Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii

Nimerește rezultatele meciurilor și poți câștiga:

euro premii
oferta fortuna fotbal

Oferta Fortuna Fotbal – toate informațiile de care ai nevoie

Autor: Andrei Serban
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
Rate this post

Oferta Fortuna Fotbal Azi e una dintre cele mai importante case de pariuri din România, mai ales că vorbim de un operator atât online, dar care operează și pe agențiile stradale. Vom prezenta în cele ce urmează oferta Fortuna fotbal, dar și pe alte sporturi. Vorbim despre Pariul Domino, Pariul Maxikombi, dar și alte tipuri speciale de pronosticuri din catalogul Fortuna pariuri fotbal.

Nu uita că operatorul își întâmpină cei mai noi clienți cu un bonus de bun venit Fortuna extrem de generos: până la 500 RON gratis!

fortuna pariuri sportive
Bonus de Bun Venit Fortuna Pariuri
Ai parte de un bonus substanțial la înregistrare

Deschide-ți un cont nou Fortuna și profită de 100% până la 500 RON Bonus de Bun Venit din partea operatorului.

Profită și tu de ofertă și atacă super-oferta de pariuri Fortuna!

Vom vorbi desigur și despre aplicația mobilă, despre variantele de stream disponibile și mai ales despre Betbuilder, o opțiune pe care nu o găsești la mulți bookmakeri din țară. Ești pregătit să descoperi toate benficiile de la Fotbal Fortuna?

Fortuna Bet Oferta Azi Fotbal – Pariul Domino

Domino este un tip de pariu progresiv la care biletul tău este împărțit în două grupuri. Acestea for fi tratate independent la rezultate meciuri Fortuna. Grupul A trebuie să fie musai câștigător. În caz contrar, biletul va fi lost. Dacă Grupul B are evenimente pierzătoare, atunci tichetul tău Domino Fortuna oferte fotbal va fi parțial câștigător. 

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează pariul Domino, vom da un exemplu concret.

 • Mizezi 5 lei pentru o cotă de 1,90 la Grupul A și o cotă de 1,84 la celălalt grup, Grupul B. 
 • Pentru un rezultat cunoscut la Grupul A, varianta câștigătoare, suma obținută este 5X1,90 = 9,5. Jumătate din această sumă (4,75 lei) ajung în balanța ta de joc, iar cealaltă jumătate va fi miză pentru Grupul B.
 • În cazul în care beturile din Grupul A sunt pierdute, tot biletul de joc va fi considerat LOST.

Pariul Domino poate conține între 2 și 70 de evenimente, iar numărul de Grupuri poate varia de la 2 la 13. Cu cât ai mai multe grupuri, cu atât mecanismul de calcul va fi mai complex. Vei găsi mai multe detalii despre acest tip de joc pe site-ul Fortuna bet oferta azi fotbal.

Fotbal Fortuna – Pariul Maxikombi

Maxikombi este o combinație de mai multe beturi single pe un singur bilet. La fel ca și la Domino, poți alege mai multe grupuri, în total până la 13 grupuri cu unul sau mai multe evenimente incluse. Există posibilitatea în cazul unui Maxikombi Fortuna Fotbal cu 7 grupuri pierdute din 8, tot să obții o variantă câștigătoare. Jocul sistem devine mult mai interesant atunci când te bucuri de Fortuna fotbal Maxikombi.

Câștigi pe loc cu Fortuna Fotbal – Oferta Fortuna Fotbal

De câte ori nu ai fost agitat pentru că biletul tău cu over/under 2,5 nu a fost validat după ce scorul devenise deja 3-0? Acum la oferta fotbal Fortuna câștigi pe loc după ce s-a marcat golul de care aveai nevoie. Găsești această opțiune pe site sau direct în aplicație. Cu banii obținuți din betul respectiv poți reinvesti câștigul într-un alt pariu pe care-l consideri inspirat. Poate prinzi chiar următorul gol la derby-ul zilei din Anglia dintre Manchester City și Liverpool. Sau reușești să intuiești un meci cu goluri multe din Italia, Spania sau Germania. Câștigi pe loc și te bucuri de mai multe ori la Fortuna Bet pariuri sportive fotbal.

