Pariuri live handbal

azi vorbim despre ponturi handbal. Handbalul, sau sportul naţional, cum îl consideră multă lume, a adus de-a lungul timpului cele mai mari performanţe pentru România, la un sport de echipă. De-a lungul timpului regulile acestui sort s-au schimbat. Meciurile se disputau în 11 jucători dar din 1960, handbalul cunoaşte actualele reguli cu 7 jucători pe suprafaţa de joc.

România a reuşit să fie de 4 ori campioană mondială la handbal masculin. Cei mai titraţi jucători au fost Cristian Gaţu, Vasile Stângă, Maricel Voina (are şi un procedeu de aruncare, ce îi poartă numele). Nici handbalul feminin nu s-a lăsat mai prejos şi ne-a oferit jucătoare ce vor rămâne în istoria acestui sport, cum sunt: Mariana Târcă, Luminiţa Huţupan Dinu sau Cristina Neagu.

După ce am oferit pe site-ul Beturi.ro sfaturi de pariuri live pentru fotbal, volei sau baschet, nu avea cum să lipsească un articol şi despre ponturi handbalul. Pariorii pe handbal sunt mai puţini decât cei care joacă pe fotbal sau tenis, dar totuşi ei beneficiază de o ofertă bogată şi variată din partea caselor de pariuri de unde pot alege cele mai bune pronosticuri handbal.

Handbal live sau pre-match?

Acest sport ne poate oferi de multe ori capcane şi deaceea este foaret important să fim foarte bine informaţi atunci când alegem să plasăm un pariu sau un bilet. Nu sunt în fiecare zi meciuri foarte importante, pentru care să avem acces la foarte multe informaţii detaliate. Astfel, sfatul nostru este să nu ne hazardăm să pariem pe acest gen de meciuri, sau dacă o facem să jucăm pe handbal live.

Acest lucru ar trebui să se întâmple după ce am vizionat o parte din meci şi ne-am făcut o părere clară despre meci. Una dintre cele mai bune case de pariuri din ţara noastră, care are o ofertă foarte bogată pentru handbal este Efortuna.

Sfatul nostru este să jucaţi la această casă de pariuri deoarece ne ofertă posibilitatea de a paria atât on-line cât şi offline. Ei au o platformă pentru handbal live foarte bună, dar putem paria şi la agenţiile stradale prezente în fiecare oraş. Atunci când pariem pe handbal live putem profita şi de startul mai bun sau mai slab al unei echipe.

Strategii eficiente

De exemplu: dacă echipa favorită are un start de meci mai slab ea va avea o cotă în creştere. În momentul în care suntem mulţumiţi de cota oferită şi avem încredere că va întoarce meciul putem paria. Trebuie să ţinem cont de faptul că timpul de joc efectiv al unui meci este de 60 de minute, astfel că este suficient pentru multe răsturnări de situaţie. Acest principiu este valabil atunci când alegem ponturi handbal pentru rezultatul final (1X2).

Anticiparea unui rezultat de egalitate la pronosticuri handbal ne poate aduce câştiguri imense, dar trebuie să ţinem cont că sunt destul de rare aceste rezultate şi greu de anticipat chiar şi la pariurile pe handbal live.

Despre handicap pariuri handbal

Handicap pariuri handbal este un gen de pariuri foaret des folosit de către cei care aleg să joace pe acest sport. Casele de pariuri şi în special Efortuna, ne oferă o gamă foarte variată de pariuri. Acest tip de pariu se referă, ca şi la fotbal sau alte sporturi pe diferenţa de goluri înregistrată, pentru momentul la care alegem să pariem. Handicap pariuri handbal sunt disponibile atât pentru finalul meciului cât şi pentru prima repriză.

De obicei formaţia favorită la victorie are o cotă destul de mică, uneori una pe care nici nu se prea merită să pariem. Astfel cei mai mulţi pariori îşi îndreaptă atenţia spre handicap pariuri handbal. Acest tip de pariuri ne oferă la aproape fiecare meci cote foarte avantajoase, uneori chiar şi peste 2.00.

Platforme de live

Din nou vă sfătuim să alegeţi platformele de pariere live, prin prisma faptului că sunt foarte avantajoase pentru acest tip de pariuri. În foarte multe cazuri începuturile de meci sunt destul de echilibrate. Dacă startul de joc este echilibrat linia de handicap tinde să se egalizeze, astfel că vom paria că diferenţa se va face după momentul plasării pariurilui nostru.

Atunci când alegem să pariem pe handicap pariuri handbal trebuie să fim foarte atenţi la toate detaliile atunci când facem analiza meciului. De la jucători indisponibili, golaveraj, până la miza meciului, totul trebuie luat în calcul pentru a avea şanse mai mari de câştig şi a avea cele mai bune ponturi handbal. O ofertă stufoasă de pariuri pe acest sport găsiți la Unibet, Maxbet sau Betano.

Alte tipuri de pariuri şi ponturi handbal

Handbalul este un sport complex şi la fel este şi oferta propusă de casele de pariuri pentru acest sport. Un alt tip de pariu, pentru care gasim şi destul de uşor,ponturi handbal, pe internet sau de la prietenii care urmăresc acest sport este cel pe numărul de goluri. Pentru acest gen de pariuri este necesar să analizăm statistica, dar şi jucătorii indisponibili, punctele slabe dar şi forte ale adversarelor.

Pariurile pe total goluri sunt foarte des folosite la handbal live dar trebuie să fim foarte atenţi şi ne trebuie şi o doză de noroc. În unele situaţii echipele pe final de meci, când totul este rezolvat aleg să nu mai joace ca în startul meciului, atacurile se prelungesc şi automat nu se mai înscriu la fel de multe goluri. Acest gen de pariu, este legat de momentul în care alegem să plasăm pariul.

Un alt detaliu foarte important ce trebuie avut în vedere, este să ne uităm peste lista portarilor celor două echipe. Dacă ştim şi detalii despre ei (cum se descurcă la aruncările de la 7 metri sau în situaţiile de 1 contra 1) este şi mai bine.

Foarte multe pronosticuri handbal sunt legate de total goluri în meci. Acest tip de pariu are 2 variante. Ori se marchează sub numărul specificat de goluri ori peste.

Pariuri speciale pentru ponturi handbal

Efortuna ne ofertă aşa cum am mai spus o gamă foarte variată la meciurile de handbal. La cele mai importante meciuri, această agenţie ne propune aşa zise-le pariuri speciale. În cadrul acestui tip de pariuri putem miza pe jucătorii. Putem miza pe numărul de goluri, sub sau peste înscris de un jucător sau jucătoare. Aceste pariuri speciale ne aduc variante şi pentru numărul de eliminări de 2 minute dintr-un meci sau pe aruncările de la 7 metri dintr-un anumit meci.

Ponturi handbal trebuie alese cu foarte mare atenţie şi înainte de a paria ar trebui să consultaţi pronosticurile propuse de noi dar şi sugestiile de pariere pentru handbal dar şi alte sporturi. Pariaţi responsabil.