calendar casa pariurilor
Ofertă valabilă: 01 - 30.11.2023
Maria Sorescu
2 noiembrie 2023

Calendar Casa Pariurilor – Toamna se numără bonusurile!

5/5 - (1 vote)

Cu noul calendar de toamnă de la Casa Pariurilor Online iei câte un bonus în fiecare zi. Profită și tu de această ofertă specială de la un operator de top!

casa pariurilor online
Calendar De Toamna Casa Pariurilor
Câte un bonus special în fiecare zi!

În noiembrie se numără bobocii, ermmm, bonusurile la Casa Pariurilor. Accesează și tu un calendar special, cu bonusuri unul și unul în fiecare zi din noiembrie!

Casa Pariurilor Calendar de Toamnă – Ce înseamnă

Cu acest calendar de noiembrie de la Casa Pariurilor poți beneficia în fiecare zi de un bonus surpriză. De plidă, pentru ziua de 1 Noiembrie primeai 10 rotiri gratuite la 10 Burning Heart, joc din gama EGT Digital, doar pentru simpla înscriere. Pe 2 Noiembrie primeai în schimb un bonus la o depunere Casa Pariurilor de minimum 50 de lei. Și suprizele vor continua toată luna noiembrie!

Așadar, dacă vrei și tu un bonus fără depunere de la Casa Pariurilor sau alte oportunități de la cazinoul tău online preferat, asigură-te că nu ratezi nicio zi din acest calendar bonus Casa Pariurilor pentru luna noiembrie!

Cum pariticipi la promoția Casa Pariurilor

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit până acum, află că și participarea la această promoție Casa Pariurilor este simplă ca bună ziua! Pentru a putea accesa acest calendar cu premii de la Casa Pariurilor trebuie doar să:

  • ai un cont Casa Pariurilor – procedura de înregistrare este descrisă pe larg pe site-ul nostru;
  • să ai bifat acordul de marketing;
  • să bifezi butonul „Mă înscriu” aferent acestei promoții de la Casa Pariurilor!

Ce trebuie să mai știi? Acest calendar de la Casa Pariurilor îți permite să accesezi câte un bonus special pe zi. Vorbim aici de rotiri gratuite sau de bonusuri extra la depunere sau alte surprize de genul acesta. Ține minte că nu poți să ai activ decât un singur bonus Casa Pariurilor. Dacă întâmpini vreo problemă, ai mai multe variante de a intra în contact cu echipa de Suport Casa Pariurior.

Calendar Casa Pariurilor, doar unul dintre avantaje!

Cu noul calendar de Casa Pariurilor te poți convinge odată în plus că acest operator le are pe toate. Nu uita că poți accesa și un bonus de bun venit de top – nu mai puțin de 1350 rotiri gratuite la primele depuneri! Și că ai o varietate excelentă de jocuri Casa Pariurilor.

În plus, Casa Pariurilor Online stă foarte bine și la capitolul pariuri sportive. Ai o ofertă vastă, dar și posibilitatea de a cumula mai multe pariuri pentru un singur meci, prin opțiunea Playmaker. Și un bonus sport de luat în calcul – 600 lei gratis!

Pe site-ul operatorului poți găsi și opțiunea de loto Casa Pariurilor. Poți accesa și un bonus special pentru secțiunea de loto și juca la loteriile internaționale. Așadar, multe posibilități pentru distracție, poate și profit. Nu uita, însă, să râmâi în control! Ai la dispoziție tot ajutorul prin opțiunile de joc responsabil Casa Pariurilor.

Concluzii

Dacă te-ai convins că acest calendar Casa Pariurilor este ce trebuie, atunci nu-ți mai rămâne decât să te loghezi în contul tău și să descoperi zi de zi o nouă surpriză. Apropo de surprize, pe site găsești mereu oferte speciale de la casele de pariuri / cazinourile preferate. Dar și povești interesante despre cazinourile fizice. Plus, specialitatea casei, ponturi pariuri de top. Așadar, ai toate motivele să revii pe BETuri.ro. Joacă inteligent și responsabil alături de noi!