Liga Națiunilor: Austria vs Bosnia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Austria - Bosnia
1
1.95
X
3.55
2
4.05

O nouă etapă din Liga Națiunilor debutează în această seară. Astăzi sunt programate meciuri foarte interesante de pe urma cărora putem câștiga dar pentru a face acest lucru ne trebuie o strategie pariuri bine pusă la punct. Unul dintre cele mai interesante jocuri pentru care vom oferi un pronostic este cel dintre Austria și Bosnia. Acest meci se va disputa în cadrul grupei 3 din Liga B. Din această grupă mai face parte Irlanda de Nord care este codașa grupei. Ne așteptăm la un meci destul de disputat în care Austria pornește cu prima șansă și este obligată să câștige.

Derby-ul grupei între Austria vs Bosnia

Austria trebuie să câștige astăzi pentru a mai păstra șanse la promovare, lucru greu de crezut că se poate realiza. După două meciuri ei au acumulat doar trei puncte după victoria cu scorul de 1-0 contra Irlandei de Nord. În deplasarea din Bosnia au pierdut cu scorul de 1-0. Astfel gazdele partidei de astăzi au un golaveraj de 1-1. Austriecii au o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri pe teren propriu, aceea fiind în fața Braziliei. Mai mult în ultimele 8 meciuri de pe teren propriu și-au trecut în cont șapte victorii. Pe Beturi.ro găsești cea mai bună strategie pariuri.

Bosnia merge pestefct în această grupă. După trei meciuri disputate, oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze 9 puncte. Astfel ei se află pe prima poziție a grupei. În fața Irlandei de Nord au reușit să câștige ambele meciuri, marcând de fiecare dată două goluri. În deplasare oaspeții partidei de astăzi au arătat o formă foarte bună în ultima perioadă. În ultimele patru meciuri disputate în deplasare au reușit să obțină trei victorii și un rezultat de egalitate. Cu încă trei puncte astăzi cei din Bosnia ar fi siguri de prima poziție a clasamentului și își pot face planul pentru viitor când voe evolua într-o ligă superioară.

Meciul dintre Austria vs Bosnia ne va aduce multe ponturi câștigătoare. Așa cum am remarcat deja, în această grupă s-au înscris puține goluri. Acest lucru credem că se va întâmpla și astăzi. La o cotă de 1.60 vom miza că se înscriu mai puțin de 2,5 goluri. Pentru a avea o siguranță mai mare la finalul celor 90 de minute vom paria pe 1X. Cota de 1.40 pentru acest pont este una foarte atrăgătoare. Pariază și câștigă alături de noi.