Ce trebuie să știi despre early cash-out

Există meciuri la care orice rezultat este posibil, iar o decizie de Early Cashout poate fi cea mai bună alegere. Vei câștiga parțial sau îți vei micșora pierderile. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să alegi momentul optim pentru early-cashout-ul tău. Iată condițiile pe care e nevoie să le respecți pentru a beneficia de Early Cash-Out:

 • Îl poți folosi pentru pariurile simple plasate pe site-ul Fortuna fotbal;
 • Combo-ul tău trebuie să aibă cel puțin un eveniment în desfășurare;
 • Acumulatorul de la oferta fotbal Fortuna nu are voie să conțină meciuri pierdute;
 • Jucătorul va fi informat de valoarea sumei disponibile la early-cashout și va confirma activarea acestei opțiuni.
 • E bine să verifici constant lista de meciuri de la Fortuna pariuri fotbal care vine la pachet cu Early Cash-Out.

Și dacă tot a venit vorba de Cash Out Fortuna și profit, trebuie să te documentezi și despre metodele de retragere Fortuna! Iar dacă vrei să fii maestru într-ale cash-out-ului, îți recomandăm articolul complet despre Cash Out la pariuri pe înțelesul tuturor.

Biletul direct din agenții – Fortuna Oferta Fotbal

Ești pasionat de pariuri sportive și apreciezi mai degrabă jocul direct în agenții? Cu Fortuna oferta fotbal ai niște beneficii deloc de neglijat când vine vorba de beturile tale. Îți poți construi biletul pentru bet shop direct de pe site. Îți alegi evenimentele (joci combo sau single), miza pe care o ai în vedere, apeși butonul Agenție, salvezi codul și ești gata să ajungi la destinația ta. Desigur că e vorba de cea mai apropiată sucursală de la Fortuna fotbal azi. Faci și mișcarea de după-amiază, te bucuri și de biletele extraordinare de la casa de pariuri care sponsorizează echipele de fotbal naționale ale României.

Dacă ești atras de pariurile în agenție, nu rata articolul despre Program Agenții Fortuna!

Fortuna rezultate fotbal – Live +Pre-meci

De multe ori ai vrea să combini pe bilet partida care a început cu alte meciuri de peste două ore. La Fortuna fotbal se poate, mai ales de când există variantă Live + Pre-meci. Combină meciurile importante ale zilei din Live cu cele care vor începe mai târziu. Poți face acest lucru și din site, dar și direct din aplicație.

Te încurajăm să încerci și cel mai popular combo, variantele prestabilite ale zilei marca Fortuna rezultate fotbal. Aici vei găsi opțiuni foarte interesante, gata-construite, pe rezultat final, cornere și goluri. Vei prinde zeci de variante în fiecare zi. Crezi că poți ignora o așa oportunitate? Nu uita deci să mixezi, de exemplu, partidele premeci din campionatele de fotbal cu beturi live de la tenisul-spectacol. E timpul să-ți asculți instinctul de parior 100% norocos. Zeița Fortuna e alături de tine când mixezi beturi live cu premeci.

Pariuri sportive Fortuna Fotbal – Happy Hour în Agenții

Fortuna bet fotbal este foarte activă nu doar în mediul online, ci și pe partea de agenții stradale de betting. Pentru acești jucători există Happy Hour între 17 și 22, în zilele de Champions League.

Rețeta de urmat e una extrem de simplă. Vii în agențiile Fortuna fotbal, între 17 și 22, plasezi bilete și ai automat extra-câștrig 5% pe biletele tale. Promoția se aplică pentru pariurile pe fotbal, tenis și baschet, marțea și miercurea în serile de Liga Campionilor. Ai câteva sute de agenții dispuse pe întreg teritoriul României, de unde poți accesa Happy Hour în zilele de Champions League.

