vs

Romania – Belarus | Ponturi Fotbal Meci Amical | 11.11.2020

Un meci amical poate pune România pe drumul cel bun. Sau o poate arunca și mai mult în haos. De aceea confruntarea Romania – Belarus este poate mai importantă decât pare la prima vedere.

Probabil că Mirel Rădoi va testa soluții noi, pentru a păstra jucătorii mai importanți pentru meciurile cu Norvegia și Irlanda de Nord, ultimele din această ediție de Liga Națiunilor. De aici ar putea reieși un meci spectaculos.

La precedenta pauză cauzată de meciurile internaționale, am dat multe ponturi bune. Sperăm să facem acest lucru și pentru disputa Romania Belarus, meci care se va disputa la Ploiești, pe „Ilie Oană”, miecuri, începând cu ora 19 (Pro X).

Motivarea Ponturilor Romania Belarus – Fotbal International

  • Belarus a pierdut o singură dată în ultimele 5 deplasări. La fel de corect este de zis că a jucat totuși în acest interval cu naționale modeste, precum Bulgaria, Uzbekistan, Kazahstan sau Lituania.
  • Istoricul întâlnirilor directe este favorabil României.
  • Răzvan Marin este cel mai bine cotat jucător din lotul României, la 10 milioane de euro, conform Transfermarkt. În rest, mai sunt alți 12 „tricolori” care trec de 1 milion de euro. În schimb, Belarus are un singur jucător cotat la un milion!
  • România este pe locul 44 în clasamentul FIFA. Belarus este abia pe 90!

Ponturi Fotbal pentru Romania Belarus Meci Amical

  • Este momentul pentru o victorie a României. Nu putem trece peste cota oferită de Betano pariuri, 1.53, pentru un succes al „tricolorilor.
  • Rezultat Prima Repriză – 1, iată o altă variantă numai bună pentru tine de la Betano. Dacă România conduce la pauză, bifezi o cotă de 2.17 câștigătoare.
  • Gol până în minutul 30? De ce nu? Ai o cotă de 1.90 numai bună pentru acest scenariu, tot de la Betano. Că a dat sau a primit, România s-a încadarat în acest scenariu în mai toate meciurile din mandatul lui Rădoi.

Meciuri Internaționale – Forma României

Ceea ce a început bine, cu o victorie ratată in extremis cu Irlanda de Nord (1-1) și cu un succes în Austria (2-1), a continuat foarte prost pentru România, în mandatul lui Mirel Rădoi. Statisticienii au trebuit să caute în arhivă după cele trei înfrângeri consecutive încasate de națională în octombrie.

Una dintre ele, cea cu Islanda, 2-1, a fost cu adevărat dureroasă, întrucât ne-a blocat accesul spre Euro, dar și pentru că adversarul chiar era unul accesibil.

Eșecul cu Norvegia (4-0) a venit firesc, dar la o diferență cam mare, în vreme ce Austria și-a luat punctele înapoi (1-0), cu o victorie la Ploiești, după un meci în care nu a forțat.

Rădoi, incert

Acum, se vorbește tot mai des de plecarea lui Rădoi după cele trei meciuri din noiembrie. Poate de aici și selecția de tipul all-in pe care acesta a făcut-o. Poate că o victorie cu Belarus ar da un impuls pozitiv pentru ultimele două meciuri din Nations League, unde e în joc atât rămânerea în această ligă valorică, cât și un loc mai sus în urnele pentru Mondialul qatarez.

Posibil Prim 11 pentru România

Despre lotul convocat de Rădoi am scris recent. Iată cum ar putea arăta echipa pentru Romania Belarus: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Țîru, Ganea – Nistor, Marin, Bicfalvi – Băluță, Pușcaș, Tănase.

