vs

Romania Polonia | Handbal Euro 2020 | 05.12.2020

Romania Polonia , Handbal Euro 2020

Romania vs Polonia, duelul învinselor din grupa D

├Änvinse ├«n prima partid─â dup─â un joc slab, tricolorele au singur─â variant─â ├«n meciul Romania Polonia, victoria. Polonia este cea mai slab cotat─â echip─â din grupa ÔÇ×tricolorelorÔÇŁ. De altfel, ├«n primul meci de la Campionatul European de handbal 2020, g─âzduit de Danemarca, polonezele au pierdut ├«n fa╚Ťa mult mai puternicei Norvegia, scor 22-35.

Evolu╚Ťia slab─â a Rom├óniei ├«n meciul cu Germania, pierdut cu 19-22, ne poate da ├«ndoieli ╚Öi ├«n ceea ce prive╚Öte siguran╚Ťa victoriei cu Polonia. R─âm├óne de v─âzut ce se va ├«nt├ómpla ├«n cel de-al doilea meci la EURO 2020 al ÔÇ×tricolorelorÔÇŁ.

Fluierul de start al meciului România vs Polonia va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 17.00

Campionatul European de handbal feminin 2020, Romania Polonia -Motivarea Ponturilor

  • Polonia este considerat─â cea mai slab─â echip─â a grupei. O victorie a Rom├óniei este cotat─â cu 1,27, ├«n timp ce Polonia are cota 5,10 s─â se impun─â.
  • Cristina Neagu va dori s─â fac─â uitat─â evolu╚Ťia ╚Ötears─â din meciul cu Germania.
  • Dumanska a ar─âtat, ├«nc─â o dat─â, c─â ÔÇ×tricoloreleÔÇŁ se pot baza pe ea ├«ntre buturi.
  • Polonia a ar─âtat c─â poate fi o nuc─â tare pentru Rom├óniei ╚Öi se va mobiliza s─â prind─â locul 3 ├«n grup─â. Cu o victorie ├«n fa╚Ťa Rom├óniei i-ar fi asigurat acest loc.

Ponturi Handbal Euro 2020 Romania Polonia

Să fim optimiști și să credem într-o victorie a României, cotată la 1,27 de Superbet.

Polonia nu va pierde la mai mult de 4 goluri. Cot─â de 1,65 oferit─â de Fortuna.

Singura solu╚Ťie a Rom├óniei, victoria -Program Campionatul European de handbal feminin

Polonia este considerat─â o adversar─â la ├«ndem├óna ÔÇ×tricolorelorÔÇŁ, care au o singur─â solu╚Ťie dac─â vor s─â-╚Öi continue aventura la EURO 2020 ╚Öi s─â nu transforme totul ├«ntr-o fiasco. Tricolorele trebuie s─â c├ó╚Ötige ├«n duelul Romania Polonia, pentru a mai spera la ceva ├«n competi╚Ťie. Nici Germania nu a avut un joc str─âlucit, ├«ns─â sor╚Ťii favorabili au f─âcut ca nem╚Ťoaicele s─â ├«nt├ólneasc─â o Rom├ónie neinspirat─â ├«n atac, cu multe gre╚Öeli, care nu a putut s-o penalizeze.

Singura handbalist─â din lotul Rom├óniei care s-a remarcat a fost goalkeeper-ul Dumanska. Interven╚Ťiile portarului care evolueaz─â la Podravka, ├«n Croa╚Ťia, nu au fost sus╚Ťinute de reu╚Öitele ofensivei ÔÇ×tricoloreÔÇŁ. Cristina Neagu a terminat meciul contra Germaniei cu doar patru goluri din 14 arunc─âri. Dintre acestea, dou─â dintre reu╚Öite fiind de la linia de ╚Öapte metri. Juc─âtoarele Rom├óniei au avut c├óte o perioad─â at├ót ├«n prima repriz─â, c├ót ╚Öi ├«n a doua, c├ónd nu au marcat pre╚Ť de mai bine de 7 minute. Altfel, e greu s─â te impui ├«ntr-un meci ├«n care e╚Öti ÔÇ×pe secÔÇŁ aproape un sfert de or─â.

ÔÇ×Ap─ârarea a func╚Ťionat bine, a fost mult peste atac. ├Än ofensiv─â au ap─ârut problemele pentru noiÔÇŁ, avea s─â spun─â Laslo, marcatoare a trei goluri, dup─â meciul cu Germania.

Chiar ╚Öi ├«n aceste condi╚Ťii, tot Neagu, care a terminat prima repriz─â cu un gol din 8 arunc─âri, a fost cea mai productiv─â dintre ÔÇ×tricoloreÔÇŁ. Interul st├óng al Rom├óniei a marcat 4 goluri, fiind urmat─â de Ostase, Laslo ╚Öi Buceschi cu c├óte trei reu╚Öite. Lucrurile oricum trebuie s─â se schimbe ├«n atac, pentru o presta╚Ťie bun─â a noastr─â ├«n meciul Romania Polonia.

Vom juca mai bine în apărare?

Handbalistele rom├ónce au ar─âtat fragilitate ├«n jocul de ap─ârare, acolo unde nem╚Ťoaicele au p─âtruns de prea multe ori, mult prea u╚Öor. La capitolul minusuri mari putem men╚Ťiona ╚Öi jocul slab al extremelor, fie c─â a fost vorba de Dinc─â, Iuganu sau Seraficeanu.