Betbuilder – compune pariul așa cum vrei tu

Ce ai zice de până la 10 beturi pe același meci, incluse toate pe un super-combo? Fortuna Bet Fotbal a pregătit pentru tine Betbuilderul. Noua jucărie sau aplicație a casei de pariuri îți calculează pe loc niște cote fantastice. E bine să faci calcule înainte să folosești Betbuilderul, pentru a obține maximul cu minimum de resurse. Sigur și tu ai mai multe idei pentru meciurile Barcelona – Real Madrid sau FCSB – Rapid. Cornere, over/under, scor corect și multe alte pariuri le prinzi cu Betbuilderul de la Fortuna pariuri fotbal. Încerci și tu grozavul Betbuilder powered by Fortuna Fotbal?

Fotbal Speciale – Fortuna Oferta Fotbal

Poate ești un jucător de cursă lungă, care preferă pariurile outright și pe cele speciale. La Fortuna fotbal, găsești aceste variante din plin. Iată câteva exemple în acest sens, pe care le-am găsit în oferta online, de pe site-ul bookmakerului.

 • Fotbal Special – Echipele românești în Europa

Aici regăsim cote pentru calificarea team-urilor din Liga 1 în principalele cupe europene. De exemplu, campioana CFR Cluj primește de la rezultate fotbal Fortuna o cotă de 9,00 să ajungă în Grupele UEFA Champions League. În plus, FCSB are o cotă de 3,50 să acceadă în Grupele Conference League.

 • Fotbal Special – Liga Campionilor – Avansează în faza grupelor

Aici sunt oferite cote pentru echipele din Cehia și Slovacia. Viktoria Plzen primește o cotă de 7,00 să ajungă la masa bogaților, în timp ce campioana din Slovacia, Slovan Bratislava are șanse mult mai reduse. Un bet la oferta fotbal Fortuna pentru calificarea lui Slovan în grupe primea, la momentul redactării textului, o cotă de 30.

O dată cu începerea sezonului, cotele antepost se vor înmulți. Vom avea desigur cote outright pentru campioana mondială, pentru cine i-a titlul în Premier League, La Liga sau Bundesliga, dar și pentru câștigătoarele din Champions League, Europa League și Conference League.

Tot ce trebuie să știi despre Bonusul Dublu de la Fortuna rezultate fotbal

Ai încercat Noul Mega Bonus Dublu Fortuna? Câștigul tău crește procentual de la 5% la 100%, în funcție de numărul de selecții de pe combo. Se aplică pentru acumulatoarele având între 5 și 20 de selecții. 5 meciuri îți aduc 5% bonus, 13 meciuri echivalează cu 35% bonus, în timp ce 20+ selecții îți aduc dublarea sumei pe care să o câștigi pe biletul tău fotbal Fortuna. Condițiile obligatorii pentru Bonusul Dublu sunt suma maximă per combo de 100 lei și cota minimă de 1,25 per selecție, Mai mult, îl poți combina cu Lucky Loserul.

Încearcă și Pariul fără risc

Cui nu i-ar surâde ideea de a paria fără emoții și să obțină ceva înapoi chiar și atunci când biletul nu iese. Fortuna fotbal îți oferă șansa să joci primul bet fără risc. Dacă nu iese X-ul la Liverpool cu Manchester City, vei primi miza înapoi. Asta înseamnă atitudinea potrivită pentru un parior adevărat. La Fortuna bet oferta azi fotbal ai acest risk free bet, pe care și-l dorește toată lumea. Acesta va fi acordat sub forma unui Bonus în contul tău de pariuri sportive.

Trebuie să ții cont de faptul că pariul fără risc Fortuna fotbal va fi activat din contul tău sau direct din aplicație. Apoi plasezi pariul astfel încât să respecți termenii și condițiile campaniei, La final, te bucuri de meci, aștepți rezultatul, iar dacă nu iese îți va reveni miza în cont, de exemplu 25 lei.

