Free Bet

Pariurile sportive reprezintă un domeniu care a luat avânt în ultimii ani, mai ales prin dezvoltarea sectorului online. Casele de pariuri online oferă care mai de care opțiuni ce nu mai pot fi ignorate de jucătorii noi sau de către cei experimentați. Un astfel de aspect îl constituie și faimoasele free bets. Dar ce reprezintă un pariu gratuit? Nimic mai simplu. Vorbim de o sumă de bani pe care o casă de pariuri ți-o oferă la un moment dat pentru a-ți arăta cât ești de important pentru comunitatea de pariori. Free bet fără depunere pare să fie hitul acestui an. Întreaga sumă din pariul gratuit va fi utilizată integral într-o singură combinație (pariu single sau multiplu/combo). În cazul în care pariul tău este câștigător, operatorul va credita profitul în contul tău, nu și suma pariată. De asemenea, e bine să ții cont că unii operatori (cum e cazul Fortuna) te pot lăsa să folosești pariul fără risc pe mai multe bilete care însumează suma totală creditată. De asemenea, casa se pariuri poate să prevadă în termeni și condiții aferente free bet-ului o cotă minima și una maxima pe care poți să joci respectivul bonus. Bonus pariuri fără depunere se transformă din vis în realitate.

Citeste mai mult!

Cum se calculează câștigurile din free bets

Să luăm un exemplu simplu pentru a înțelege cum funcționează acest tip de pariu foarte generos pentru tine. Să presupunem că operatorul Y oferă un free bet în valoare de 50 de lei într-o singură tranșă. Cotele din T&C sunt cuprinse între 1.8 și 12. Pentru a continua exemplificarea pentru pariul tău gratuit, vei alege un meci din Premier League, Everton vs Arsenal. Vei opta pentru un meci egal la o cotă de 4.20. E una din acele zile bune în campionatul britanic, iar meciul se încheie 2-2, iar pariul tău este câștigător. Operatorul îți va credita în cont 160 RON fie sub forma de bani reali, fie sub forma unui bonus. De aceea e foarte important ca întotdeauna să citești cu mare atenție termenii și condițiile fiecărui operator în parte.

(50 RON*4.2) – 50 RON = 160 RON

Casele de pariuri online se întrec în oferte care mai de care mai atractive, iar bonusurile de bun-venit și promoțiile ocazionale fac jocul tot mai profitabil pentru tine. Avem multe free bets în fiecare săptămână, bonus pariuri fără depunere și multe alte oferte de top! Pe Beturi.ro găsești cel mai generos bonus fără depunere pariuri sportive 2017. E cazul să ne urmărești de fiecare data înainte de a te apuca să joci. Vei vedea multe pariuri online.

Tipuri de bonusuri la pariuri sportive online

Bonusurile pentru pariuri sportive sunt un adevărat fenomen în expansiune cu fiecare zi care trece. Fiecare dintre operatori duce o luptă pentru a oferi cele mai competitive promoții de pe piață. Casele de pariuri online sunt mult mai prietenoase și oferă jucătorilor o gamă largă de bonusuri pentru a le câștiga și păstra încrederea. Cele mai multe dintre ele sunt valabile pentru jucătorii noi, la efectuarea primului pariu. Îți vom prezenta în continuare care sunt bonusurile pe care le întâlnești la pariuri online. Chiar și categoria intitulată free bets se prezintă sub mai multe forme. Bonus fără depunere pariuri sportive 2017 devine o formă de strategie în sine. Există free bet fără depunere, dar există și șanse gratuite oferite după primul depozit, dar și  pariuri gratuite oferite cu alte ocazii.

