four, PSG a reușit să o elimine pe Kiel, deținătoarea titlului de anul trecut. Trupa din capitala Franței a avut o armă surprinzătoare în persoana lui Elhom Prandhi în meciurile cu Kiel.
Barcelona nu a avut emoții pentru calificarea în Final Four. Catalanii au jucat cu Elverum și Brest, două echipe care nu au cum să emită pretenții în fața echipei spaniole.

Nantes a făcut o primăvară senzațională și a ajuns în Final Four după ce a trecut de Vive Kielce și Telekom Veszprem. Francezii au un super portar în persoana lui Emil Nielsen, dar și un lot cu multă experiență. Gurbindo, Lazarov sau Valero Rivera.

Starurile Velux Final Four handbal masculin – Liga Campionilor

EHF Liga Campionilor aduce față în față cei mai tari handbaliști la ora actuală. Echipa BETuri.ro îți prezintă jucătorii care vor juca în ultimul act de la Koln, în cadrul Final Four Liga Campionilor la handbal masculin:

Barcelona: Gonzalo Perez de Vargas, Kevin Moller – Casper Mortensen, Aitor Arino, Alex Pascual – Blaz Janc, Aleix Gomez – Cedric Sorhaindo, Ludovic Fabregas, Luis Frade – Timothey Nguessan, Thiagus dos Santos, Haniel Langaro – Raul Entrerrios, Luka Cindric, Aron Palmarsson – Jure Dolenec, Dika Mem

PSG: Vincent Gerard, Yann Genty – Adama Keita, Mathieu Grebille, Dylan Nahi – Benoit Kounkoud, Ferran Sole – Henrik Toft Hansen, Kamil Syprzak, Luka Karabatic – Viran Morros, Mikkel Hansen, Elohim Prandi – Luc Steins, Nikola Karabatic – Dainis Kristopans, Nedim Remili.

HBC Nantes: Emil Nielsen, Cyril Dumoulin – Baptiste Damatrin, Valero Rivera – Sebastian Augustinussen, David Balaguer – Dragan Pehmalbec, Adria Figueras, Theo Monar, Mathieu Bataille – Thibaud Briet, Oliver Nyokas, Alexandre Cavalcanti – Rok Ovnicek, Aymeric Minne – Milan Milic, Kiril Lazarov, Eduardo Gurbindo

Aalborg: Simon Gade, Mikael Aggefors – Sebastian Barthold, Buster Juul – Jonas Samuelsson, Mikkel Lang Rasmussen, Mark Strandgaard – Benjamin Jakobsen, Magnus Saugstrup, Rene Antonsen – Nikolaj Laeso, Andreas Holst Jensen, Henrik Møllgaard – Felix Claar, Benjamin Batsberg – Lukas Sandell, Mads Christiansen.

Cote pariuri bune pentru Final Four

PSG joacă cu Aalborg în prima semifinală de la Final Four. Francezii joacă un handbal în viteză și marchează constant peste 30 de goluri.

  • PSG – Peste 32,5 goluri marcate în meciul cu Aalborg – Cotă 1.92 la Unibet Pariuri. Ne așteptăm la un meci în viteză și cu multe goluri. Acest pronostic îți poate dubla câștigurile foarte ușor și merită încercat.

Meciuri handbal masculin azi – Liga Campionilor Final Four

Final Four Liga Campionilor este ultima competiție importantă din acest sezon în handbalul masculin. Barcelona și PSG sunt marile favorite, dar nu este exclus să vedem o nouă surpriză din partea lui Nantes sau Aalborg.

Mikkel Hansen încearcă să câștige din nou marele trofeu al Ligii Campionilor. Danezul a anunțat deja că pleacă de la PSG în 2022 și acest Final Four este una dintre ultimele șanse pentru nordic.

Pe lângă Final Four Handbal masculin, echipa BETuri.ro ți-a mai pregătit analize amănunțite pentru finalele de la Roland Garros sau cele mai tari meciuri de la EURO 2020.