European League
09.01.2022
Sala Sporturilor Lascăr Pană
Minaur Baia Mare
Zaglebie Lubin
minaur
vs
zaglebie lubin
Minaur - peste 28,5 goluri
1.85
17:00

Minaur – Zaglebie – Ponturi Handbal European League – 09.01.2022

Cristi Geiger
7 ianuarie 2022
5/5 - (1 vote)

Minaur – Zaglebie este primul meci din Grupa B din European League. Cele două formații se vor duela duminică, 9 ianuarie, de la ora 17:00, dacă nu vor apărea cazuri de COVID-19 în lotul celor două formații.

Minaur – Zaglebie Lublin este o confruntare între cea mai bună echipă din acest moment din Polonia și o echipă cu mari dificultăți financiare în România. Tot în acest weekend trebuia să se joace și CSM București – Metz, dar această confruntare a fost amânată din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus.

Minaur – Zaglebie Statistici Handbal Feminin 2022

  • Zaglebie a pierdut un singur meci în acest sezon. Formația poloneză a pierdut, în tur, disputa cu rivala Lublin.
  • Minaur Baia Mare are trei înfrângeri consecutive în Liga Florilor și este doar pe locul 8 în clasament
  • Jucătoarele de la Minaur Baia Mare sunt neplătite în ultimele luni
  • Minaur Baia Mare nu se poate baza la acest meci pe Oana Borș, jucătoare accidentată la Campionatul Mondial din decembrie. Câ va conta absența ei în meciul Minaur – Zaglebie Lublin?

Ponturi Minaur – Zaglebie Lubin – European Handbal League

  • Minaur Baia Mare – Zaglebie – Ponturi EHL Handbal – Minaur Baia Mare marchează peste 28,5 goluri în meci – Cotă 1.85 la Superbet Pariuri Sportive. Echipa băimăreană a arătat o formă excelentă cu Râmnicu Vâlcea pe plan ofensiv și are multe jucătoare care pot marca goluri rapide pe contraatac și faza a doua.

Minaur, o decepție în acest sezon

Minaur Baia Mare are din nou probleme din cauza banilor, la fel ca și în proiectul anterior. Formația antrenată de Raul Fotonea are un lot cu multe jucătoare valoroase, cel mai important nume fiind Cristina Laslo.

La Minaur, lucrurile nu mergeau foarte bine încă din vară. Linn Blohm a plecat la Gyor și Filippa Idehn la Silkeborg. O altă plecare importantă este a Jovankăi Kovacevic, jucătoare are a semnat cu Gloria Bistrița.

La mijlocul săptămânii, Minaur Baia Mare a pierdut cu 33-32 derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Florilor. Fujita, Laslo și Burlachenko au marcat 19 goluri. Vor repeta ele prestația bună și în meciul Minaur – Zaglebie?

Minaur – Zaglebie – Lotul celor de la Baia Mare

Portari: 1. Cristina Enache (27 ani); 21. Amra Pandzic (Slovenia, 31 ani); 85. Diana Teodora Neagu (17 ani)

Extremă stânga: 10. Eva Kerekes (20 ani); 9. Ana Maria Tănasie (26 ani)

Inter stânga: 11. Karoline Helena de Souza (Brazilia, 31 ani); 24. Maria Ioana Groșan (17 ani); 99. Anca Georgiana Polocoșer (24 ani); 5. Alexandra Ramona Severin (23 ani)

Centru: 8. Angela Cioca (26 ani); 13. Cristina Laslo (25 ani); 70. Andreea Cristina Popa (21 ani)

Inter dreapta: 3. Jelena Lavko (Serbia, 30 ani); 14. Taisia Turdeanu (16 ani); 18. Aleksandra Zych (Polonia, 28 ani)

Extremă dreapta: 27. Asuka Fujita (Japonia, 25 ani); 55. Oana Doina Borș (18 ani) – accidentată; 7. Maria David (18 ani); 6. Diana Florina Lazea (18 ani)

Pivot: 4. Yaroslava Burlachenko (Ucraina, 28 ani); 15. Amira Tecar (17 ani); 23. Bianca Andreea Țîrle (19 ani)

Zaglebie, o formație cu 3 straniere

Zaglebie Lublin este o echipă care se bazează în special pe jucătore din Polonia. Joanna Drabik și Kinga Grzyb sunt cele mai cunoscute jucătoare din lotul formației poloneze.

