Preliminarii Euro 2020: Italia vs Finlanda

Italia porneşte dornică de rezbunare într-o nouă nouă grupă a preliminariilor. Italienii încă sunt dezamăgiţi după ratarea calificării la Cupa Mondială de anul trecut. Astăzi, în prima etapă a calificărilor pentru EURO 2020, la Udinese vor primi vizita Finlandei într-un meci care se anunţă deosebit de interesant şi spectaculos. Cele două formaţii s-au întâlnit şi acum aproximativ 3 ani într-un meci direct, câştigat de Italia cu scorul de 1-0. Cele două formaţii au fost repartizate în grupa J a preliminariilor alături de Bosnia Heţegovina, Grecia, Liecenstein şi Armenia. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Lupta pentru puncte în Italia vs Finlanda

Italia nu mai are voie să facă niciun pas greşit. În Liga Naţiunilor în toamnă au terminat pe poziţia a doua grupa câştigată de Portugalia şi din care a mai făcut parte Polonia. Nu putem spune că squadra azzura se află într-o formă foarte bună. Ei au înregistrat doar 2 succese în ultimele 8 meciuri disputate în toate competiţiile. Roberto Mnacini încearcă să schimbe unii jucători de la echipă. Astfel au fost aduşi pentru a debuta Pavoletti, Yaniolo şi Izzo. Ne aşteptăm ca Italia să arate mult mai bine şi să îşi treacă în cont cele trei puncte puse în joc. Mergi pe mâna noastră pentru cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Finlanda porneşte cu a doua şansă dar este o naţonală în creştere şi poate pune probleme oricui. Nu are jucători care să e evidenţieze dar împreună formează un grup puternic. Vine după rezultate foarte bune în Liga Naţiunilor. Oaspeţii partidei de astăzi au reuşit să câştige o grupă din care au mai făcut parte Ungaria, Grecia şi Estonia. În acest an au disputat deja două partide amicale. Au învins pe Suedia cu scorul de 1-0 dar au pierdut în faţa Estoniei cu scorul de 2-1.

Italia vs Finlanda este un meci foarte interesant de la care aşteptăm spectacol. Italienii trebuie să fie foarte atenţi pentru a reuşi să îşi treacă în cont cele trei puncte puse în joc.Ei au o cotă de 1.28 pentru un succes. Ne aşteptăm la un joc destul de strân şi aşa cum ne-au obişnuit italienii credem că nu se vor marca foarte multe goluri. Atfel la o cotă de 2.00 vom paria pe faptul că se vor înscrie sub 2,5 goluri. Pariază zi de zi alături de noi şi o să câştigi.