slotul Madame Destiny Megaways
Alexandra Văcaru
17 aprilie 2024

Madame Destiny Megaways – Ghidul complet BETuri îți prezice norocul!

5/5 - (1 vote)

Intră în lumea ghicitorilor și magiei cu Madame Destiny, un joc Pragmatic de tip Megaways! Este un slot volatil și dinamic, care te va ține în priză pe tot parcursul jocului. În acest articol vei afla cele mai importante lucruri despre Madame Destiny Megaways. 

Nu uita că am scris și despre alte jocuri Pragmatic Play! Creativitatea lor ne surprinde întotdeauna, deci îți recomandăm să testezi și alte sloturi inedite, precum Voodoo Magic. Preferatele noastre sunt Gates of Olympus și The Dog House Megaways. Vei găsi atât păcănele tradiționale, cât și jocuri cu o mulțime de linii de câștig. Fie că e vorba de tematică sau funcții speciale, pe cei de la Pragmatic îi caracterizează diversitatea! 

Madame Destiny Megaways – Generalități

Madame Destiny este inedit, dar în același timp un clasic în portofoliul producătorului. Apărut în 2021, acest joc a reușit să cucerească mii de jucători. Deși prima versiune (cea apărută în 2018) nu era de tip Megaways, a avut și ea parte de popularitate. 

Versiunea curentă a depășit cu mult originalul în materie de faimă. Cum se explică acest lucru? Sunt câteva lucruri care deosebesc Madame Destiny Megaways de restul păcănelelor. Primul lucru de care vorbim este numărul de role. Acesta este mai mare chiar și decât la alte jocuri Megaways. 

Madame Destiny demo are 6 tamburi, la care se adaugă și o rolă bonus. Spre deosebire de celelalte, aceasta are 4 simboluri și se află în partea superioară a ecranului. Roțile 1 și 6 au câte 7 simboluri fiecare, iar rolele 2-5 țin opt simboluri. 

Dacă ești obișnuit cu sloturile clasice, e posibil ca acesta să ți se pară puțin exagerat. Acest număr de role susține sutele de mii de linii de plată. Vei vedea că o să aibă sens încă de la prima rotire! Până la urmă, jocul este caracterizat de abundență: de câștiguri, de noroc și de funcții speciale. 

Mai multe linii de plată la Madame Destiny Megaways demo

Surprinzător este faptul că Madame Destiny slot are 200704 linii de câștig. Acesta este mare și în comparație cu alte sloturi Megaways, care au undeva la 117649 linii de câștig. Asta se datorează mecanismului cascading reels, unde combinațiile câștigătoare sunt înlocuite cu alte simboluri. 

Chiar dacă liniile de plată sunt numeroase, câștigurile sunt fix opusul! Madame Destiny Megaways este un joc cu volatilitate foarte mare. Asta înseamnă că câștigurile nu vin des, dar sunt considerabile. Este genul de joc cu care vei petrece mult timp până să ai o rotire norocoasă. Totuși, când nimerești o astfel de rotire să fii sigur că nu va fi vorba de mărunțiș. 

Madame Destiny Megaways are simboluri bonus și funcții speciale mult mai elaborate decât jocurile clasice. Poți să-ți sporești distracția cu multiplicatori, rotiri gratuite și cu ajutorul simbolului Wild. Este pachetul complet când vine vorba de păcănele online!

Ce simboluri Madame Destiny Slot sunt? 

Madame Destiny slot are simboluri atractive atât estetic, cât și din punctul de vedere al plăților. Cele mai mici simboluri sunt 10, J, Q, K, A și cărțile de tarot. La mijloc sunt lumânările și poțiunile magice, care plătesc între 1.5 și 2.0 miza ta. 

Simbolurile magice sunt cele care o să-ți aducă cea mai mare bucurie. Cele mai bine plătitoare simboluri la Madame Destiny Megaways sunt pisica și bufnița. Bufnița plătește chiar dacă ai doar două simboluri pe role. Dacă ai marele noroc să ai 6 bufnițe pe role vei primi 20X miza ta. 