În afară de sportivele locale, Lublin le mai are în lot pe Jovana Milojevic, Viktoria Belmas și Patricia Matieli.
Zaglebie este pe primul loc în campionatul Poloniei cu trei puncte avans după ce a învins-o în această săptămână pe Lublin. Cum se vor prezenta ele în disputa Minaur – Zaglebie?

Minaur – Zaglebie – Lotul complet al echipei poloneze

Pentru disputa Minaur – Zaglebie, echipa poloneză se bazează pe următoarele jucătoare:

Portari: 22. Katarzyna Drzemicka (20 ani); 99. Monika Maliczkiewicz (33 ani); 1. Monika Waz (36 ani)

Extremă stânga: 6. Kinga Grzyb (39 ani, 17 goluri); 47. Kinga Kochaniak-Sala (26 ani, 3 goluri); 7. Viktoria Kocinska (21 ani); 40. Daria Zawistowska (26 ani, 10 goluri)

Inter stânga: 26. Emilia Galinska (29 ani, 8 goluri); 18. Daria Milek (21 ani, 3 goluri)

Centru: 9. Malwina Hartman (24 ani, 6 goluri); 49. Patricia Machado Matielli (Brazilia, 33 ani, 10 goluri)

Inter dreapta: 15. Wanessa Gajos (19 ani); 3. Kinga Jakubowska (22 ani, 27 goluri)

Extremă dreapta: 17. Adrianna Gorna (25 ani, 31 goluri); 4. Elena Labuda (27 ani)

Pivot: 20. Joanna Drabik (28 ani, 4 goluri); 92. Jovana Milojevic (Serbia, 29 ani, 11 goluri); 66. Patrycja Noga (27 ani, 6 goluri)

Ponturi Pariuri Handbal Feminin

Pe lângă meciurile din European League, în acest final de săptămână mai avem o serie de meciuri interesante din Liga Campionilor. CSM București nu va juca datorită cazurilor de COVID-19 din echipă, însă avem alte meciuri tari.

Noi ți-am pregătit o serie de ponturi și pariuri din Liga Campionilor pentru a compune un bilet exclusiv din handbal în acest weekend. Minaur – Zaglebie este meciul săptămânii pentru handbalul românesc.

  • Rostov Don – Esbjerg – 1 – Cotă 1.80 la Unibet Pariuri. Rostov Don și Esbjerg se bat pentru primul loc în Grupa A. Rusoaicele au nevoie de o victorie în acest duel pentru a trece în fața celor de la Esbjerg.
  • Odense – ȚSKA Moscova – Victorie Odense – Cota 1.81 la Betano Pariuri Sportive. Mizăm pe un succes al echipei daneze. Odense se bazează pe cinci jucătoare olandeze, toate prezente la Campionatul Mondial din Spania. În plus, nordicele Aardahl, Hojlund sau Iversen sunt piese importante. Althea Reinhardt a fost una dintre cele mai bune portărițe la turneul final din Spania și o evoluție bună din partea ei o poate ajuta pe Odense pentru o victorie importantă.
  • Podravka Vegeta – Borussia Dortmund Victorie Dortmund – Cotă 1.60. Formația croată este una dintre cele mai slabe din Liga Campionilor în acest sezon. Dortmund luptă pentru ocuparea unuia dintre primele șase locuri în Grupa A. Nemțoaicele vor merge, cel mai probabil în fazele eliminatorii.

Concluzii

Minaur – Zaglebie Lublin este meciul care ne interesează direct în această săptămână de handbal european. CSM București nu va juca, la fel cum se întâmplă și SCM Râmnicu Vâlcea. Cele două echipe care au dominat campionatul în ultimii ani au meciurile suspendate din cauza cazurilor de COVID-19. Minaur – Lublin se va juca cu spectatori în tribune, un avantaj important pentru echipa gazdă.

Pe lângă meciul dintre Mainuar Baia Mare și Zaglebie Lublin, în weekend vom avea și meciuri tari în lumea fotbalului. Camerun – Burkina Faso este partida care deschide Cupa Africii, în timp ce Lyon – PSG este derby-ul etapei în Ligue 1. Se joacă și în Italia două dueluri tari: Inter – Lazio și Roma – Juventus. Toate acestea sunt în analiza echipei BETuri. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
28.06.2022
Wimbledon
los angeles fc fc dallas
MLS
30.06.2022
Banc of California Stadium
ryan peniston duckworth
ATP
28.06.2022
Wimbledon
duckworth ryan peniston
ATP
28.06.2022
Wimbledon
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
28.06.2022
Wimbledon
djurgarden hammarby
Allsvenskan
03.07.2022
Tele2 Arena