Free bet fără depunere nu este neapărat o practică curentă pentru bookmakerii care operează cu licențe de la ONJN, dar orice variantă ce apare pe piață trebuie exploatată. Totuși cele mai frecvente free bets sunt cele oferite după primul depozit. Cum îți sună toate aceste promoții personalizate? Ești jucătorul special pe care toate cazinourile online îl caută. Mai există și acele variante în care casa de pariuri premiază primul pariu pe un dispozitiv mobil cu un free bet sau acordă genul acesta de pariu pentru un derby important ( de exemplu un Inter vs Milan din Serie A). Oricare ar fi contextul, nu rata asemenea oportunități. Niciodată nu poți refuza un bonus fără depunere pariuri sportive 2017. Free bet fără depunere nu mai reprezintă un mit, e chiar realitatea din fața ecranului laptopului.

Bonus pariuri fără depunere – bonusul de bun-venit

Bonusul de bun venit este valabil pentru toate casele de pariuri care se respectă. Această promoție îți răsplătește fidelitatea în diverse moduri. Puține lucruri sunt mai bune ca acesta. Mulți dintre jucători sunt interesați în special de un bonus pariuri fără depunere. Un astfel de bonus îți oferă șansa de a testa o casă de pariuri online fără a cheltui nimic. Astfel te poți concentra numai pe esențial. Se spune adesea că nimic nu este gratis, dar un bonus pariuri fără depunere te lasă să joci 100% în mod gratuit. Poți câștiga bani și încerca predicții pariuri. Nu există niciun fel de cost și nici variante ascunse. Spargem bariera în 2018.

Bonus pariuri fără depunere – oferte promoționale

Este posibil să primești un bonus pariuri fără depunere nu doar la înscrierea la o casă de pariuri, ci și în cazul unor perioade promoționale. Acestea pot apărea în preajma unor sărbători importante (Crăciun, Paște, Black Friday etc), în timpul unor evenimente sportive (ex.campionate mondiale de fotbal sau baschet, turnee de tenis importante la care participă și  Simonei Halep etc). Aceste bonusuri sunt de neratat, întrucât îți pot aduce câștiguri remarcabile. Dacă vrei să profiți și tu de un bonus fără depunere pariuri sportive 2017, urmărește această pagină și vei afla mereu de cele mai noi și mai atractive oferte! Vei învăța că free bet fără depunere e un vers din cântecul tău favorit. De ce nu l-ai exersa chiar și la karaoke?

Bonus la depozit – procent din suma depusă

O altă categorie importantă de bonusuri pentru jocuri online gratis este reprezentată de bonusurile la primul depozit. Acestea se oferă la înregistrare și îți aduc în contul personal un procent din suma pe care o depui. Există bonusuri de 50%, 100%, 200% etc. Acestea reprezintă un standard în industria de profil. Bonusurile speciale îți multiplică depunerea și îți permit să joci mai mult și mai bine. Fiecare bonus are afișate condițiile de rulaj și este necesar să citești termenii și condițiile pentru a putea aprecia întreaga experiență de joc. Până la urmă este vorba doar despre un bonus pariuri fără depunere. Spre exemplu, un bonus de 100% îți va dubla depunerea, unul de 200% îți va tripla depunerea etc. Dacă faci o depunere de 25 RON cu un bonus de 100%, vei juca de fapt de 50 RON.

Fiecare casă de pariuri are ofertele proprii care mai de care mai tentante. Bonusurile la depozit au și o limită asupra sumei pe care o poți primi. Pe Beturi.ro îți vom explica mereu cum funcționează fiecare bonus. Este bine să ții cont și de faptul că bonusurile expiră după o anumită perioadă. Unele sunt valabile 30 de zile, altele 90 de zile. Este indicat să îndeplinești condițiile bonusului în acest termen, care este mai mult decât generos.