Bine ai venit la Combinatul de Speciale – Oferta Fortuna Fotbal

Bine ai venit la Combinatul de Speciale, locul în care Fortuna fotbal amestecă cele mai inedite ingrediente din meciurile importante ale zilei. Să zicem că ai pus ochii pe disputa dintre Liverpool FC și Chelsea Londra și că nu ești fericit să pariezi numai pe un singur tip de bet la disputa de pe Anfield Road.

Vei putea adăuga în Fortuna oferta fotbal, pe același bilet acumulator o selecție 1 final, primul marcator Diogo Jota, 3-5 goluri, numărul total de cartonale galbene și chiar pe acela pe cornere. Pariuri sportive Fortuna fotbal înseamnă un singur pariu, pe o singură cotă mare. La momentul scrierii acestui text, erau afișate speciale mai ales pe Cupele Europene. CSU Craiova avea de exemplu o cotă de 9,00 pentru a trece de toate tururile preliminare și să intre în Grupele din Conference League, cea mai nouă competiție UEFA.

TOTUL despre Câștig la Pachet Fortuna oferte fotbal

Cote mărite pentru bilete prestabilite? Da, la Fortuna oferte fotbal chiar este posibil. Câștigul tău e maximum și ai parte numai de meciuri din elita sportului rege. Fortuna pariuri sportive fotbal alege disputele interesante, tu le joci și ai șansă să te bucuri de un câștig uriaș. Obții o cotă mai mare decât în mod obișnuit. În plus, beneficiezi de un extra-câștig pe diversele combinații de meciuri. Vorbim mai ales de victorii și total goluri.

Ai aflat despre Fortuna PLUS?

Întotdeauna ai cote mărite cu Fortuna PLUS. Mai multe evenimente pe bilet înseamnă câștiguri potențiale mai însemnate. Poți mixa meciurile tale fortuna rezultate fotbal cu oferta specială PLUS.

Venim cu un exemplu în acest sens. Dacă mergi pe un meci din Fortuna PLUS pe un combo cu alte 4 meciuri obișnuite (fiecare cu cotă minimă de 1,10), atunci vei beneficia de o cotă pe favorită mult mai însemnată.

Pe un bilet acumulator vei putea merge pe o singură variantă Oferta PLUS. De asemenea vei putea, în anumite condiții, să dai și early cash-out cu Fortuna Fotbal.

Și tu poți fi Lucky Loser la Fortuna Bet Pariuri Sportive Fotbal 

Sigur ai auzit de lucky loser în marile turnee de tenis masculin sau feminine. Dar oare ești la curent cu Lucky Loser de la rezultate meciuri Fortuna? Se aplică acelor acumulatoare simple cu o cotă finală mai mare sau egală cu 100. De asemenea, nu se iau în calcul alte bonusuri existente deja pe tichete. Cotele meciurilor incluse pe comboul tău Fortuna oferta fotbal trebuie să fie cuprinse individual între 1,20 și 4,00. În plus, e nevoie să ai minimum 5 selecții pe biletul tău simplu și maxim unul dintre ele poate să fie pierzător.

Lucly Loser îți poate returna o sumă egală cu de 5 ori miza plasată. Pentru a obține acest avantaj din partea Fortuna pariuri sportive fotbal e nevoie să schimbi statusul biletului tău din simplu în Lucky Loser. Poți face asta din colțul dreapta sus al biletului de joc. De asemeneea, e important să știi că bilete ce au trecut în statusul Lucky Loser nu vor conta pentru îndeplinirea rulajului bonusuluii existent.  O mare bilă albă pentru  Fortuna oferte fotbal este că te lasă să combini EXTRA-ul Lucky Loser cu Mega Bonusul Dublu despre care am amintit pe larg mai sus. 

