vs

Romania – Malta | Ponturi Pariuri Calificari U21 | 13.10.20

Romania – Malta poate fi pansamentul perfect pentru moralul micilor „tricolori”, ușor afectat după înfrângerea din Ucraina, din ultima partidă, meci care a făcut aproape imposibilă misiunea de a prinde primul loc în grupă.

Echipa noastră are câțiva absenți, iar alți câțiva jucători ar putea fi menajați, dar problemele maltezilor sunt mult mai mari. Dacă în tur am dat o serie spectaculoasă de ponturi, inclusiv scorul corect, de ce nu am repeta isprava și pentru o partidă în care pare că golurile vor curge gârlă?

Romania Malta , Calificari U21 , 2020

Motivarea Ponturilor

  • În tur, România s-a impus clar în fața Maltei, în deplasare, în fața echipei standard U21 a oaspeților de astăzi.
  • Acum, Malta are mari probleme cauzate de coronavirus și a apelat la 11 jucători noi față de meciul în care s-a descurcat onorabil în fața Danemarcei. Vorbim despre fotbaliști cu vârste de 17-18 ani!
  • O victorie a tricolorilor este obligatorie pentru a asigura locul al doilea în grupă în fața Ucrainei. Deși astăzi se pune doar problema diferenței de scor!
  • Lipsită de aportul lui Mihăilă, ofensiva noastră arată totuși bine, cu Man, Ganea și Drăguș, mai ales pentru un adversar de calibrul celui de astăzi. Ne așteptăm așadar la o ploaie de goluri!

Ponturi Fotbal Romania Malta – Preliminariile Euro 2021

  • Să începem seria de ponturi pentru meciul Romania Malta cu un pronostic evident și cu grad mare de siguranță: peste 4,5 goluri are o cotă de 1.65 la Betano, de care ai putea profita!
  • Pentru o cotă mare, dar nu neapărat foarte greu de realizat în condițiile date, poți apela tot la Betano: 2.42 pentru minimum trei goluri înscrise în prima repriză. Dacă ai noștri intră motivați în meci și marchează repede, atunci ar putea da lejer 3 goluri în primul act.
  • Și tot din oferta Betano, o altă cotă bună pe goluri. Măcar 3 goluri în repriza secundă ți-ar aduce o cotă de 1.65, numai bună pentru biletul zilei fotbal. Ne așteptăm ca oaspeții să pice fizic, dar și tactic în repriza secundă, iar scorul în Romania Malta să capete proporții!

Forma României

O victoria a României în Ucraina ar fi ținut echipa noastră cu șanse mari la primul loc și ar fi consolidat locul al doilea, care la fel poate duce la turneul final, cu condiția ca mici tricolori să se claseze între cele mai bune locuri secunde. Dar insuccesul de pe arena Obolon din Kiev, venit pe final de meci, dintr-un penalty ușor acordat gazdelor, a încurcat mult planurile lui Adrian Mutu și ale băieților săi.

Acum, România trebuie să bată la scor Malta pentru a-și reface moralul înaintea unei partide care poate fi crucială, cea din ultima etapă a calificărilor, cu Danemarca. E greu de crezut că nordicii se vor încurca de Finlanda și că vor tremura pentru primul loc. În schimb, sunt șanse mari să vină deja calificați în România, ceea ce ar putea ajuta formația noastră să obțină un succes care să garanteze prezența la Europeanul de anul viitor.

Câțiva absenți + menajați

Singura problemă a României legată de meciul de astăzi se referă la absența lui Alex Pașcanu, găsit pozitiv cu noul coronavirus. Acest caz, plus încă unul găsit în stafful tehnic (Răzvan Rotaru, unul dintre secunzii lui Mutu) putea pune în pericol desfășurarea partidei de astăzi Romania Malta , dar din fericire nu a fost așa.

Probabil că Andrei Vlad va fi menajat, fiind unul dintre contacții lui Pașcanu, iar Adi Mutu ar putea lipsi și el de pe bancă. Dar maltezii au probleme mult mai mari, cum vei vedea mai jos, astfel încât la meciul Romania Malta din această seară nu se pune decât problema diferenței de scor.

Posibil Prim 11 pentru România

Aceasta este echipa pe care Adi Mutu ar putea s-o alinieze pentru Romania Malta : Aioani – Haruț, Chindriș, Băluță, Boboc – Olaru, Marin, Ciobanu – Man, Ganea, Drăguș.

Forma Oaspeților înainte de fotbal Romania Malta

Spre diferență de meciul de acasă cu România, pierdut clar (am dat ponturi bune atunci), cu Danemarca, pe teren propriu, formația malteză a arătat mult mai bine și chiar a ținut liderul grupei în șah pentru multă vreme. Desprinderea oaspeților a venit după o oră de joc. Malta nu are mari așteptări de la meciul de astăzi. Nu ar fi avut nici înainte, dar acum, cu o echipă întreagă absentă din cauza coronavirusului, cu atât mai puțin. Cu jucători cu foarte puțină experiență, oaspeții nu pot decât să-și propună frânarea scorului la o diferență decentă.

Posibil Prim 11 pentru Malta

Nu sunt nume care să-ți spună ceva, dar ne facem datoria și-ți prezentăm formula de start probabilă a oaspeților pentru meciul Romania Malta: Forma – Borg, Camilleri, Fenech, Spiteri – Mallia, Ghio, Farrugia, Attard – Elouni, Friggieri.

Romania Malta – Meciuri Directe (H2H)

Aceasta este cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două țări la acest nivel. Cum era de așteptat, România a câștigat toate precedentele întâlniri, cu scorurile de 1-0, 4-0 (ambele în 2007) și 3-0 (anul acesta, chiar luna trecută). Am putea asista astăzi la un scor Romania Malta mult mai drastic, dacă jucătorii noștri vor fi motivați să înscrie cât mai multe goluri.

Cote ale Caselor de Pariuri pentru Romania Malta Fotbal U21

  • Un pont de siguranță pentru tine: 1 pauză / 1 final și minumum 2 goluri marcate în prima repriză are o cotă de 1.56 la Superbet. Sună bine, nu?
  • Câteva propuneri de scoruri corect pentru tine de la 888sport : 5-0 are cotă de 8, iar un „set” (6-0) luat de ai noștri îți aduce o cotă de 11! De ce să nu te distrezi, pariind asta pe o miză mică?
  • În final, o altă cotă sigură pentru tine: Victorie România la handicap  de -3 goluri, la o cotă de 1.55 oferită de Efortuna.

Concluzii

Acestea au fost ponturi fotbal pentru România Malta . Sper că vom prinde cât mai multe dintre ele. Și că te-au inspirat și pe tine să alcătuiești un bilet perfect, pornind de la ele. Pentru că noi, cei din echipa BETuri, te vrem mereu informat, inspirat, câștigător! Pariază zi de zi alături de noi, inteligent și responsabil, și nu vei regreta!

Alte ponturi utile:

leipzig dortmund
DFB Pokal
13.05.2021
Olympiastadion
Manchester United Liverpool
Premier League
13.05.2021
Old Trafford
Granada Real Madrid
La Liga
13.05.2021
Estadio Nuevo Los Carmenes
atlanta hawks washington wizards
NBA
13.05.2021
State Farm Arena
Aston Villa Everton
Premier League
13.05.2021
Villa Park
rapid bucuresti asu poli
Liga 2
13.05.2021
Baza Sportivă Buftea