Bonus la depozit – free bets

Un bonus la depozit cu free bets îți aduce o sumă de bani gratis atunci când faci o depunere. Sumele variază de la o casă de pariuri la alta și sunt fixe. Poți folosi aceste free bets așa cum îți dorești. Unele case de pariuri online au cerințe specifice referitoare la suma pe care trebuie să o depui pentru a profita de aceste free bets. Poate fi astfel necesar să depui 25 RON sau o altă sumă pentru a putea primi și tu unul dintre aceste promoții de tip free bets. Există anumite tipuri de marketuri care sunt interzise la plasarea unui asemenea pariu. Toate informațiile sunt stipulate în termenii și condiții de pe site-ul operatorului. Există mai multe feluri prin care poți obține free bets. Unul dintre ele este să fii un jucător fidel, iar bookmakerul tău îți va răsplăti perseverența. Acestea sunt pariuri fără risc acordate în mod personalizat. Pe lângă acestea, operatorul lansează periodic promoții prilejuite de competiții importante. Te poți aștepta la o serie de surprize cu ocazia Grand Slamurilor de tenis (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon sau US Open), cu prilejul debutul campionatelor Angliei, Spaniei, Olandei, Germaniei, Rusiei, Franței, Italiei sau Belgiei sau cu ocazia Campionatului Mondial de de fotbal. Free bet fără depunere e mai mult decât un slogan de succes, e calea pe care vrei să o urmezi.

Pariu fără risc

Un pariu fără risc este o altă metodă prin care poți ieși în câștig la pariuri online. Acest tip de pariu este cu totul special pentru că îți poți recupera banii în cazul în care nu ți-a ieșit biletul. Există două scenarii pe care le avem în vedere. Primul dintre ele este acela în care combinația ta este cea câștigătoare și tu te bucuri de toate perspectivele banilor câștigați. În a doua variantă, în cazul în care ai fost foarte aproape de a câștiga, banii din pariul fără risc se transformă în bani de tip bonus, pe care va trebui să îi rulezi în niște condiții extrem de favorabile. Un pariu fără risc te ajută să îți testezi skillurile la primul pariu plasat și îți arată cum a evoluat jocul tău de parior până la momentul respectiv. Valoarea acestor bonusuri cu pariu fără risc ajunge să fie foarte mare în unele cazuri. E posibil astfel să primești un astfel de pariu chiar și până la câteva sute de lei. Oferta funcționează cam așa: tu plasezi un pariu respectând cerințele ofertei (ex.poate fi necesar să ai mai multe meciuri, cotă mai mare de 1.5 etc), iar casa de pariuri îți dă înapoi banii dacă pierzi. Spre deosebire de un bonus pariuri fără depunere, un pariu fără risc necesită un depozit, dar suma cheltuită este asigurată în fața unui ghinion pentru pariul multiplu. O astfel de ofertă este ideală pentru a testa ponturi la biletul zilei..

Există de asemenea și bonusuri cu pariu fără risc care îți restituie un procent din suma pariată. Acestea se oferă de obicei pe măsură ce joci, nu neapărat după înscriere. Vei primi astfel măcar o parte din suma pariată înapoi.  Site-urile de pariuri sportive îți aduc înapoi zâmbetul pe buze după o zi mai puțin inspirată.

Găsești bonusuri cu pariu fără risc atât la înregistrare, cât și în apropierea unor evenimente sportive speciale. Indiferent dacă ești jucător nou sau cu experiență, un astfel de bonus este mereu binevenit. Cu aceste oportunități vei vedea diferit derby-urile Barcelona vs Real Madrid, Manchester United vs Liverpool, Juventus vs Inter sau Borussia Dortmund vs Bayern Munich. De asemenea meciurile dintre Simona Halep și Maria Șarapova vor căpăta o cu totul și cu totul altă miză, ducând cotele în vârful jocurilor de noroc. Accepți provocarea oferită de Beturi.ro?

