Man Utd vs FC Copenhaga | UEFA Europa League | 10. 08. 20

Man Utd vs FC Copenhaga, UEFA Europa League 2020

Man Utd vs FC Copenhaga. Reușesc diavolii să își mențină forma foarte bună pentru acest final de sezon?

Man Utd vs FC Copenhaga pare a fi la prima vedere un meci dezechilibrat, dar nordicii au arătat că sunt o echipă capabilă de orice surpriză, așa că ne așteaptă un duel foarte interesant. Rhein Energie Stadion va fi gazda unui alt sfert de finală la care vom fi foarte atenți asupra desfășurării lucrurilor. Ținând cont că și acest meci se desfășoară într-o singură manșă putem spune că este ca o finală. Cotele oferite de casele de pe pariuri sunt unele de care poți profita pentru a reuși să câștigi cu ponturi pariuri. Am reușit să „citim” exact meciurile din UEFA Champions League și Liga 1, urmează acum Europa League pentru extra câștiguri!

Pronosticuri Man United vs FC Copenhaga. Motivarea Ponturilor

  • Diavolii roșii au înregistrat o singură înfrângere de la revenirea fotbalului în Anglia, restul rezultatelor fiind pozitive
  • În faza eliminatorie a UEFA Europa League ei nu au înregistrat nicio înfrângere
  • Liderul celor de la Copenhaga este accidentat pentru acest joc

Cote Pariuri United Copenhaga Europa League

2.85 este cota atribuită de Efortuna celor de la Manchester United pentru a câștiga UEFA Europa League, fiind principala favorită la trofeu. FC Copenhaga este cotată cu ultima șansă.

1.70 este cota pentru ca United să se impună la handicap de 1,5 goluri, adică să câștige la cel puțin două goluri diferență.

1.48 este cota pentru a avea cel puțin un gol în fiecare repriză, indiferent de ce echipă este marcat.

Man Utd vs FC Copenhaga Situația Fotbaliștilor de la Man Utd

United are trei jucători indisponibili pentru jocul din această seară. Chiar dacă ei sunt nume importante în echipa lui Solskjaer nu putem spune că sunt indispensabili. Este vorba despre Phil Jones, Luke Shaw și Tuanzebe. La lotul de care dispun diavolii ei vor reuși să îi înlocuiască pe acești jucători.

Posibil Prim 11 pentru Manchester United

Solskjaer are un lot valoros la dispoziție de unde va alege jucătorii cei mai potriviți pentru acest duel. Singura întrebare este cine va apăra în meciul de luni seara: De Gea – Williams, Maguire, Bailly, Fosu-Mensah – Pogba, Matic – Rashford, Fernandes, Lingard – Martial.

Forma lui Manchester United

Englezii vin cu un moral bun la acest turneu final. Ei au avut un final de sezon foarte bun în Premier League, unde au reușit să își îndeplinească obiectivul și să prindă locul 4, în urma victoriei contra celor de la Leicester. Astfel a dispărut presiunea deoarece dacă nu învingeau în acel meci erau obligați să câștige Europa League pentru a evolua în UEFA Champions League. Elementul surpriză din echipa celor de la United poate fi poarta acolo unde managerul lor are de ales dintre De Gea și Romero, cel care a apărat în Europa League până acum. Pentru site-ul oficial al diavolilor Solskjaer a dezvăluit: ,, Nu pot spune că Romero este cel care apără un Europa League. Această competiție este între el și De Gea. Îl vom alege pe cel care credem că este potrivit pentru a câștiga această partidă și competiție’’.

Man Utd vs FC Copenhaga Situația Fotbaliștilor de la FC Copenhaga

FC Copenhaga poate suferi mult din cauza jucătorilor indisponibili pe care îi are pentru meciul de astăzi. Ei nu se vor putea baza pe  serie de jucători importanți cum sunt: Viktor Fischer, Thomsen, Sigurdsson și Michael Santos. Primi trei nu vor putea evolua din motive medicale în Man Utd vs FC Copenhaga. Santos a fost găsit vinovat de UEFA după un conflict cu forțele de ordine la meciul cu Celtic. Nordicii trebuie să facă un joc foarte bun ținând cont că nu se vor putea baza pe o serie de jucători foarte importanți.

Posibil Prim 11 pentru FC Copenhaga

Cel mai probabil tehnicianul nordicilor va folosi următorul prin 11: Johnsson – Boilessen, Bjelland, Nelsson, Varela – Zeca, Mudrazija – Jenssen, Biel, Wild – Sorensen.

Forma Celor de la FC Copenhaga

În Man Utd vs Copenhaga, formația daneză este văzută ca o victimă sigură. Dar rezultatele din ultima perioadă ne arată contrariul.  Au încheiat sezonul intern cu două victorii, iar marea surpriză a fost produsă în optimile Europa League, când au învins în manșa retur cu scorul de 3-0 pe Basaksehir. Trebuie să acorzi atenție mare alegerii pronosticurilor pentru biletul zilei.

În șaisprezecimile de finală cei de la Copenhaga au eliminat-o pe campioana Scoției, Celtic, în dublă manșă cu scorul de 4-2 la general. Trebuie sa ai mare grijă atunci când pariezi pe acest meci deoarece danezii sunt o echipă imprevizibilă și pot surprinde în orice moment. Cele mai bune pronosticuri fotbal pentru meciul dintre Man Utd vs FC Copenhaga le găsești doar pe Beturi.ro.

Man Utd vs FC Copenhaga H2H (Head to Head)

United vs Copenhaga s-au mai întâlnit o singură dată în dublă manșă în sezonul 2006-2007 din UEFA Champions League. Atunci victoriile au fost împărțite, pe Old Trafford câștigând diavolii în timp ce la Copenhaga a câștigat echipa locală. Aceste dueluri au avut loc cu mult timp în urmă astfel că nu mai au nici o influență asupra jocului de astăzi.

United Copenhaga Europa League Statistici Interesante

  • Victoria din meciul direct a celor de la Copenhaga a fost singura în 10 întâlniri cu echipe din Anglia
  • FC Copenhaga nu a reușit să câștige niciodată pe teren german
  •  În Premier League United a terminat sezonul cu 66 de puncte și tot atâtea goluri marcate.

Man Utd vs FC Copenhaga Cote ale Caselor de Pariuri

1.72 este cota la Efortuna  pentru ca o singură echipă să marcheze. Acest pariu poate fi jucat și la meciuri live în funcție de cum decurge meciul.

1.83 la Efortuna pentru un gol al celor de la United în fiecare repriză. La forța ofensivă pe care o au credem că diavolii vor marca în fiecare repriză.

1.90 la  Efortuna pentru scor corect oricând în meci. 

Stai aproape pe Beturi.ro pentru noi pariuri interesante.