Cele mai populare ponturi handbal

case de pariuri ponturi handbal

Handbalul nu este nici pe departe un sport la fel de cunoscut ca fotbalul sau tenisul în lumea caselor de pariuri, dar nu e de dat la o parte pentru că numărul oamenilor care pariază pe marile competiţii de ponturi handbal s-au înmulţit foarte mult. Tipurile de ponturi handbal nu sunt deloc diferite faţă de cele pe fotbal, dar pentru cei care nu au mai pariat pe ponturi handbal este bine să explicăm ce înseamnă fiecare în parte. Iată care sunt cele mai importante ponturi handbal disponibile la case de pariuri.

Pariul pe victorie și pariul pe handicap, ponturi handbal

Practic, acest prognostic (1X2)  înseamnă alegerea unei echipe care câștigă, sau că se va termina egal. Pariurile de la casele de pariuri sunt de tipul 1, x sau 2. Este foarte important de știut totodată, că pariul X este prețios pentru că de cele mai multe ori are cote foarte mari. Oferte foarte bune pentru handbal găsești la mai multe case de pariuri. Betano este un partener de nădejde inclusiv pentru ponturi handbal. Află mai multe despre acest operator de aici.

Handicapul este o altă variantă avantajoasă. De exemplu, luăm pariul de tip -5.5 pe Metz.  Franțuzoaicele pornesc ca favorite în fața fetelor de la CSM București. Pentru ca pariul să fie castigator pe Metz, acestea câștigă la cel puțin  șase puncte, iar ca pariul pe CSM să fie castigator acestea trebuie să piardă la cel mult cinci.

Pariul pe total de puncte, variante case de pariuri

Ca și în fotbal în cazul Over / Under, aici trebuie să alegeți câte puncte se vor marca în meci, având la dispoziție 2 variante. Exemplu: Peste 49.5 / Sub 49.5. Acesta nu are cifre fixe, deoarece scorurile finale depind considerabil de echipele protagoniste. În cazul pariului Under/Over este esenţial să se efectueze o analiză anterioară corespunzătoare, deoarece există o serie de elemente determinante care trebuie luate în considerare în analiză. Odată ales evenimentul, trebuie studiate statisticile cu privire la: echipe, în sportul colectiv.

Astfel, puteţi începe prin a analiza situaţia actuală a unor handbaliști, rezultatele ultimelor meciuri, golurile primite şi date, accidentaţi şi suspendaţi. Când pariaţi întotdeauna pe un meci din aceeaşi liga, este important să cunoaşteţi media golurilor marcate- din fiecare echipă şi per total. Şi merită, de asemenea, să faceţi un studiu al sezoanelor anterioare, astfel încât analiza statistică să fie completă. Este avantajos pentru că are de a face cu cotele, care sunt, de obicei, foarte atractive şi astfel aduc de fiecare dată un număr foarte mare de pariori.

Alte tipuri de pariuri la casele de pariuri

Pariul total puncte – par / impar este un pariu simplu cu numai 2 variante. Trebuie să alegeți dacă suma punctelor la finalul meciului va fi pară sau impară. O altă opțiune  se referă la pariul rezultat dublu și este identic cu cel Pauză / Final din fotbal.

ponturi handbal la casele de pariuri

Variante de pariuri de la casele de pariuri: 1/1 – echipa gazdă conduce la pauză și câștigă meciul, 1/x – echipa gazdă conduce la pauză și se termină egal 1/2 – echipa gazdă conduce la pauză, iar echipa oaspete câștigă meciul x/1 – egal la pauză și câștigă echipa gazdă x/x – egal la pauză și la final x/2 – egal la pauză și câștigă echipa oaspete 2/2 – echipa oaspete conduce la pauză și câștigă meciul 2/x – echipa oaspete conduce la pauză și se termină egal 2/1 – echipa oaspete conduce la pauză, iar echipa gazdă câștigă meciul.

Pariul pe diferență de scoreste atunci când alegeți diferența de scor pe care o echipă o va înregistra în fața celeilalte Exemplu: CSM câștigă la o diferență de 13-16 goluri.