Preliminarii Euro 2020: Suedia vs România

România porneşte la drum într-o nouă rundă a calificărilor cu mari speranţe. A venit şi rândul nostru să fim la un turneu final. Preliminariile pentru EURO 2020 vor fi deschise cu un meci  în deplasare contra Suediei. Pentru a începe cu dreptul preliminariile, tricolorii trebuie să obţină un rezultat pozitiv astăzi. Chiar dacă la casele de pariuri Suedia este favorită, în opinia noastră şansele sunt 50-50. Acest meci se dispută în cadrul grupei F din care mai fac parte Spania, Malta , Norvegia şi Insulele Feroe. Anul trecut am disputat un meci amical contra Suediei la Craiova, unde ne-am impu cu scorul de 1-0. Pariază şi câştigă cu ponturi pariuri fotbal.

Lupta pentru calificare Suedia vs România

Suedia vine după un turneu final al Cupei Mondiale foarte bun. Ei au reuşit să ajungă până în sferturile de finală. În toamnă în Liga Naţiunilor au reuşit să câştige o grupă din Liga B. Din acea grupă au mai făcut parte Rusia şi Turcia. Chiar dacă nu au nume foarte mari în echipă omogenitatea este de partea lor. Pentru meciul de astăzi nu se vor putea baza pe Lindelof care este absent de la convocare. Putem spune despre lotul gazdelor că este unul destul de echilibrat chiar dacă nu au jucători la echipe foarte mari. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

România speră să obţină un rezultat mare şi să răzbune eliminarea din 94. Ne aşteptăm ca naţionala noastră să fie foarte motivată deoarece dacă se va califica va disputa meciurile de la EURO 2020 pe teren propriu.  Cosmin Contra are unele probleme cu jucătorii indisponibili. Pe lista accidentaţiilor îi notăm pe Chiricheş, Ganea, Pintilii , Grozav, Andone sau Ţucudean. În condiţiile acestor absenţe forţa naţionalei noastre scade destul de mult. În toamnă, în Liga Naţiunilor am încheiat pe poziţia  a doua grupa din care am făcut parte alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania.

Suedia vs România este un meci ce nu are cum să ne lipsească de pe biletul zilei. Vom paria că naţionala noastră va reuşi să obţină un rezultat pozitiv. Astfel un X2 ne va aduce o cotă de 1.80 care în opinia noastră este una foarte bună. Se vor întâlni două echipe ce joacă destul de dur astfel că ne aşteptăm să se arate multe cartonaşe galbene. Peste 5,5 cartonaşe galbene ne vor aduce o cotă de 1.80. Pariază zi de zi alături de noi.