vs

Turris – U Cluj | Ponturi Pariuri Liga 2 | 12.10.2020

Universitatea Cluj poate profita de pasul greșit făcut de Rapid, pentru a se apropia de locul 2. Turris caută a treia victorie a sezonului. De aici poate reieși un meci Turris – U Cluj Liga 2 foarte interesant. Așa cum am dat ponturi bune pentru tine la meciul FCU Craiova Rapid, U Cluj Pandurii sau Rapid Chiajna , suntem pregătiți să-ți oferim cele mai convenabile cote și pentru această partidă.

Motivarea Ponturilor pentru Turris U Cluj – Liga 2

 • U Cluj a pierdut o singură dată în ultimele 9 deplasări.
 • Costel Enache pare că a lucrat bine pe faza de apărare, pentru că echipa nu a luat decât un gol de când a venit el. Echipa a ajuns astfel la un golaveraj pozitiv, 7-4.
 • Turris este o formație care dă, dar și încasează destule goluri în acest debut de sezon (11-6 golaveraj).
 • 14 din ultimele 15 meciuri jucate de Turris au fost foarte echilibrate, diferența la final fiind de cel mult un gol!
 • Atât Turris, cât și U Cluj joacă bine în prima repriză. Ambele echipe nu au fost conduse la pauză în acest sezon.

Ponturi Pariuri Turris U Cluj – Liga 2

 • Pauză sau Final X (PSF X), la o cotă de 1.77, pare un pariu numai bun pentru acest meci. Această cotă vine de la Superbet și pare o idee bună pentru biletul tău de pariuri online.
 • La fel, tot din oferta Superbet, poți miza că prima repriză se încheie la egalitate. Ai o cotă de 2.04 pentru acest scenariu.
 • Pentru siguranță, poți opta, tot de la Superbet, pe intervalul de goluri 1-3 pentru acest meci, Turris U Cluj Liga 2. Ai o cotă de 1.34.

Forma celor de la Turris

Formația teleormăneană a ratat o șansă mare de a mai scurta din ecartul față de primele două locuri. În ultimul meci, Turris a remizat cu CS Mioveni, dar trebui spus că oaspeții au avut pentru multă vreme un om în minus pe teren. Echipa din Turnu Măgurele continuă astfel evoluțiile sinuoase. În total, elevii lui Erik Lincar au strâns doar 9 puncte, din două victorii și 3 egaluri. Succesele au venit în fața celor de la Concordia (3-2) și Pandurii (5-0), iar remizele au fost scoase cu Rapid (1-1), Metaloglobus (2-2) și, așa cum ziceam și mai sus, CS Mioveni (0-0). A fost și o înfrângere pentru Turris. În prima etapă aceștia au cedat în fața nou-promovatei Unirea Slobozia (1-0).

Puteau fi mai multe puncte pentru echipa care s-a aflat la doar câteva secunde de promovare în sezonul trecut. Dar Turris nu a putut profita de un avantaj de două goluri în fața celor de la Metaloglobus, cu Mioveniul a existat o singură ocazie mare de gol, iar omul în minus a contat, în vreme ce în prima etapă startul a fost ratat.

Posibil Prim 11 pentru Turris

Iată cum ar putea începe Lincar meciul cu U Cluj Liga 2 : Duțu – Buleică, Pârvulescu, Matei, Mitrea – Pană, Țegle, Liviu Mihai – Niță, Blănaru, Voicu.

Forma celor de la U Cluj Liga 2

Universitatea Cluj a legat două victorii pentru prima dată în acest sezon. A fost un succes cu 2-0 în fața celor de la Pandurii (am dat ponturi bune la acel meci), urmat de o victorie cu Unirea Dej, în Cupa României, cu același scor.

Costel Enache trebuie să pună echipa pe drumul bun spre primul obiectiv al sezonului, accederea în playoff. Iar o victorie în fața celor de la Turris ar fi numai bună pentru U Cluj Liga 2. Până acum „studenții” au adunat 10 puncte, din 3 victorii și un egal (0-0 cu Metaloglobus). Dar înfrângerile cu ASU Poli (0-1) și Gloria Buzău (1-2) atârnă greu deocamdată. Iar succesele obținute până acum au venit în fața unor formații modeste, Aerostar (1-0), Unirea Slobozia (3-1) și Pandurii (2-0), astfel încât acest meci poate spune cu adevărat la ce nivel se află cu adevărat U Cluj.

O veste bună pentru „Șepcile Roșii” este că a revenit pe teren Gabi Tamaș. Veteranul din defensiva lui U s-a accidentat în partida de debut, cu Aerostar, dar a revenit pe teren în timp record, după operația la genunchi.

Posibil Prim 11 pentru U Cluj

Pentru acest meci U Cluj Liga 2 , Costel Enache ar putea miza pe următorii : Muțiu – Rus, Telcean, Luchin, Neciu – Filip, Negrean – Meșter, Golan, Ștefănescu – Goga.

Turris U Cluj Liga 2 H2H (Meciuri Directe)

Gazdele de astăzi fiind un club cu puțină istorie, nu e de mirare că avem o singură întâlnire directă între cele două cluburi. În luna noiembrie a anului trecut, Turris și U Cluj remizau la 1. Voicu deschidea scorul pentru gazde, în minutul 2, iar Gavra stabilea scorul final, în minutul 44. Un scenariu foarte posibil și pentru partida de astăzi.

Cote ale Caselor de Pariuri pentru Meciul Turris U Cluj – Liga 2

 • Sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.73, iată o opțiune numai bună penru tine, de la Unibet. Noi credem că vom asista la o partidă echilibrată, în genul meciurilor jucate recent de Turris cu Mioveni și de U Cluj cu Metaloglobus.
 • X2 are o cotă foarte bună, de 1.65. Noi zicem că „studenții” nu pierd astăzi, mai ales dacă păstrează forma bună aratată mai ales pe faza defensivă. Această cotă o găsești la Betano.
 • Tot de la Betano, ai o cotă de 1.59 foarte interesantă, pentru cel puțin 9 lovituri de la colțul terenului în Turris U Cluj Liga 2 .
 • Repriza cu cele mai multe goluri în Turris U Cluj credem că va fi cea secundă. Ne așteptăm la o primă repriză de tatonare, urmată de un act secund ceva mai animat, posibil cu mai mult de un gol, desi s-ar putea să avem fix un gol în această partidă și acesta să vină în repriza secundă. Ai o cotă de 2.06 pentru asta de la Efortuna!

Sperăm că ți-au plăcut ponturile noaste pentru partida Turris U Cluj Liga 2. Nu uita să urmărești zilnic site-ul nostru și pagina de Facebook pentru cele mai informate și inspirate ponturi din fotbal și nu numai!