Cele mai populare ponturi handbal

case de pariuri ponturi handbal

Handbalul nu este nici pe departe un sport la fel de cunoscut ca fotbalul sau tenisul în lumea caselor de pariuri, dar nu e de dat la o parte pentru că numărul oamenilor care pariază pe marile competiţii de ponturi handbal s-au înmulţit foarte mult. Tipurile de ponturi handbal nu sunt deloc diferite faţă de cele pe fotbal, dar pentru cei care nu au mai pariat pe ponturi handbal este bine să explicăm ce înseamnă fiecare în parte. Iată care sunt cele mai importante ponturi handbal disponibile la case de pariuri.

Pariul pe victorie și pariul pe handicap, ponturi handbal

Practic, acest prognostic (1X2)  înseamnă alegerea unei echipe care câștigă, sau că se va termina egal. Pariurile de la casele de pariuri sunt de tipul 1, x sau 2. Este foarte important de știut totodată, că pariul X este prețios pentru că de cele mai multe ori are cote foarte mari. Oferte foarte bune pentru handbal găsești la mai multe case de pariuri. Betano este un partener de nădejde inclusiv pentru ponturi handbal. Află mai multe despre acest operator de aici.

Handicapul este o altă variantă avantajoasă. De exemplu, luăm pariul de tip -5.5 pe Metz.  Franțuzoaicele pornesc ca favorite în fața fetelor de la CSM București. Pentru ca pariul să fie castigator pe Metz, acestea câștigă la cel puțin  șase puncte, iar ca pariul pe CSM să fie castigator acestea trebuie să piardă la cel mult cinci.

Lekic și Radicevic de la CSM sunt obișnuite să joace în Final Four, astfel că vor avea un cuvânt de spus în această „dublă”. În ultimele meciuri din Liga Campionilor, atacul a fost în suferință fără Neagu, Kurtovic și Lekic, dar în schimb s-au îmbunătățit cifrele în defensivă. Cota pentru CSM a caselor de pariuri este 1.85.

Pariul pe total de puncte, variante case de pariuri

Ca și în fotbal în cazul Over / Under, aici trebuie să alegeți câte puncte se vor marca în meci, având la dispoziție 2 variante. Exemplu: Peste 49.5 / Sub 49.5. Acesta nu are cifre fixe, deoarece scorurile finale depind considerabil de echipele protagoniste. În cazul pariului Under/Over este esenţial să se efectueze o analiză anterioară corespunzătoare, deoarece există o serie de elemente determinante care trebuie luate în considerare în analiză. Odată ales evenimentul, trebuie studiate statisticile cu privire la: echipe, în sportul colectiv.

Astfel, puteţi începe prin a analiza situaţia actuală a unor handbaliști, rezultatele ultimelor meciuri, golurile primite şi date, accidentaţi şi suspendaţi. Când pariaţi întotdeauna pe un meci din aceeaşi liga, este important să cunoaşteţi media golurilor marcate- din fiecare echipă şi per total. Şi merită, de asemenea, să faceţi un studiu al sezoanelor anterioare, astfel încât analiza statistică să fie completă. Este avantajos pentru că are de a face cu cotele, care sunt, de obicei, foarte atractive şi astfel aduc de fiecare dată un număr foarte mare de pariori.

Alte tipuri de pariuri la casele de pariuri

Pariul total puncte – par / impar este un pariu simplu cu numai 2 variante. Trebuie să alegeți dacă suma punctelor la finalul meciului va fi pară sau impară. O altă opțiune  se referă la pariul rezultat dublu și este identic cu cel Pauză / Final din fotbal.

ponturi handbal la casele de pariuri

Variante de pariuri de la casele de pariuri: 1/1 – echipa gazdă conduce la pauză și câștigă meciul, 1/x – echipa gazdă conduce la pauză și se termină egal 1/2 – echipa gazdă conduce la pauză, iar echipa oaspete câștigă meciul x/1 – egal la pauză și câștigă echipa gazdă x/x – egal la pauză și la final x/2 – egal la pauză și câștigă echipa oaspete 2/2 – echipa oaspete conduce la pauză și câștigă meciul 2/x – echipa oaspete conduce la pauză și se termină egal 2/1 – echipa oaspete conduce la pauză, iar echipa gazdă câștigă meciul.

Pariul pe diferență de scoreste atunci când alegeți diferența de scor pe care o echipă o va înregistra în fața celeilalte Exemplu: CSM câștigă la o diferență de 13-16 goluri.

Date statistice pentru ponturi pariuri

CSM București are un sezon foarte slab, mult sub așteptări în ciuda transferurilor reușite în vara precedent. Înaintea startului competiției era cotată cu a doua șansă după Gyor, dar a terminat Main Roundul pe locul 4. A câștigat doar două partide în această a două faza a competiției din totalul de 6 disputate, însă are circumstanțe atenuante cel puțin pentru a două parte a stagiunii. Cristina Neagu și Amanda Kurtovic lipsesc încă din luna decembrie, ele fiind principale arme ofensive.

Metz, cu un lot mult îmbunătățit încearcă să obțină calificarea în Final Four la Budapesta. A câștigat fără probleme grupa din Main Round cu o etapă înainte de final. Omogenitatea echipei este unul dintre punctele sale forțe și echipa are numai puțîn de 8 jucătoare care au câștigat titlul european cu națională Franței în decembrie 2018. Doar 3 înfrângeri a bifat în acest sezon în toate competițiile cu Buducnost și Copenhaga în Champions League,

Ponturi pariuri pentru Liga Campionilor masculine

Vicecampioana Poloniei, Wisla Plock, fosta adversară a lui Dinamo, a reușit o calificare nesperată în acest sezon, în play-off-ul „optimilor” Ligi Campionilor, la masculin. Wisla a pierdut prima manșă, în Polonia, 22-26 cu danezii de la Bjerringbro Silkeborg. La retur, polonezii au câștigat cu 27-20 și s-au calificat astfel în „optimi”, acolo unde aveau să fie eliminați de Pick Szeged, un alt pont pariuri de care trebuie ţinut cont.

Odense HK v Gyor, o altă variantă

Gyor urmărește în acest sezon al 5-lea trofeu al Ligii Campionilor, însă primul fără antrenorul Ambros Martin pe banca tehnică. Formația maghiară este singura din competiție care nu a pierdut niciun meci până în prezent, având 2 egaluri cu FTC Rail Cargo și 10 victorii până la ora partidei cu Odense. Mai mult, nu a pierdut niciun joc în tot sezonul 2018-2019.

La general, Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, este doar la al doilea sezon de Liga Campionilor. Anul trecut, nordicele nici nu au trecut de faza grupelor, Rostov Don este aproape calificată. Echipa pregătită selecționerul României, Ambros Martin, a câștigat la Budapesta manșa tur 29-26 cu FTC Budapesta. Pe BETuri îți arătăm cum poți câștiga bani din pariuri pe mai multe discipline sportive. Nu demult am vorbit despre pariuri pe e-sports.