Cum îți revendici free bets sau alte bonusuri la pariuri

Primul pas pentru a profita de free bets, de un pariu fără risc sau de un bonus fără depunere pariuri sportive 2017 este să urmezi link-urile și indicațiile de pe Beturi.ro. Acestea te vor trimite către paginile caselor de pariuri, unde poți revendica bonusurile exclusiviste. Vei intra în cercul select al jucătorilor speciali. În cazul bonusurilor oferite la înregistrare, va fi nevoie să completezi formularul de înscriere. Formularul este scurt și include date precum numele, prenumele, adresa de email, un număr de telefon etc. În formular vei putea bifa dacă vrei să profiți de o promoție sau de o ofertă. Unele free bets sau bonusuri speciale sunt însoțite de coduri promoționale. De asemenea, pentru a-ți dovedi identitatea și pentru un joc securizat, operatorul îți va cere o copie foto după cartea de identitate și o copie după o factură recentă. Nu există un moment mai potrivit pentru a savura free bets alături de un ceai cu multă gheață! Noi avem metodele noastre care te vor conduce întotdeauna la un bonus pariuri fără depunere.

Odată validat contul personal (cu numele de utilizator dorit), vei putea începe să joci. Validarea îți oferă acces și pe platforma de jocuri casino (poți folosi același cont pentru a te loga și în zona videosloturilor). Dacă ai optat pentru un bonus pariuri fără depunere, distracția poate să înceapă fără ezitare. Dacă optezi pentru o ofertă la plasarea unui depozit (în bani, free bets, sau alte formule câștigătoare etc), va trebui să faci o depunere înainte de a putea plasa pariuri. Metodele de plată sunt foarte variate, așa că vei găsi cu siguranță una care să îți fie la îndemână și care să nu îți dea bătăi de cap. Cele mai populare metode de plată în cazul caselor de pariuri online sunt cardurile de credit sau debit (Visa, Mastercard), transferul bancar, cardurile preplătite (Paysafecard) și portofelele electronice (Skrill, Neteller). Metodele de retragere sunt la fel de variate. Promoțiile pot avea condiții de rulaj care diferă de la o casă la alta. Asigură-te că le citești și știi cum să pariezi pentru a avea parte de o experiență remarcabilă. Fiecare pasiune merită încurajată. Cotele sportive și păcănelele merg mână în mână pe linia succesului. Îți amintești promoțiile de la Cupa Mondială din Rusia 2018? Așa va fi tot timpul!Cash out

Opțiunea de cash out nu este neapărat un bonus, ci mai degrabă o funcție foarte utilă de care poți profita la unele case de pariuri. Cash Out se traduce prin faptul că poți închide un pariu înainte ca un meci să se termine. În acest fel te poți asigura că te alegi cu ceva de pe urma unui bilet care nu pare să iasă așa cum ai sperat.

Nu toate casele de pariuri online au această funcție disponibilă, motiv pentru care ea reprezintă un atu important pentru cele care o oferă. La momentul redactării acestei pagini, funcția cash out era disponibilă la Unibet, Netbet, Fortuna, Sportingbet, 888 Sport și Betfair. Alături de un bonus fara depunere pariuri sportive 2017, free bets sau un pariu fără risc, funcția Cash Out este unul dintre cele mai mari avantaje de care poți profita atunci când joci la pariuri online.

În unele cazuri, poți face cash out atât pentru pariurile pre-meci, cât și pentru pariuri live. De asemenea, funcția poate fi disponibilă atât pentru pariuri simple, cât și pentru cele multiple și combinate, pentru o gamă largă de sporturi. Cash out-ul e disponibil și pentru o parte din pariuri, așa că te poți salva în mai multe situații. Poți vedea în orice moment valoarea sumei cu care te poți retrage și poți decide ce vrei să faci. În unele cazuri chiar nu merită să riști să pierzi totul. Cash out-ul este foarte util atunci când vezi că echipa pe care ai pariat nu se prezintă foarte bine, apar accidentări sau schimbări de ultim moment, precum și evenimente care pot schimba rezultatul unei partide.

