Depunere Admiral

Depunere Admiral – Toate informațiile despre depunerile la Admiral

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: iunie 3, 2024
1/5 - (1 vote)

Pe lângă recenzia aferentă, echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol despre tot ceea ce înseamnă procesul de depunere Admiral.

Admiral este una dintre casele de pariuri care au apărut târziu pe piața jocurilor de noroc online din România. Totuși, oferta pentru depunere Admiral rivalizează cu cea a competitorilor de top. O astfel de tranzacție se poate efectua prin card bancar, paysafecard, Skrill, dar și în agențiile stradale ale operatorului. Vei vedea și tu cât de simplu este să faci Admiral prima depunere.

Admiral oferă bonusuri importante clienților noi, iar dacă nu ai un cont deschis trebuie să o faci acum. Fiecare client nou înregistrat la Admiral se bucură de un bonus de bun venit. Despre asta poți citi mai multe aici. De asemenea, avem un articol dedicat procesului de înregistrare Admiral. Acolo poți afla pașii pe care îi poți urma pentru înscriere.

Depunere minima Admiral și comision depunere Admiral

Admiral depunere minima este de 30 de lei, indiferent de metoda pe care o utilizezi pentru a-ți încărca contul. Toate metodele de plată fac plata instant și nu sunt percepute taxe. Singurii bani care se pot pierde în acest proces sunt cei percepuți de comision depunere Admiral. În plus, ar putea exista mici diferențe în momentul în care depui de pe un card în valută, iar contul tău de jucător este în lei.

Legile în vigoare le determină pe casele de pariuri online să aplice următoarea procedură: ți se va lua un comision depunere de 2% pentru fiecare depozit făcut de tine și 1% comision retragere.

Depozite Admiral prin card bancar

Înainte să efectuezi o depunere prin card bancar sau alte metode, trebuie să știi că poți face doar prin metode de plată care sunt pe numele tău. Dacă în momentul în care te-ai înregistrat ai trecut la nume și prenume (ex: Popescu Mihai), atunci doar cu un card pe acest nume se vor putea efectua depuneri.

În momentul în care vrei să faci o depunere la Admiral trebuie să intri la „Contul Meu” secțiunea „Depunere”. De aici poți încărca contul tău de jucător cu bani. La depunere Admiral prin card bancar trebuie să completezi rubrica în care ți se cere numărul cardului (un cod de 16 cifre de pe fața cardului), data de expirare, numele deținătorului cardului și codul CVV pe care îl găsești pe spatele cardului. Nu uita că suma minima depunere Admiral este de 30 lei.

Cât timp ai un card Revolut valid, acesta se comportă exact ca un card bancar Mastercard sau Visa. Undă verde pentru o depunere Admiral cu ajutorul Revolut!

Depunere Admiral Skrill și Paysafecard

În momentul în care vrei să faci un astfel de depozit Admiral, trebuie să selectezi suma pe care vrei să o depui. Ulterior, vei fi redirecționat către o altă pagină. Pe noua pagină trebuie să te loghezi în contul tău de Skrill sau Paysafecard pentru a continua procesul de depunere Admiral. După ce te-ai logat pe contul tău, confirmă suma pe care vrei să o depui și totul se va finaliza astfel. Și aici suma minima depunere Admiral este de 30 lei.

Depuneri Admiral în agenție

Admiral are și un număr important de săli de joc în toată țara. De acolo poți depune bani în contul tău online. Depunerea în agenție se efectuează foarte ușor. Ai nevoie doar de buletinul tău și banii pe care îi vei da casierei pentru ca fondurile să ajungă în contul tău. Această depunere se efectuează instant și după câteva secunde poți observa banii în cont. Așadar dacă ai nevoie de un depozit rapid Admiral, această soluție este de luat în calcul.

Admiral depunere rapidă

Admiral vine cu o opțiune rar întâlnită de depuneri rapide în contul tău. La acest operator poți depune foarte ușor bani. Există opțiunea „Repetă ultima tranzacție” și așa poți efectua o depunere instant egal cu suma ultimei depuneri. Această opțiune de depunere la Admiral este afișată deasupra formularului de plată. Totul se face exact ca la depunerea precedentă fiind respectate suma și metoda de plată. Nu uita că există comision depunere Admiral, în funcție de opțiunea aleasă.

Verificare cont Admiral

După ce ai efectuat prima depunere Admiral trebuie să știi că intervine procesul KYC de verificare a contului. Jucătorii noi pot face un depozit Admiral de până la 900 de lei, prin folosirea metodelor de plată menționate mai sus. Cel mai bine este când îți deschizi contul să îți verifici contul, iar astfel scapi de orice limită de depunere. Toate casele de pariuri sunt obligate să parcurgă procesul KYC de verificare a contului tău și până când nu îl vei realiza nu poți efectua depuneri de peste 900 de lei și retrageri. Pentru a avea contul verificat trebuie să încarci o poză cu buletinul, cardul de credit de pe care ai efectuat depuneri și o factură de utilități sau extras bancar în care să apară numele și adresa trecute precum în buletin.

ATENȚIE! Dacă nu îți verifici contul în 30 de zile de la data primei depuneri, contul tău va fi închis. În conformitate cu prevederile stabilite de lege, Admiral va transfera banii din contul închis către bugetul de stat în cea de-a 10-a zi a lunii următoare.

Contul tău Admiral poate fi închis pentru lipsă activitate

Mulți dintre pariori își deschid cont la mai multe case de pariuri, iar ulterior le abandonează. Astfel de cazuri s-au întâmplat și după prima depunere Admiral, conturile fiind mai târziu închise. Conform regulamentelor, dacă un cont rămâne inactiv (adică: atunci când nu se realizează nici o tranzactie pe pagina web) pe o perioadă mai mare de 11 luni consecutiv, Admiral va trimite un e-mail de reamintire jucătorului în decurs de 5 zile la adresa de e-mail salvată în cadrul detaliilor sale de Cont. La primirea acestui e-mail de reamintire, jucătorul va avea la dispoziție 30 de zile să se logheze în Contul său de joc. Dacă se ajunge la 12 luni de inactivitate, Admiral îți poate închide contul. În cazul în care sumele rămase în cont sunt mai mici decât valoarea minimă a unei retrageri, aceste sume vor fi transferate către Bugetul de Stat.

Concluzii depunere Admiral

Admiral este una dintre puținele case de pariuri la care poți efectua depuneri la agențiile stradale. De asemenea, depunere minima Admiral este de 30 de lei, ceea ce îți oferă posibilitatea să pariezi și sume mai mici.

La fel ca toate casele de pariuri, depunere Admiral se efectuează prin metode de plată diverse. Ai variante ca Paysafecard, card debit/credit și inclusiv depunere în agenții. Ai la dispoziție așadar metode de depuneri rapide și sigure. Așa că efectuează și tu acum Admiral prima depunere, pentru a te bucura de bonusuri importante!

Dacă ți-a plăcut articolul nostru despre procesul de depunere Admiral, te așteptăm zi de zi pe site pentru a descoperi cele mai importante articole din lumea sportului. Poți găsi pe site-ul nostru și ofertele caselor de pariuri, precum Admiral bonus fara depunere. Echipa BETuri.ro îți oferă zilnic biletul Cota 2 sau Biletul Zilei pariuri sportive, dar și analize pentru cele mai tari meciuri din Europa și nu numai.