Preliminarii Euro 2020: Olanda vs Germania

ponturi pariuri fotbal

Capul de afiş al acestei seri din preliminariile EURO 2020 este partida ce se va disputa la Amsterdan. Olanda va primi vizita Germaniei într-un meci ce se anunţă foarte intereant şi spectaculos. Acest meci se va disputa în cadrul grupei C. Din această grupă mai fac parte Irlanda de Nord, Estonia şi Belarus. Cele două formaţii sunt favorite la calificarea la Euro. Cele două formaţii au fost în aceeaşi grupă în Liga Naţiunilor disputată în toamnă. Acea grupă a fost câştigată de Olanda, urmată de Franţa şi Germania pe locul al treilea. În meciurile directe s-au înregistrat un rezultat de egalitate şi o victorie a Olandei. Ponturi pariuri fotbal ne aduc profit astăzi.

Fotbal spectacol între Olanda vs Germania

Olanda porneşte ca favorită în acest meci. Portocala mecanică se află în creştere de la meci la meci. Olandezii încearcă să se califice la un turneu final după ce au lipsit de la ultimile două turnee finale. În prima etapă a acestor preliminarii, olandezii au obţinut o victorie clară pe teren propriu cu scorul de 4-0 în faţa Belarusului. Astfel ei au ajuns la cinci meciuri în care nu au suferit nici o înfrângere. Pe teren propriu au obţinut patru victorii în ultimele patru meciuri. Mai mult, în ultimele trei nici nu au primit gol. Pariază şi câştigă cu ponturi pariuri fotbal.

Germania pare a fi în scădere. La mondial nu se pot mândri cu vreo performanţă, iar în Liga Naţiunilor au retrogradat în Liga B. În ultimele cinci meciuri disputate în toate comeptiţiile, naţionala Mannschaft-ului nu a reuşit să îşi treacă în cont decât o victorie. În deplasare nemţii arată o formă foarte slabă. Ei au ajuns la patru meciuri disputate în deplasare în care au suferit înfrângeri. Această performaţă negativă nu au mai înregistrat-o nemţii de foarte mult timp.

Olanda vs Germania este un meci de la care aşteptăm foarte multe. Ambele echipe joacă ofensiv astfel că vom alege să pariem pe numărul de goluri. Peste 3,5 goluri la o cotă de 1.90 credem că are şanse foarte mari de reuşită. La o cotă de 2.40 nu avem cum să nu pariem pe o victorie a olandezilor. EI sunt dornici să revină în prim-planul fotbalului astfel că îşi doresc victoria în fiecare meci. Ţine cont de sfaturile noastre şi pe termen lung o să ajungi să câştigi zi de zi.