Forma celor din Belarus

Înainte de Romania Belarus , oaspeții au ratat și ei accesul la Euro, după o înfrângere la limită în Georgia (1-0). Așa, faptul că naționala ex-sovietică e pe primul loc în grupa sa de Liga Națiunilor a căzut în plan secund. De fapt, și acolo Belarus nu s-a descurcat de minune. Au fost două victorii, tur-retur, cu naționala Kazahstanului. Și un egal în Lituania. În primul meci din grupă, Belarus cedase în fața Albaniei. Cu aceasta din urmă probabil că-și va disputa Belarusul șefia grupei, în ultimul meci din această ediție de Liga Națiunilor.

Valoare superioară a lotului tricolor

Există o posibilitate, deloc mică, pentru o rocadă între ligi pentru România și Belarus. Dar, cel puțin pe hârtie, lotul celor din Belarus este sub al nostru, ca valoare. Cel mai valoros jucător din lotul oaspeților ar fi mijlocașul defensiv Ivan Maevskiy, de la Astana – cotat la 1 milion de euro – și atacantul Vitali Lisakovich, de la Lokomotiv Moscova – cota la 800.000 euro. În rest, mulți jucători din campionatul intern sau din alte campionate ex-sovietice.

Posibil Prim 11 pentru Oaspeți pentru Romania Belarus

Mihail Markel va miza cele mai probabil pe următorii: Gutor – Polyakov, Naumov, Sacivkho, Pechenin – Yuzepchuk, Maveskiy, Yablonskiy, Stasevich – Lisakovich, Skavysh.

Romania Belarus – Meciuri Directe (H2H)

Au fost cinci întâniri între cele două naționale, dintre care „tricolorii” s-au impus în trei. Ultimele meciuri Romania Belarus au fost în preliminariile pentru Euro 2012, două remize. Din acest punct de vedere, România are un ascendent moral asupra adversarei de miercuri seară. Dar forma de moment ne face să fim totuși prudenți în a recomanda pariuri pe mize mari pe selecționata noastră. Nu uita să pariezi responsabil și doar atâta timp cât această activitate îți aduce plăcere!

Cote ale Caselor de Pariuri pentru Romania Belarus Meci Amical

  • Iată un combo intersant pentru tine de la Unibet pariuri sportive: România câștigă și George Pușcaș marchează – cotă 2.70!
  • Dacă preferi pariurile de siguranță, ai putea încerca din oferta Superbet varianta România câștigă prima sau a doua repriză, la o cotă de 1.35.
  • În final, o cotă bombă de la Maxbet: România să marcheze în ambele reprize, la o cotă de 2.85!

Concluzie

Acestea au fost ponturile noastre pentru partida Romania Belarus , un meci amical care pare accesibil pentru „tricolori”. Cum ziceam și mai sus, ne așteptăm la câteva experimente din partea lui Rădoi. Jucătorii noi aduși la lot probabil că vor aduce un plus de ambiție, dar și de valoare.

De partea cealaltă, Belarus nu este nici ea vreo forță a continentului. În plus, la fel ca România, selecționata ex-sovietică este în plin proces de reconstrucție. Iar o victorie pentru „tricolori” în aceste condiții pare obligatorie.

Nu uita să intri zilnic pe beturi.ro pentru și mai multe bilete pariuri câștigătoare, dar și pentru oferte speciale. Dacă nu ai încă un cont deschis la o casă de pariuri online, poți face acest lucru pornind de pe site-ul nostru. Spor(t) la pariuri inspirate!

Alte ponturi utile:

italia elvetia
EURO 2020
16.06.2021
Stadio Olimpico
turcia tara galilor
EURO 2020
16.06.2021
Olympic Stadium Baku
finlanda rusia
EURO 2020
16.06.2021
Gazprom Arena
franta germania
EURO 2020
15.06.2021
Allianz Arena, Munchen
ungaria portugalia
EURO 2020
15.06.2021
Ferenc Puskas Arena
polonia slovacia
EURO 2020
14.06.2021
Gazprom Arena