UFC
19.11.2023
UFC Apex, Las Vegas
Jake Matthews
Michael Morales
jake matthews
vs
michael morales
Morales câștigă
1.40
02:00 - Pro Arena

Jake Matthews – Michael Morales – Ponturi UFC – 19.11.2023

Aurelian Rotea
17 noiembrie 2023

Revenim cu noi meciuri tari din UFC. Echipa BETuri.ro îți oferă cele mai bune pronosticuri pentru duelul Matthews – Morales, Co-Main Event-ul galei de UFC din acest weekend.

Acesta poate fi unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale galei. Între doi sportivi foarte buni în striking, ce caută constant knockout-ul. Cine va reuși să-l și găsească?

Cine transmite Matthews – Morales – Pariuri UFC

Meciul Matthews – Morales este Co-Main Event-ul galei UFC din acest weekend, ce va avea loc în UFC APEX, Las Vegas. Main Card-ul galei va începe în jur de ora 00:00, ora României și va fi transmis în direct pe PRO Arena.

Motivarea Ponturilor Matthews – Morales – Pronosticuri UFC

  • Meciul Matthews – Morales se va duce în mare parte în picioare. Ambii luptători sunt specialiști în striking, unde vor încerca să-și găsească reciproc slăbiciunile.
  • Michael Morales are mai multe avantaje în acest meci. Este mai înalt, are o alonjă mai mare, și are o forță net superioară în lovituri, care poate face diferența. Dacă Morales va prinde o lovitură curată în bărbia lui Matthews, meciul este gata.
  • Morales a arătat că are ceva probleme în lupta la sol. Dar Matthews nu este un grappler deloc senzațional. Credem că nu-și va pune adversarul în dificultate, ducându-l la podea.
  • Matthews nu are cea mai mare durabilitate. A fost făcut knockdown în mai multe rânduri, iar acest lucru în ochii judecătorilor contează enorm de mult.

Ponturi Matthews – Morales – Ponturi UFC

Cauți pont Matthews – Morales? Echipa BETuri ți-a pregătit cele mai bune pronosticuri UFC:

unibet pariuri sportive
Pronostic Matthews – Morales
Cota 1.40

Suntem de părere că Matthews nu va avea multe răspunsuri în fața lui Morales. Care, credem noi, că va veni printr-un knockout destul de rapid.

  • Morales câștigă – Ponturi UFC Fight Night – Cota 1.40 la Unibet.

Formă Jake Matthews – Ponturi UFC

Matthews este un luptător foarte interesant de urmărit. Deoarece nu stă prea mult pe gânduri și intră la bătaie. Tactica sa nu prea l-a ajutat în multe dintre meciuri. A fost descoperit și făcut knockout. A pierdut în fața unor luptători ca Sean Brady sau Matthew Semelsberger. Dar a și câștigat câteva meciuri.

Cele mai importante nume pe care le-a învins sunt Andre Fialho și Li Jingliang Matthews este un luptător foarte orientat către box, dar care este citit ușor de către adversari. Nu are cele mai rapide combinații, cea mai bună deplasare și nici o durabilitate formidabilă.

Australianul trebuie să facă un meci perfect în disputa Matthews – Morales ca să nu fie făcut knockout. Va reuși oare să se prezinte într-o formă de excepție și să obțină victoria?

Formă Michael Morales – Pariuri UFC

La cei 24 de ani ai săi, Michael Morales este neînvinși la profesioniști. Nu este cel mai tehnic și cel mai elegant luptător. Este încă foarte crud și neexperimentat Dar arată continuu îmbunătățiri în stilul de luptă. Și are niște calități fizice de invidiat, precum forța generată în lovituri.

Morales a avut până acum trei meciuri în UFC. A câștigat cu Trevin Giles și Adam Fugitt prin knockout, iar cu Max Griffin s-a impus prin decizie. Ceea ce a arătat însă Morales a fost faptul că este în continuă creștere, de la meci la meci. Începe să devină ceva mai tehnic, mai bun la sol, și mai răbdător.

Ecuadorianul pleacă ca mare favorit în meciul Matthews – Morales. Poate încheia oricând lupta, cu o lovitură foarte plasată. Îl va trimite însă pe Matthews la podea?

Concluzii

Nu uita că doar pe site-ul nostru găsești cele mai bune ponturi pentru meciul Matthews – Morales. Suntem de părere că tânărul ecuadorian îl va urmări pe Matthews pe cușcă până când va găsi lovitura câștigătoare. Și astfel va obține o victorie destul de facilă prin knockout.

Pentru tine am analizat și meciuri interesante de fotbal precum Israel – România, Italia – Macedonia, Polonia – Cehia, Olanda – Irlanda sau Elveția – Kosovo. Tot din UFC avem Allen – Craig. Tenisul ne propune confruntarea Sinner – Medvedev. Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC, Baschet, Volei și Tenis. Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Alătură-te grupului nostru de Telegram BETuri, unde vei avea acces la alte ponturi interesante. Și abonează-te și la canalul nostru de YouTube, unde vei da peste alte ponturi câștigătoare, dar și peste discuții interesante din lumea fotbalului. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

beneil dariush arman tsarukyan
UFC
03.12.2023
Moody Center, Austin
brendan allen paul craig
UFC
19.11.2023
UFC Apex, Las Vegas
jiri prochazka alex pereira
UFC
12.11.2023
Madison Square Garden, New York
sergei pavlovich tom aspinall
UFC
12.11.2023
Madison Square Garden, New York
jailton almeida derrick lewis
UFC
05.11.2023
Ibirapuera Gymnasium, Sao Paolo
kamaru usman khamzat chimaev
UFC
21.10.2023
Etihad Arena, Abu Dhabi
Usman – Chimaev – Ponturi UFC – 21.10.2023
Aurelian Rotea
19 octombrie 2023