Multiplicator și Bonusul cu rotiri gratuite

Când îți apare pe ecran Madame Destiny însăși, aceasta va declanșa multiplicatorii de 2X. Toate combinațiile câștigătoare făcute cu ajutorul acestui simbol sunt dublate. Mai mult, acest simbol le înlocuiește pe toate celelalte cu excepția globului de cristal. 

Dacă vrei să vezi exact ce câștiguri ai putea să ai, atunci apasă pe butonul ”i”. Acolo poți să afli mai multe detalii despre plăți și funcții speciale ajustate la pariul tău. Vei găsit butonul respectiv în partea de jos a ecranului, în stânga. 

Fie că joci Madame Destiny Megaways free sau pe bani, te vei bucura să vezi globul de cristal pe ecran. Acesta este simbolul Bonus care îți aduce rotiri gratuite. Ca să activezi runda bonus trebuie să ai măcar 3 astfel de simboluri pe ecran. Vorbim mai mult despre această funcție în secțiunea următoare.

Câștiguri și Caracteristicile Jocului

Cu multiplicatori, rotiri gratuite și simboluri bine plătitoare, se pare că Madame Destiny Megaways le are pe toate. Dar surprizele nu se termină aici! Acest joc demn de top casino online îți dublează distracția la fiecare pas. 

Dacă declanșezi rotirile gratuite cu ajutorul simbolului Bonus, trebuie să știi că ai câștiguri potențiale interesante. Poți să redeclanșezi alte rotiri gratuite și chiar să câștigi multiplicatori. Mai mult de atât, nu ai un număr fix de rotiri gratuite pe care poți să le revendici. 

La acest slot poți să-ți încerci norocul la Roata Norocului! Aceasta este împărțită în două: cercul interior are rotiri gratuite iar cel exterior are multiplicatori. Dacă ai mare noroc, poți să nimerești free spins cu multiplicatori 25X la Madame Destiny! 

Activarea Ante Betului la Slot

Mai mult, cu Ante Bet poți să-ți crești șansele de câștig la Madame Destiny demo sau pe bani reali. Practic, adaugi 25% pariului tău și îți dublezi șansa să câștigi rotiri gratuite. Poți să activezi Ante Betul din partea stângă a ecranului, unde vei găsi un buton On/Off. Dacă joci Madame Destiny Megaways free atunci o să adori să riști niște credite înainte să pariezi pe bani reali! 

Apropo de rotiri gratuite! Ce zici de un bonus cu rotiri gratuite fără depunere? Dacă vrei să ai parte de cea mai bună experiență, îți recomandăm să profiți mereu de oferte. Nu știi niciodată când vei prinde un bonus fără depunere chiar la Madame Destiny Megaways! Ținem să îți amintim că multe oferte nu au cerințe de rulaj pentru rotirile gratuite. 

Concluzie

Putem spune că Madame Destiny slot ne-a impresionat. Așa cum ne-au obișnuit cei de la Pragmatic, avem aici un joc cu funcții speciale de top și grafică modernă. Îți recomandăm să încerci întâi Madame Destiny demo, ca să vezi cum ți se pare. Jocurile cu volatilitate mare pot fi descurajatoare pentru începători, deci dacă ești la început nu putem spune că este alegerea perfectă. Dacă adrenalina este pe placul tău și știi deja ce faci, Madame Destiny Megaways poate sî fie un adevărat test al răbdării. 

În ceea ce privește funcțiile, îți recomandăm și Sweet Bonanza, tot de la Pragmatic Play. Acesta este ceva mai ”dulce” decât Madame Destiny Megaways demo și la fel de distractiv. Dacă ai nevoie de ceva răcoritor, este o alternativă perfectă pentru sloturile cu fructe. Nu uita să verifici și ce oferte cazino am mai găsit! Sigur vei descoperi o ofertă (sau chiar un operator!) care să fie pe gustul tău.