Copa America
15.06.2021
Estádio Olímpico Pedro Ludovico Teixeira
Paraguay
Bolivia
paraguay
vs
bolivia
Victorie Paraguay
1.56
03:00

Paraguay – Bolivia | Ponturi Fotbal Copa America 2021 | 15.06.2021

Razvan Branca
13 iunie 2021

Copa America 2021 este în plină desfăşurare, la fel ca şi Campionatul European. Microbiştii şi iubitorii fotbalului nu pot fi decât fericiţi. Ne vom delecta cu un meci foarte interesant între Paraguay şi Bolivia. Conform caselor de pariuri, Paraguay porneşte cu prima şansă pentru a îşi adjudeca cele 3 puncte dar este un meci în care totul este posibil. Nu trebuie să scoatem nici pe Bolivia din ecuaţia celor 3 puncte.

Acest joc se va desfăşura în cadrul grupei A. Din această grupă mai fac parte: Argentina, Chile şi Uruguay. Cele trei formaţii sunt pot fi considerate adevărate forţe ale fotbalului mondial, aşa că sunt favorite pentru calificarea mai departe în competiţie. Ţinând cont că se vor califica 4 din 5 formaţii, putem spune că acest joc e ca şi unul decisiv pentru calificare. Ambelor formaţii le va fi dificil să obţină puncte în compania celor 3 coloși sud-americani.

La precedenta ediţie a Copei America, Paraguay a trecut de faza grupelor, în timp ce Bolivia a plecat acasă din grupă. Acum este ocazia pentru aceste formaţii să se autodepăşească. Jocul acesta va avea loc pe arena din Goiania.

Paraguay – Bolivia – motivarea ponturilor – Copa America 2021

  • Deşi este favorită în acest joc, Paraguay nu a mai învins de peste 5 ani pe Bolivia.
  • În ultimele 21 de meciuri, Bolivia are doar 2 victorii. Acest lucru ne demonstrează că merg din rău în mai rău. Nu par a avea foarte multe speranţe nici de la acest turneu final.
  • La precedentele 2 ediţii ale Copei America, Bolivia nu a obţinut niciun punct.
  • Paraguayenii vin şi ei după o serie de 4 meciuri în care nu au reuşit să învingă, dar trebuie să notăm faptul că 3 dintre aceste rezultate au fost remize.
  • La ultima ediţie a Copei America, Paraguay a fost eliminată în faza sferturilor de finală, de Brazilia după executarea loviturilor de departajare.

Paraguay – Bolivia Ponturi meciuri Copa America 2021

  • Un prim pont pe care o să îl oferim la acest meci, este cel conform căruia Paraguay va reuşi să se impună. Unibet sport pune la bătaie o cotă de 1.56. Sunt şanse foarte mari ca această cotă să fie câştigătoare.
  • La o cotă de 2.22 vom risca şi vom miza pe faptul că Paraguay va conduce încă din prima repriză. Această cotă am selectat-o din oferta celor de la Superbet online.

Paraguay, favorită în faţa Boliviei – Fotbal Copa America 2021.

În istoria sa, Paraguay-ul a reuşit să câştige de 2 ori Copa America în 1953 şi 1979. Deşi nu au obţinut performanţe remarcabile la turneele finale de campionat mondial, paraguayenii nu au dezamăgit niciodată.

Pentru viitor, cei consideraţi gazda acestui joc, vor forţa o calificare ca Mondialul de anul viitor. În clasamentul grupei de calificare sunt pe poziţia a 6-a a clasamentului. Faţă de locul 3 sunt la doar 2 puncte, astfel că se gândesc în mod realist la o calificare.Chair dacă nu au ieşit foarte mult în evidenţă, jucătorii din această ţară şi-au făcut întotdeauna meseria.

În cadrul grupei de califiacre la mondial, cei din Paraguay par a fi genul de echipă închisă, care se mulţumeşte cu rezultate strânse. Dacă ofensiva nu dă întotdeauna rezultatele dorite, compartimentul defensive este la putere. Ei au a treia cea mai bună defensivă cu doar 7 goluri primite în 6 meciuri. La ce adversari sunt în Amerca de Sud aceste cifre sunt foarte bune.