Cote mărite de la Fortuna Pariuri Fotbal

Rezultate meciuri Fortuna e o variantă fantastică pentru cei care caută mereu cotele mărite la anumite evenimente. E mereu mai palpitant cu odds Booster, Fortuna PLUS și Meciul Zilei. Îți pui în joc cunoștințele, iar premiile sunt adevărat senzaționale. E nevoie doar să crezi în șansa ta și să urmărești toate promoțiile Fortuna Fotbal.

Și tu faci parte din Meciul Zilei

În fiecare zi Fortuna Bet Fotbal îți propune meciul sau meciurile zilei. Sunt partide care acoperă ligile importante, turneele de tenis majore sau meciurile de baschet care schimbă raportul de forțe în zona pariurilor sportive. 

În plus, îți recomandăm să vii alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri! Cu siguranță că iubești o serie de pariuri verzi, iar canalul nostru îți poate oferi asta zi de zi, gratuit!

Live stream la Fortuna Bet

La această casă de pariuri sunt oferite anual peste 140.000 de partide în regim stream live. Vei avea acces la serviciul Fortuna TV foarte ușor. Ai nevoie doar de o balanță pozitivă în contul tău oferta Fortuna fotbal pentru a te bucura de toate beneficiile unui stream live de bună calitate. Poți vedea meciurile de tenis ale zilei sau duelurile importante din fotbal de pe laptop, desktop sau de pe aplicația mobilă. În aplicație ai posibilitatea de a mări transmisia la dimensiunea de FULL Screen, ceea ce nu puteai face în versiunea de browser.

La momentul redactării acestui text nu exista o listă clară cu meciurile live-stream din oferta Fortuna fotbal. Însă, dacă te loghezi în cont, vei vedea ce se oferă în ziua respectivă. NU vei regreta decizia de a alege meciuri cu stream live de la Fortuna fotbal. De aceea e bine să-ți menții o sumă minimă în cont, în fiecare moment. Măcar 5 lei și vei beneficia de un abonament TV pentru meciurile importante ale zilei.

Aplicația de mobil – oferta fotbal Fortuna

Știm că ești mereu în acțiune și că ai nevoie de mobilitate când vine vorba de pariuri sportive. De aceea e musai să încerci aplicația Fortuna Fotbal. Casa de pariuri pune la dispoziție un app pentru Android și altul pentru iOS. Sunt câteva statistici interesante legate de aplicația rezultate fotbal Fortuna:

 • 420.000 de evenimente oferite live anual;
 • Live streaming la peste 140.000 de meciuri în fiecare an;
 • Primești notificări instant, direct în aplicația Fortuna Fotbal.
 • Specialele Pariu Instant, Maxikombi și Domino sunt disponibile direct din aplicația mobilă.
 • Găsești statistici detaliate direct în aplicația mobilă, fie că vorbim de Android sau de iOS.
 • Fortuna oferte fotbal pune la dispoziție un match tracker, care nu te lasă să pierzi niciun moment din partidele preferate.
 • Uiți de parole și te conectezi cu Touch ID. Ai nevoie de o singură atingere a ecranului smartphone-ului tău.

Concluzii – Oferta Fortuna Fotbal

Faci casă bună cu Zeița Fortuna la pariuri sportive. Ai foarte multe opțiuni exclusive pe care ți le-am prezentat deja. Am vorbit de acumulatoare cu multe selecții care-ți dau bonus pe bilet, de pariuri sistem diverse și spectaculoase, dar și de streamurile pe care le oferă Fortuna Fotbal. Cu acestea din urmă ai un adevărat abonament TV la cel mai tare post care transmite meciuri de fotbal.

Marele avantaj pe care îl găsești la această casă de pariuri este aceea că ai promoții și oferte dedicate atât pentru online, cât și pentru agențiile stradale din întreaga țară. Trebuie să nu omitem nici Betbuilderul, care îți permite să pariezi până la zece beturi diferite pe același meci din oferta bookmakerului, Bucură-te de tot ce înseamnă Fortuna pariuri sportive și vei fi întotdeauna în prim plan la pariuri sportive!