cont 888
Cristi Geiger
17 martie 2021

Cum îți faci cont la 888 Sport? Înregistrare 888 fără secrete!

Ai auzit despre casa de pariuri 888 Sport? Ai văzut sigla lor pe panourile publicitare sau inscripţionată pe tricourile de joc ale unor echipe? Dacă şi tu îţi doreşti să faci parte din familia 888 Sport, te mai desparte un singur click. Dacă alegi să îţi deschizi un cont online 888 începând de la unul din link-urile noastre poţi beneficia şi de alte oferte extraordinare. Primul pas este procesul de înregistrare 888.

După ce îţi vei deschide cont 888, vei vedea că această casă de pariuri este una modernă și cu multe beneficii pentru tine. Acest operator de pariuri sportive online îţi oferă posibilitatea de a juca la cazino, sport sau poker. Aşa că ai toate motivele să îţi deschizi un cont nou la 888sport. Pe BETuri.ro o să găsești o serie de articole asemănătoare despre alte case de pariuri. Totul pentru ca tu să le poţi compara şi apoi să faci cea mai bună alegere.

Deschidere 888 cont

Te informăm că atunci când vrei să-ți deschizi un cont nou 888, o poţi face în cea mai mare siguranță. Această casă de pariuri deţine o licenţă clasa I, conform site-ului ONJN. Aceasta este valabilă până în anul 2026. Nu trebuie să îţi faci griji pentru informaţiile oferite. Ele nu vor fi divulgate nimănui şi poţi paria în cele mai bune condiţii de legalitate.

Te poți întreba de ce ți se cer toate aceste date personale la deschiderea unui cont 888. Toate informaţiile îţi sunt solicitate pentru ca să poţi paria în cea mai mare siguranţă. În primul rând, este știut faptul că vârsta minimă este de 18 ani pentru a putea juca legal la pariuri. Astfel casa de pariuri trebuie să afle cât mai multe informaţii despre tine pentru a fi sigur că datele introduse de tine sunt cele reale. Unii pariori introduc date false, dar conturile acestora vor fi blocate.

Aşa cum probabil ai întâlnit şi la alte case de pariuri, şi la 888 înregistrare este nevoie să parcurgi procesul de verificare KYC. Acesta presupune trimiterea unor informaţii suplimentare înainte de a realiza prima retragere. Nu uita că ai și o recenzie 888 sport pe care o poți parcurge, pentru a orice detaliu despre acest operator.

Etape necesare de parcurs pentru inregistrare 888 sport

În rândurile următoare o să vorbim despre paşii efectivi pe care tu trebuie să îi parcurgi atunci când alegi să îţi deschizi un cont nou 888. Este o chestiune de doar câteva minute. Trebuie să te motiveze gândul că după aceea vei putea paria în cea mai mare siguranţă şi vei avea deschise toate opţiunile unui cont nou 888.

Este vorba despre parcurgerea a trei mari etape, iar în cadrul fiecăreia va trebui să oferi o serie de informaţii:

Deschidere 888 sport cont nou – Etapa 1

În cadrul acestei etape îţi vor fi solicitate o serie de informaţii personale. Fiecare câmp este obligatoriu de parcurs pentru a putea trece în etapa a doua de creare cont 888 . Dacă nu vei completa toate câmpurile aplicaţia nu te va lăsa să treci în următoarea etapă.

 • Nume
 • Prenume
 • Ţara: în care locuieşti şi pariezi.
 • E-mail
 • Sex
 • Data naşterii
 • CNP

Îţi sunt necesare doar câteva minute pentru a completa toate spaţiile. După ce ai completat toate datele cerute, trebuie să apeși butonul „următorul”. Astfel informaţiile introduse vor fi stocate şi tu vei fi indrumat spre următoarea etapă.

Cum fac un cont nou 888 sport? Etapa 2

În cadrul etapei a doua pentru deschiderea unui cont online 888 trebuie să fii la fel de atent cu informaţiile introduse întrucât vei putea avea probleme pe viitor cu contul tău de jucător. Informaţiile necesare în această etapă de creare cont 888 sunt:

 • Nume de utilizator (username): Trebuie să îţi alegi un nume de utilizator format din cel puţin 5 caractere şi cel mult 12. Aceasta poate fi alcătuit din cifre şi litere şi îţi va fi necesar la fiecare 888 login sport.
 • Parola: Sfatul nostru este să-ți alegi o parolă suficient de ușor de reținut, dar și suficient de puternică pentru a nu fi recunoscută de alții. Ea trebuie să fie alcătuită din cel puţin 6 caractere şi maxim 12.
 • Întrebare de siguranţă: Pentru siguranța contului tău va trebui să alegi o întrebare de siguranţă.
 • Răspuns de siguranţă: După alegerea întrebării trebuie să alegi şi un răspuns de siguranţă. Aceste date nu îţi vor fi cerute foarte des, dar dacă vei avea probleme cu contul îţi vor fi cerute de 888sport.
 • Indicat este ca informaţiile introduse în această etapă să ţi le notezi pe o foaie, dacă ştii că nu le ţii minte sau le încurci cu informaţiile de la alte case de pariuri. Următorul pas este este să apeși butonul „continuare”.

Cont 888 sport – Etapa 3

Etapa a treia necesară în procesul de deschidere cont 888 îţi va solicita unele informaţii legate de adresa ta de domiciliu.

 • Cod Poştal
 • Adresă
 • Oraş
 • Număr de telefon
 • Moneda soldului: La acest pas va trebui să alegi moneda în care va fi soldul tău. Indicat este să alegi RON, întrucât îţi va fi mai uşor şi atunci când efectuezi o depunere sau o retragere, deoarece majoritatea avem conturi în lei. Ai posibilitatea de a alege şi alte monede: euro, lire sau dolar.

Activare Cont 888

Nu îţi mai rămâne decât să apeşi pe butonul de înregistrare şi astfel contul tău este deschis din acest moment. Pentru activare cont 888 trebuie să îţi accesezi adresa de email şi să intri pe link-ul primit pentru a putea apoi parcurge și procesul de validare cont 888. După îndeplinirea etapei de validare cont 888 vei avea un cont activ şi vei putea paria în cea mai mare siguranţă. Trebuie doar să depui şi va începe şi pentru tine spectacolul pariurilor de pe un cont 888.

Concluzii

Chiar dacă ai cont deschis şi la alte case de pariuri te sfătuim să alegi să îţi deschizi un cont 888 pentru că vei fi răsplătit cu bonusuri interesante, dar şi cu cote care îți vor face pariurile mai interesante. Sperăm că ți-am răspuns la întrebarea cum fac cont pe 888. Nu uita că ai și alte articole utile dedicate acestui operator de pariuri sportive online pe site-ul nostru. În plus, pe pe pagina de Oferte Case Pariuri găsești și un articol despre 888 sport bonus de bun venit – 888 lei gratis + 60 free spins. Pentru fanii Casino Online, 888 propune un super – bonus de bun venit în valoare de până la 2000 RON + 300 rotiri gratuite!

Următorul sfat pe care ţi-l dăm este să pariezi responsabil şi să stai aproape de BETuri.ro!