Liga Campionilor live: Spurs vs. BVB

liga campionilor live spurs bvb

Liga Campionilor live revine cu faza eliminatorie și cu câteva dueluri remarcabile. Am avut deja meciul dintre Manchester United și PSG (francezii s-au impus destul de lejer cu 2 la 0) și mai urmează disputele dintre Liverpool și Bayern, Ajax Amsterdam și Real Madrid. Să vedem cum arată aceste cote pariuri și cum putem beneficia de un bonus pariuri la meciul dintre Tottenham și Borussia Dortmund.

Partida se dispută miercuri, 12 februarie, ora 22:00 pe stadionul Wembley din Londra. Un pariu bun, pe care îl putem juca de această data este un X2. Maxbet are această opțiune la cota de 1.62 în prelive. Vrei să o încerci?

Liga Campionilor live – două situații diferite pe competiția internă

Germanii de la Dortmund conduc la zi Bundesliga, având un avans destul de fragil în fața colosului Bayern. BVB are cinci puncte avans față de rivali și alte opt față de Borussia Mönchengladbach. Astfel că, chiar dacă nu a fost declarat în mod explicit, campionatul este obiectivul numărul unu al galben-negrilor.

Dacă punem la socoteală și jucătorii indisponibili pe care BVB îi va area la Londra în acest meci de Liga Campionilor live, lucrurile tind să se complice lucrurile. Absențele lui Marco Reus (căpitanul și cel mai bun jucător de sezonul acesta), lui Julian Weigl (reprofilat fundaș central în ultimele săptămâni), lui Paco Alcacer (gura de foc din fața porții), lui Lukasz Piszczek (veteranul fundaș dreapta) și mai vechea absență a fundașului central Manuel Akanji au dus la creșterea acestor cote pariuri pentru germani.

Merită să riști un bonus pariuri pentru un 2 la Londra? Aceasta e întrebarea pe care și-o pun toți acum. Nici forma recentă nu e una avantajoasă pentru dortmundezi, care au trei egaluri consecutive în campionat și în Cupa Germaniei. A fost 1-1 cu Eintracht Frankfurt, 3-3 cu Werder Bremen (meci pierdut ulterior la penalty-uri) și un halucinant 3-3 cu Hoffenheim, după ce echipa lui Favre a condus cu 3-0 până în minutul 74.

Defensiva pare punctual nevralgic în momentul actual. Ce putem spune despre cotele la pariuri în materie de goluri marcate pe meciurile Borussiei?

Tottenham, arbitrul în lupta pentru titlu din Anglia (bonus pariuri)

Spre deosebire de echipa germană, Tottenham are cu toul și cu totul alte planuri în materie de prestații în Liga Campionilor live. Vorbim de o echipă care a ajuns în optimi prin prisma unui concurs de factori favorabili. Echipa antrenată de argentinianul Mauricio Pochettino este cea care moderează disputa dintre Liverpool și Manchester City pentru titlul din Marea Britanie.

Echipa lui Guardiola a acumulat 65 de puncte după 27 de puncte, în timp ce Liverpool aceșași număr de puncte după 26 de meciuri. Spurs au acumulat 60 de puncte tot din 26 de partide. Nimeni nu crede în mod real că echipa din Londra va câștiga campionatul, mai ales acum când pe lista indisponibilităților se numără vedetele Harry Kane și Dele Alli. Acestei liste se mai adaugă și alte nume precum cel al fundașilor Danny Rose și Ben Davies.

Află mai multe despre cotele la pariuri din Liga Campionilor live din podcastul nostru de analiză fotbal și pariuri sportive. E un festin de bonus pariuri pe care nu ai voie să îl ratezi.

 Suntem capbili să anticipăm orice schimbări în materie de cote pariuri. Spurs au un parcurs mai bun ca Borussia Dortmund în acest moment, echipa câștigând ultimele patru partide din campionatul intern. Este vorba de meciurile disputate împotriva echipelor Fulham (deplasare), Watford, Newcastle și Leicester (toate pe teren propriu). Să vedem dacă forma bună va continua și împotriva echipei antrenată de Lucien Favre.

Cote pariuri – ce mai putem miza la Tottenham vs. Borussia Dortmund

Cele două echipe s-au întâlnit recent în sezonul anterior de Liga campionilor, într-o grupă din care a mai făcut parte și viitoarea câștigătoare a turneului, Real Madrid. Atunci Liga Campionilor live a fost favorabilă englezilor, care s-au impus în ambele meciuri, câștigând până la urmă și grupa. Scorurile au fost 3-1 la Londra și 2-1 la Dortmund pentru Kane & co.


În ciuda acestui fapt, favorite la calificare conform celor de la maxbet este Borussia, cu o cotă pariuri de 1.72. Tottenham are un curs pentru acest market de 2.01.

Dacă ne referim totuși strict la acest meci, alte opțiuni bune de pariere pot fi ambele marchează la 1.58, Tottenham – echipa cu cele mai multe cornere (un pariu mai deosebit) la 1.50, dar și un X2 la pauză (1.35).

Acest ultim pariu de Liga Campionilor live vine în completarea pontului inițial X2 la final. Să ne bucurăm de fotbal și de Champions League împreună cu ponturile experților BETuri.ro