Astfel, Rom├ónia mai are dou─â partide de jucat ├«n grupa D a Campionatului European de handbal feminin. Meciul cu Polonia este considerat decisiv pentru calificarea ├«n faza a doua a grupelor. Polonezele sunt cotate cu ultima ╚Öans─â ├«n grup─â. ├Än ultimul meci, ÔÇ×tricoloreleÔÇŁ vor ├«nt├ólni Norvegia ╚Öi este greu de crezut, mai ales ├«n urma evolu╚Ťiei din primul meci, c─â vom putea emite preten╚Ťii.

ÔÇ×Ne dorim victoria ├«n urm─âtoarea partid─â, trebuie s─â uit─âm acest meci ╚Öi s─â privim doar la disputa cu PoloniaÔÇŁ, a mai spus Laslo, care a jucat la linia de 9 metri ├«n meciul cu Germania.

Polonia nu a emis preten╚Ťii cu Norvegia – Program Campionatul European de handbal feminin 2020

Polonia, considerat─â cea mai slab─â echip─â din grup─â, nu a emis preten╚Ťii cu Norvegia. Pentru a con╚Ötientiza ╚Öi mai mult diferen╚Ťa dintre cele dou─â echipe, e de men╚Ťionat c─â, ├«nainte de fluierul de start, o victorie a Norvegiei era cotat─â cu 1,01 de casele de pariuri.

Spre deosebire de Rom├ónia, dac─â ar conta, Polonia a condus o singur─â dat─â la EURO. A marcat prima ├«n meciul cu Norvegia. Scandinavele ╚Öi-au intrat ├«n m├ón─â ├«n a doua parte a primei reprize, c├ónd s-au distan╚Ťat la patru goluri, ba chiar la cinci. La finalul primei reprize tabela ar─âta 17-13 pentru Norvegia.

La o scurt─â compara╚Ťie, Rom├ónia a marcat ├«n prima repriz─â, ├«n poarta Germaniei, doar 10 goluri. Timp ├«n care Polonia, ├«n poarta Norvegiei, a marcat de 13 ori. Fapt care nu ne spune neap─ârat c─â ofensiva polonez─â este mai bun─â. Poate Norvegia s-a concentrat mai mult pe jocul de atac, ├«ntr-un meci considerat la ├«ndem├ón─â, introductiv ├«n febra unui turneu final.
├Än fine, ├«n a doua repriz─â a meciului cu Norvegia, adversara de s├ómb─ât─â a Rom├óniei, Polonia, nu a contat. S-a terminat 35-22, 13 goluri ├«n favoarea scandinavelor, diferen╚Ťa maxim─â din meci. Gega Marta, juc─âtoare la linia de 9 metri, a fost cea mai bun─â marcatoare a Poloniei, cu 6 goluri contra Norvegiei.

În altă ordine de idei, înaintea turneului final, Polonia a reușit să lege două jocuri amicale. Împotriva Suediei, ambele pierdute, 19-21, respectiv 21-27.

Romania Polonia, meciuri directe (H2H) – Campionatul European de handbal feminin 2020

Istoria recent─â ne arat─â c─â ÔÇ×tricoloreleÔÇŁ au avut momente importante ├«n care nu s-au sim╚Ťit bine contra Poloniei. Una dintre ├«nfr├óngerile surprinz─âtoare ├«n meciurile directe au avut loc la Campionatul Mondial din 2013. Rom├ónia era considerat─â favorit─â cert─â ├«n fa╚Ťa Poloniei, iar la pauz─â calificarea era aproape cert─â. Dup─â 30 de minute, handbalistele rom├ónce conduceau cu 17-13, ├«ns─â ├«n a doua repriz─â, c─âderea a venit ├«n mod inexplicabil. Polonia a ├«ntors rezultatul, a ├«nvins 29-31 ╚Öi s-a calificat ├«n sferturile de final─â ale Campionatului Mondial, elimin├ónd Rom├ónia din competi╚Ťie.

Ultima dat─â c├ónd cele dou─â echipe s-au duelat a fost ├«ntr-un amical. ├Än 2017 Polonia a ├«nvins Rom├ónia cu 21-27. Sunt cele dou─â victorie ├«nregistrate de Polonia, ├«n fa╚Ťa rom├óncelor.

Duelul Romania Polonia a avut loc o singur─â dat─â la Campionatul European, ├«n 2014. Atunci, ÔÇ×tricoloreleÔÇŁ au ├«nvins cu scorul de 24-19. Cea mai clar─â victorie a Rom├óniei ob╚Ťinut─â ├«n fa╚Ťa Poloniei a avut loc la Campionatul Mondial din 2015, 31-22.

Romania Polonia – Cotele oferite de casele de pariuri Handbal Euro 2020

├Än a doua repriz─â se vor marca mai mult de 24 de goluri (P24,5), la o cot─â de 1,59 oferit─â de Fortuna. O op╚Ťiune bun─â pentru biletul zilei handbal!

Acestea au fost ponturile ╚Öi informa╚Ťiile oferite de echipa BETuri, pentru meciul Romania Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin. Site-ul BETuri v─â ╚Ťine la curent at├ót cu evolu╚Ťiile ÔÇ×tricolorelorÔÇŁ la turneul final, dar ╚Öi cu celelalte partide.

Romania Polonia va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 17.00. Partida va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport. Pariază informat și inspirat alături de noi!