Fără gol în ultimele 2 jocuri, paraguayenii vor ataca în acest meci şi cu siguranţă vor modifica tabela de marcaj. Meciurile din preliminariile pentru mondial au fost ca meciuri de antrenament pentru acest turneu final.

Posibil prim 11 pentru Paraguay – Copa America 2021

Tehnicianul celor consideraţi gazdă la acest meci ar putea alege următoarea formulă de start:

(5-3-2) Silva – Arzamendia, Alderete, Alonso, Gomez, Rojas – Volasanti-Rolon, Cardozo, Jimenez – Almiron, Romero.

Bolivia – abonată la înfrângeri – Copa America 2021

Bolivienii sunt cotaţi cu foarte puţine şanse la această ediţie de Copa America. Ei trec printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere al rezultatelor. Practic, putem spune că ei sunt abonaţi la înfrângeri, chiar dacă în ultimele 2 meciuri din calificările pentru mondial, au obţinut 4 puncte.

În ultimii aproximativ 2 ani, bolivienii au înregistrat 13 înfrângeri, ceea ce este foarte mult pentru o echipă naţională cu pretenţii. În această perioadă în doar 4 meciuri au obţinut rezultate pozitive.

Ceea ce este foarte interesnat la rezultatele Boliviei este faptul că ei aproape meci de meci reuşesc să marcheze. Dacă ar fi mai bine organizaţi în defensivă cu siguranţă ar obţine şi rezultate pozitive. Ultimele 7 meciuri ale Boliviei au fost GG.

Posibil prim 11 pentru Bolivia – Copa America 2021

Aproape sigur Bolivia va începe în formula standard, astfel că primul 11 ar putea arăta în felul următor:

(4-5-1) Lampe – Bejarano, Haquin, Jusino, Sagredo – Ramallo, Cespedes, Bejarano, Vaca, Justiniano – Moreno.

Paraguay – Bolivia meciuri directe (H2H) – meciuri Copa America 2021

Ultima întâlnire directe dintre cele două formaţii la Copa America a fost acum mai mult de 20 de ani. În alte competiţii adversarele din acest joc se întâlnesc aproape an de an. Chiar dacă porneşte cu a doua şansă în acest meci, Bolivia nu a pierdut în ultimele 2 meciuri directe contra Paraguayului.

În 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre cele două formaţii s-au marcat peste 2,5 goluri. Sunt şanse mari ca şi în acest meci să vedem multe goluri.

Paraguay – Bolivia – Ponturi case pariuri – Copa America 2021

  • Iată o nouă cotă ce îţi va putea aduce un profit important pentru că este o cotă ce trebuie luată în calcul. Am ales să mizăm pe faptul că în acest meci se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 2.25 la Casa Pariurilor online. Ultimele jocuri ale celor două formaţii ne dau speranţe că un astfel de pariu poate să fie câştigător.

Concluzii

Ne aşteaptă Paraguay – Bolivia foarte interesant. Conform calculelor hârtiei, „gazdele” sunt favorite, dar în orice moment acestea pot fi răsturnate. Bolivia va încerca să îşi apere şansă şi să profite de ocaziile pe care le va avea. Citește avancronica 1X2 și pentru celălalt meci din grupă, Argentina vs Chile!

Pariază zi de zi cu Beturi.ro pe Copa America dar şi pe Campionatul European. Avem pentru tine multe alte surprize pe grupul de Telegram BETuri. Acolo, poți fi surprins în orice moment cu cele mai tari cote live la pariuri!

Alte ponturi utile:

Juventus Atalanta
Serie A
27.11.2021
Allianz Stadium
AC Milan Sassuolo
Serie A
28.11.2021
San Siro
CFR Cluj academica clinceni
Liga 1
29.11.2021
Stadion Dr. Constantin Rădulescu
saint etienne PSG
Ligue 1
28.11.2021
Stade Geoffroy-Guichard
Napoli Lazio
Serie A
28.11.2021
Stadio Diego Armando Maradona
empoli Fiorentina
Serie A
27.11.2021
Stadio Carlo Castellani