Cash out

Cash out-ul face de obicei diferența dintre casele de pariuri de top și cele care vor să ajungă pe culmile succesului. Ai pariat pe outsider sau pe underdog și pariul tău stă încă în picioare în minutul 75? Vrei să-ți securizezi câștigul fără a mai aștepta fluierul final al partidei? Funcționezi după principiul mai bine un câștig moderat și sigur decât un risc mare și inutil? Atunci pariurile de tip cash out sunt exact ceea ce ai nevoie. Cash out se traduce prin faptul că poți închide un pariu înainte ca un meci să se termine. În acest fel te poți asigura că te alegi cu ceva de pe urma unui bilet care nu pare să iasă așa cum ai sperat. Printre casele de pariuri care oferă acest avantaj se remarcă Unibet, Netbet, Sportingbet, 888 și Efortuna. Alături de un bonus fără depunere pariuri sportive 2017, free bets sau un pariu fără risc, funcția cash out este unul dintre cele mai mari avantaje de care poți profita atunci când joci la pariuri online.

Funcția cash out poate exista atât pentru pariurile pre-live (cele mai populare), dar și pentru pariurile live (o tehnologie ceva mai nouă). Poți folosi cash out și pentru pariurile single, dar și pentru cel multiple. Un exemplu clasic de cash out este acela în care ai rămas cu un singur meci pe bilet, meci al cărui rezultat nu a fost încă decis. Poți apela la cash out pentru a fi sigur că vei obține profit. Pentru genul acesta de situație mai poți fololsi și metoda contrei pe ultimul meci. Avem de exemplu același bilet cu șase selecții, dintre care cinci deja sunt câștigătoare. Pe biletul tău nu a mai rămas decât meciul dintre Lazio și Bologna, unde pariul tău este X2. Vei plasa un bilet single pe victoria lui Lazio. Vei alege suma pe care o mizezi în așa fel încât să obții câștiguri asemăănătoare, indiferent de rezultat. Știm că îți place să alternezi în combinațiile tale și jocul single și biletele multiple. Ești genul de parior care experimentează și live-ul și prelive-ul. Cu formula free bets & cash out vei accesa tot ce înseamnă câștig.

Cu funcția cash out poți vedea în orice moment valoarea sumei cu care o poți retrage și poți decide care e următorul tău pas în contul de pariuri. În unele cazuri chiar nu merită să riști să pierzi totul. Cash out ul este foarte util atunci când vezi că echipa pe care ai pariat nu se prezintă foarte bine, apar accidentări sau schimbări de ultim moment, precum și evenimente care pot schimba rezultatul unei partide. Această opțiune departe de un cartonaș roșu venit de nicăieri sau de un gol picat din întâmplare în timpul prelungirilor. De câte ori nu s-a întâmplat ca echipa mai bună să fie egalată sau chiar învinsă la ultima fază? Uneori, pariurile pot fi ferrite de nedreptate folosind funcția cash out.

Cum te asiguri că nu pierzi nicio ofertă

Atunci când joci în mediul online este esențial să fii mereu pe fază, pentru a fi conectat cu bonusurile și cu ofertele noi. Nu îți permiți să dai cu piciorul unei asemenea oportunități minunate. Pe Beturi.ro poți fi sigur că afli de fiecare dată noutățile. Verificăm zilnic ofertele tuturor caselor de pariuri online importante și ți le prezentăm sub o formă comprimată și intuitivă. E bine să răsfoiești în fiecare zi paginile site-ului nostru Beturi.ro. Bonus fără depunere pariuri sportive 2017 sau posibilitatea de a găsi un free bet fără depunere sunt lucrurile perfect plauzibile. Nu îți permiți să ratezi momentul când casele de pariuri scot acest promoții în lume. Vei fi mereu pregătit să vezi asul din mânecă, fie că vorbim de un pariu fără risc sau de o serie nesfârșită de rotiri gratuite. Tu ești modelul jucătorului perfect în anul 2018 și nu poți risca să pierzi această titulatură. E posibil ca pentru același eveniment să găsești într-un loc free bets, în timp ce în altul să găsești un pariu fără risc sau un bonus pariuri fără depunere. În plus, de multe ori obținem pentru tine și oferte exclusive, cu mai multe avantaje. Intră în clubul select al pariorilor isteți și informați. Aici e locul unde perseverența se premiază.

Revendică și tu promoțiile de pe Beturi.ro și joacă pentru profituri autentice!