campionatul mondial de snooker 2020
Viorel Berbece
10 august 2020

Campionatul Mondial de Snooker 2020. Preview și cote pariuri

Campionatul Mondial de Snooker 2020 se află în plină desfășurare. Asta dacă îți era dor să vezi la lucru cei mai mari jucători de snooker ai momentului, la cea mai importantă competiție. Aceasta este a 44-a ediție ce se desfășoara la celebrul teatru din Sheffield, cunoscut în lumea iubitorilor de snooker: Teatrul de la Crucible. Snooker-ul este unul dintre cele mai elegante sporturi, care are din ce în ce mai mulți privitori și chiar și în țara noastră numărul telespectatorilor este în creștere. 

Chiar și acest sport a fost afectat de pandemie, deoarece întregul sezon a fost decalat, iar unele competiții au fost chiar anulate. Mondialul de Snooker de la Crucible trebuia să se desfășoare la începutul lunii mai, dar din cauza pandemiei, acesta se va desfășura în perioada 31 iulie – 16 august.

Ai în față o perioadă cu foarte multe meciuri de snooker pe care o să le ții minte mult timp, dar și o perioadă cu foarte multe pariuri de pe urma cărora poți câștiga sume importante. 2020 World Snooker Championship se va disputa fără spectatori, dar tot spectacolul îl poți urmări la televizor în fața micului ecran. 

Regulile Jocului

La majoritatea caselor de pariuri din țara noastră poți să pariezi pe favoritul tău la Campionatul Mondial de Snooker 2020. Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson, Mark Selby sau oricare este favoritul tău, ai  ocazia de a paria pe el și de a câștiga sume importante pentru tine.

Regulile pentru meciurile de snooker sunt foarte simple. Chiar dacă nu ești familiarizat cu acest sport poți obține câștiguri substanțiale la pariuri deoarece îl vei înțelege foarte repede.

  • Obiectivul jocului este ca fiecare jucător să introducă bile în buzunar. Câștigă jucătorul ce la sfârșitul unui frame va acumula cel mai mare punctaj. Fiecare bilă roșie introdusă în buzunar valorează un punct. Restul bilelor aflate pe masa, de culoare galbenă, verde, maro, albastră roz și neagră se introduc în buzunar doar după ce în prealabil a fost introdusă o bilă roșie.
  • Break-ul maxim dintr-un meci este de 147, iar cu acest break nu se pot mândri foarte mulți jucători de snooker.
  • Numărul de frame-uri ce se dispută într-un meci variază în funcție de faza în care se află competiția. Cu cât este mai avansată, cu atât numărul de frame-uri de la Campionatul Mondial de Snooker este mai mare. 

Pariuri Snooker Campionatul Mondial 2020

2020 World Snooker Championship se află în oferta tuturor caselor de pariuri. Pe lângă pariurile pentru meciurile individuale ai posibilitatea să pariezi și pe câștigătorul turneului. Aruncând o privire asupra cotelor puse la dispoziție de casele de pariuri Campionatul Mondial de Snooker 2020 vei vedea că favorit este Judd Trump. Acesta are o cotă de 3.70.  

Foarte multă lume îl vede pe Trump ca fiind favorit să câștige și turneul de anul acesta. Acest lucru va fi o adevărată provocare pentru el. Spunem acest lucru deoarece există așa numitul blestem de la Crucible.  Blestemul de la Crucible se referă la faptul că niciun jucător ce a câștigat Campionatul Mondial pentru prima dată nu a reușit anul următor să își apere titlul.

judd trump

Campionatul Mondial de Snooker 2020. Rupe Trump Tradiția?

Judd Trump vine din postura de câștigător en-titre. Oare va fi el cel care va rupe acest blestem și va câștiga Campionatul Mondial de Snooker 2020? Nu au reușit asta nici legendele acestui sport cum sunt Stephen Hendry, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby sau Neil Robertson.

Aruncând o privire asupra tabloului de concurs, vei observa că Judd Trump are un culoar destul de accesibil până în finală. În sferturile de finală se poate întâlni cu un adversar destul de dificil, pe Kyren Wilson. Suntem siguri că va ieși un meci extraordinar. În semifinalele competiției putem avea o reeditare a finalei de anul trecut dintre Judd Trump și John Higgins. Dacă ar fi să se ajungă la acel meci în opinia echipei noastre tot Trump ar porni ca favorit.

