Liga Națiunilor: Elveția vs Belgia

Recomandarea noastră: 2

Liga Națiunilor
Elveția - Belgia
1
3.60
X
3.60
2
2.13

Liga Națiunilor continuă cu meciuri deosebit de interesante și cu o miză foarte mare. Astăzi pe parcursul întregii zile avem programate meciuri deosebit de interesante. Ultimul emci al zilei este confruntarea dintre Elveția vs Belgia. Acest meci are o miză foarte mare astfel că va f un joc ce nu trebuie ratat. Miza partidei este câștigarea grupei astfel că ne așteptăm ca ambele echipe să facă un meci foarte bun. Acest meci se va disputa în cadrl grupei 2 din Liga A. Alături de cele două formații, adversare astăzi mai face parte Islanda. Islandezii au retrogradat deja după ce nu au reușit să obțină vreun punct. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Belgia dar meciul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Cu o strategie pentru pariuri bine pusă la punct poți să câștigi pe termen lung.

Prima poziție Elveția vs Belgia

Elveția a acumulat șase puncte în această grupă după victoriile contra celor din Islanda. Ei i-au învins pe Islandezi cu scorul de 6-0 și 2-1. Astăzi gazdele, vor avea golaverajul de partea lor în cazul în care vor câștiga și vor fi la egalitate de puncte cu belgienii. Pe teren propriu sunt o echipă foarte puternică.  În ultimele 11 meciuri disputate în fața propriilor fani au suferit o singură înfrângere ceea ce este foarte bine pentru ei. Astăzi nu trebuie să uităm faptul că au nevoe de victorie. Strategie pentru pariuri poți găsi oriunde dar cea mai bună este pe Beturi.ro.

Belgia se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate ăn această seară. Dracii au acumulat 9 puncte după ce au câștigat toate cele trei meciuri ale grupei. În cele trei meciuri disputate au primit un singru gol ceea ce înseamnă că și defensiva lor este la un nivel foarte bun. Ei vin după un turenu final al Cupei Mondiale în care au obținut rezultate foarte bune, reușind să termine pe poziția a treia. Chiar dacă nu vor obține victoria, nu credem că va avea probleme în obținerea unei remize, dar cu siguranță vor juca la victorie.

Elveția vs Belgia este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Ținând cont de miza partidei ne așteptăm la un meci destul de dur astfel că vom paria pe număul de cartonașe galbene. Sperăm că se vor arăta peste 4,5 caronașe galbene la o cotă de 1.76. Pentrua fi mai siguri de reuzltatul final putem miza pe 1X. Pariază și câștigă alături de noi.