Liga Natiunilor | Portugalia vs Croatia | 05.09.20

Liga Natiunilor, Portugalia vs Croatia, 2020

Eşti pregătit pentru o nouă zi cu de meciuri din Nations League?

Astăzi este o nouă serie de meciuri din Liga Natiunilor , dar noi l-am ales pentru tine pe cel mai interesant. Este vorba despre partida ce va avea loc pe stadionul Dragao, pe care Portugalia va primi vitzita Croaţiei. De la acest meci aşteptăm spectacol din partea ambelor tabere ţinând cont de performanţele obţinute în ultima perioadă de cele două naţionale.

Motivarea Ponturilor pentru Portugalia vs Croaţia

  • Portugalia vine din postura de câştigătoare a primei ediţii de Liga Natiunilor în timp ce Croaţia este vice-campioană mondială, pierzând doar în faţa Franţei.
  • Orice punct poate fi vital în economia grupei deoarece alături de aceste două naţiuni au mai fost repartizate Franţa şi Suedia.
  • Ambele formaţii se află la primul meci în acest an calendaristic.
  • Cristiano Ronaldo poate fi marele absent al acestei partide.

Cote Pariuri Portugalia vs Croatia Grupe Liga Natiunilor

1.95 este cota oferită de Superbet pentru o victorie a lusitanilor. Chiar dacă îi va aştepta un meci dificil, credem că se va întâmpla acest lucru.

Betano vine cu o cotă foarte interesantă pentru tine, 1.50 pentru ca în prima repriză să se marcheze măcar un gol.

Într-un astfel de meci spectacolul este asigurat astfel că Fortuna vine în avantajul tău şi îţi oferă o cotă de 1.95 pentru un GG (ambele echipe marchează).

Situaţia Jucătorilor Portughezi

Pentru meciul Portugalia vs Croatia din Liga Natiunilor , lusitanii au nevoie să alinieze o echipă competitivă deoarece vor da piept cu un adversar puternic.

Lista indisponibililor o începem cu cel mai valoros jucător portughez, Cristiano Ronaldo. El este dat ca fiind incert deoarece a suferit o infecţie la picior, dar medicii fac eforturi să îl recupereze. Un alt jucător indisponibil este Renato Sanches, care nu va evolua în meciurile contra Croaţiei şi Suediei.

Posibil Prim 11 pentru Portugalia

Fernando Santos, tehnicianul gazdelor, presupunem că va folosi următorul prim 11:

Rui Patricio – Semedo, Fonte, Dias, Guerreiro – Neves, Danilo, Fernandes – Ronaldo, Andre Silva, Bernardo Silva

Meciuri Liga Natiunilor    Forma Portugaliei

Despre forma echipei naţionale a Portugaliei nu putem spune prea multe deoarece nu au disputat un meci oficial de foarte mult timp. Totuşi jucătorii lusitani se motivează foarte bine şi întotdeauna formează un grup puternic.

Dacă va fi pe teren, Ronaldo va fi un mare plus pentru gazdele partidei de astăzi. În lipsa acestuia Bruno Fernandes va fi liderul echipei. El se află pe o pantă ascendentă şi evoluează din ce în ce mai bine la echipa sa de club, Manchester United. Portughezii vor încerca să facă încă o figură frumoasă după ce anul trecut au reuşit să câştige prima ediţie din Liga Natiunilor.

Fernando Santos este un mare plus pentru portughezii fiind unul dintre cei mai valoroşi selecţioneri. După ce a fost la cârma echipei naţionale a Greciei, cu care a făcut performanţe de luat în seamă, pe banca Portugaliei putem spune că a încântat. După câştigarea Campionatului European din 2016,  el a repetat isprava și în Liga Natiunilor. Astfel, Portugalia a devenit cu adevărat o forță în fotbalul european și mondial.

Situaţia Jucătorilor Dalmați

Cei mai importanţi jucători ai Croaţiei care nu vor fi în această seară pe teren sunt Luka Modric şi Ivan Rakitic. Aceştia au dus greul foarte mult timp pentru naţională şi acum Zlatko Dalic trebuie să caute înlocuitori.

Prim 11 Posibil al Croaţilor

Tehnicianul oaspeţilor poate folosi următoarea partitură:

Livakovic – Jedvaj, Lovren, Caleta-Car, Barisic – Kovacic, Brozovic – Perisic, Vlasic, Rebic – Petkovic.

Fotbal Liga Natiunilor   Forma Croaţiei

Nici Croaţia nu a mai disputat un meci la nivelul echipei naţionale de foarte mult timp. Putem spune că relaţiile de joc au nevoie de timp pentru a se suda din nou. Credem că este un mare minus pentru ei faptul că nu se vor afla pe teren cele mai importante nume Modric şi Rakitic.

Pentru meciul din această seară a venit momentul ca şi Kovacic să confirme la nivelul primei reprezentative. Fotbalul croat propune an de an tineri de valoare, astfel că schimbul de generaţii nu va fi foarte greu.

În ultimele meciuri de anul trecut Croaţia a demonstrat că este o echipe ce propune spectacol. În 4 din ultimele 5 meciuri ale oaspeţilor de astăzi au marcat ambele echipe (să nu uităm de cota pentru GG).

După ce au reuşit să obţină titlul de vice-campioană mondială, în 2018, acum a venit momentul să confirme acea performanţă. Cele mai bune momente sunt cele în faţa unor adevrsari de calibru, cum e și Portugalia.

Liga Natiunilor   Portugalia vs Croaţia H2H (Confruntări Directe)

Chiar dacă ambele echipe sunt din Europa, meciurile directe sunt destul de puţine. Într-o partidă directă cele două echipe s-au întâlnit doar de 5 ori. Patru victorii au revenit Portugaliei în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate. Observăm că oaspeţii de astăzi nu au cunoscut încă gustul victoriei în faţa portughezilor. Ultimul meci direct a avut loc în 2018 și s-a terminat la egalitate.

Cel mai important duel direct a avut loc în anul 2016, în optimile Campionatului European. Atunci Portugalia s-a impus în prelungiri după o reuşită a lui Quaresma.

Portugalia vs Croaţia Liga Natiunilor  Statistici Interesante

Media de goluri în meciurile directe este de sub 2 goluri. În 5 meciuri s-au marcat 9 goluri.

Croaţia are o singură victorie în ultimele 8 meciuri jucate în deplasare. Partida de astăzi se anunţă una foarte dificilă pentru ei.

Puteam asista la un duel de zile mari între Cristiano Ronaldo şi Luka Modric, deţinători ai balonului de aur, dar şi foşti colegi la Real Madrid.

Liga Natiunilor  Portugalia-Croatia  Cote Ale Caselor de Pariuri

Un gol al lui Bernardo Silva ne va aduce o cotă de 3.00. Dacă nu va juca Ronaldo, Silva va fi cel care va executa loviturile de la 11 metri, astfel că are mari şanse să îşi treacă în cont o reuşită. Aaceastă cotă este oferită de Betano. Nu uita că nimerit marcatorii din meciurile jucate de România și Germania!

Superbet ne oferă o cotă de 1.75 pentru ca în meci să fie peste 9,5 cornere.

Peste 9,5 şuturi pe spaţiul porţii ne vor aduce o cotă de 1.95 oferită de Betano.

Pariază alături de noi zi de zi !