Preliminarii EURO 2020: Belgia vs Rusia

În această seară vor debuta calificarile pentru EURO 2020. Unii dintre cele mai interesante meciuri din prima zi a calificărilor este partida dintre Belgia vs Rusia. Ambele formaţii vin după un turneu final al Cupei Mondiale foarte bun. Cele două formaţii sunt favorite pentru a obţine primele două locuri ale grupei. Acest meci se va disputa în cadrul grupei I din care alături de cele două formaţii mai fac parte Scoţia, Cipru, Kazakhstan şi San Marino. Ultimul meci direct dintre cele două echipe s-a desfăşurat în anul 2017 şi s-a încheiat cu scorul de 3-3. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Spectacol în Belgia vs Rusia

Belgia porneşte din postura de favorită în această grupă. Belgienii se pot gândi pe termen lung la faptul că vor obţine şi titlul european. Pentru meciul de astăzi, belgienii nu se vor putea baza pe o serie de fotbalişti foarte importanţi. Kompanz, Meunier, Lukaku, Dembele şi Witsel nu vor putea fi folosiţi în partida din această seară. Chiar şi aşa, gazdele partidei de astăzi au alţi jucători la fel de valoroşi cu care să îi înlocuiască. Belgienii au obţinut poziţia a 3-a la Campionatul Mondial de vara trecută din Rusia. În Liga Naţiunilor desfăşurată în toamnă au terminat pe poziţia a doua. Pariază şi câştigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Rusia vine şi ea după un turneu al Cupei Mondiale foarte bun. Ruşii au ajuns până în faza sferturilor de finală.  În Nations League au terminat tot pe poziţia a doua grupa din care au făcut parte dar în Liga B. În ultimele două meciuri disputate oaspeţii de astăzi au înregistrat două înfrângeri, contra Germaniei şi Suediei. Ne aşteptăm ca Rusia să se bazeze pe defensivă aşa cum a făcut şi la Cupa Mondială. Putem spune că ei se vor mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în această seară.

Belgia vs Rusia este unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii. Ne aşteptăm la o victorie a Belgiei care ne va aduce o cotă de 1.37. Pentru a beneficia de o cotă mai mare putem paria pe faptul că belgienii se vor impune la cel puţin două goluri diferenţă. Credem că forţa ofensivă a Belgiei îşi va spune cuvântul şi în acest meci se vor marca peste 2,5 goluri. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi pe termen lung o să câştigi.