Preliminarii Euro 2020: Portugalia vs Serbia

ponturi pariuri fotbal

Preliminariile pentru EURO 2020 continuă cu meciuri deosebit de interesante. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei este duelul ce se va disputa pe Stadio da Luz. În acest meci Portugalia vs primi vizita Serbiei. Nu trebuie să uităm faptul că Portugalia este campioana Europeană în exerciţiu. Potugalia şi Serbia au fost în aceeaşi grupă şi la ultimele preliminarii pentru Euro. Atunci ambele meciuri au fost câştigate de portughezi cu scorul de 2-1. Jocul din această seară se va disputa în cadrul grupei B din care mai fac parte Luxemburg, Lituania şi Ucraina. Pariază şi câştigă alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal, zi de zi.

Derby-ul zilei Portugalia vs Serbia

Portugalia este cotată cu prima şansă de către casele de pariuri dar o va aştepta un meci foarte dificil în această seară. În prima etapă, tot pe teren propriu lusitanii au remizat cu scorul de 0-0 în faşa celor din Ucraina.  Trebuie să notăm faptul că Portugalia rămâne o formaţie foarte puternică pe teren propriu. În ultimele 11 meciuri disputate acasă nu au pierdut. Pentru gazdele partidei de astăzi este un mare avantaj faptul că a revenit la lot Cristinao Ronaldo. În ultimele 3 meciuri disputate s-au marcat sub 2,5 goluri. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Serbia este o formaţie ce arată din ce în ce mai bine de la meci la meci. Vecinii noştrii vin după un rezultat de egalitate înregistrat în urmă cu câtea zile în faţa Germaniei cu scorul de 1-1. De la Cupa Mondială din vara anului trecut, oaspeţii partidei de astăzi nu au suferit nici o înfrângere. Astăzi la cum arată echipa de bine nu ar trebui să ne mire dacă vor obţine un rezultat pozitiv. În deplasare deobicei joacă destul de închis deoarece în ultimele trei meciuri jucate deparet de proprii fani s-au marcat sub 2,5 goluri.

Portugalia vs Serbia este capul de afiş al acestei zile din preliminarii. Ţinând cont că în primul meci, contra Ucrainei, Portugalia a remizat cu scorul de 0-0, astăzi pare a fi obligată să e impună. Lusitanii au o cotă de 1.80 pentru a obţine cele trei puncte astăzi. Totuşi vom alege să merge şi pe faptul că vor marca ambele formaţii. GG-ul ne va aduce o cotă de 1.80, care în opinia noastră are şanse foarte mari de a fi una câştigătoare. Pariază cu noi.