Ponturi Pariuri. Alți Favoriți la 2020 World Snooker Championship

Al doilea jucător aflat pe o listă a favoriților este nimeni altul decât „Racheta” Ronnie O’Sullivan. El este cel mai iubit jucător de snooker din toate timpurile și în acest an are ocazia să câștige al șaselea titlu de campion mondial la 2020 World Snooker Championship.

La cei 44 de ani pe care îi are Ronnie se află într-o formă foarte bună. Este consderat a fi cel mai talentat jucător din istoria acestui sport. Practic putem spune că Ronnie, prin spectacolul pe care îl face la masa de snooker, a reușit să atragă foarte mulți fani și să facă o bună propagandă acestui sport. 

Așa cum am spus el este al doilea într-un tabel al favoriților la Campionatul Mondial de Snooker 2020, având o cotă de 4.50. În opinia echipei noastre este o cotă foarte bună acordată acestui jucător deoarece în orice moment Ronnie poate învinge pe oricine, dar la fel de bine poate fi învins. Suntem siguri că și tu ești fan al acestui jucător și o să îți dorești să aibă un traseu cât mai lung în acest an la Crucible.

Predicții Pariuri – Robertson și Selby, pe urmele lui Trump

Jucători cu șanse foarte mari să obțină titlul sunt și Neil Robertson, dar și Mark Selby. Experiența celor doi jucători, dar și talentul îi face să poată câștiga orice meci în fața oricărui adversar. Australianul Robertson are o cotă de 6. Foarte aproape de el este și Mark Selby cu o cotă de 6.50. Aceste cote sunt unele foarte mari, iar tu poți profita de ele și să reușești să îți treci în cont sume foarte importante.

Bingham, Mark Williams sau Barry Hawkins pot fi și ei jucători ce și pot pune amprenta asupra desfășurării 2020 World Snooker Championship. Oferta bookmakerilor este una foarte bogată din care îți poți alege pariuri snooker campionatul mondial 2020. Tot ce trebuie să faci este să studiezi cu foarte mare atenție jucătorii și să ai și norocul necesar astfel încât să reușești să câștigi biletul zilei.

Campionatul Mondial de Snooker 2020 Statistici Interesante

  • Ediția din acest an a Campionatului Mondial de Snooker se anunță una foarte interesantă. Învingătorul de anul trecut este Judd Trump, care l-a învins în finală pe John Higgins cu scorul de 19-8. A fost o finală foarte frumoasă și despre care iubitorii de snooker își aduc aminte cu plăcere. 
  • Premiile pentru 2020 World Snooker Championship sunt unele mari astfel că și aspectul financiar este unul  foarte important pentru jucători. Câștigătorul titlului se va putea bucura de suma de 500000 de lire sterline. Finalistul va primi 200000. Jucătorii ce vor părăsi competiția în semifinale vor primi un cec în valoare de 100 000 de lire sterline. 
  • La Campionatul Mondial de Snooker 2020 vor mai fi premiate și alte detalii, nu doar faza în care un jucător va accede în competiție. Este vorba despre break-ul maxim de 147 de puncte. Acesta va fi rasplătit cu suma de 40000 de lire. Suma totală a premiilor de la Campionatul Mondial de Snooker 2020 va ajunge la aproape 2400000 de lire sterline. Pentru un turneu de snooker putem spune că este o sumă foarte mare. 

Concluzii

Te așteaptă foarte multe pariuri snooker Campionatul Mondial 2020. Poți paria pe cine câștigă frame-ul în desfășurare sau următorul. Pentru acest tip de pariu e nevoie de o inspirație destul de mare. Sfatul nostru e să pariezi pe acest gen de pariu doar când urmărești meciul. Poți paria inclusiv pe jucătorul care va introduce prima bilă colorată în buzunar din următorul frame. Practic la snooker după fiecare lovitură te așteaptă noi pariuri.

Ține cont de sfaturile noastre și accesează site-ul Beturi deoarece vei beneficia și de alte articole ce te vor ajuta să câștigi și din alte sporturi. Joacă alături de noi zi de zi la cele mai bune case de pariuri.