Finala: Franța vs Croația

Recomandarea noastră: 1

Franța - Croația
1
1.93
X
3.30
2
4.90

Cupa Mondială se organizează o dată la patru ani, iar finala acestei competiții poate fi considerată cea mai importantă secvență din cariera unui fotbalist. Nu foarte multe țări se pot lăuda cu cel puțin un titlu mondial în 88 de ani de competiție și în 20 de turnee organizate. Brazilia va rămâne și după Rusia 2018 lidera absolută, cu cinci cupe, secondată de Germania și Italia cu câte patru. Celelalte șapte trofee au fost împărțite de-a lungul timpului între Uruguay (2), Argentina (2), Franța, Anglia și Spania. Finala Franța vs Croația de pe Luzhniki Arena din Moscova naște o dilemă. Va deveni Franța dublă campioană mondială sau Croația va fi a noua țară care se încoronează campioană mondială și prima din Estul Europei care reușește această performanță? Vom afla acest răspuns duminică, 15 iulie, ora 18, la ultima înfruntare de pe tărâm rusesc. Echipa BETuri.ro merge pe victoria Franței.

Franța vs Croația sau cine este favorita

Încă de la începutul Cupei Mondiale, Franța se număra printre principalele cinci favorite la câștigarea trofeului. Spania, Germania, Brazilia și Argentina erau celelalte patru pretendente la coroana supremă. Acestea din urmă s-au pierdut pe parcurs, însă Cocoșii Galici au rezistat presiunii. Mai mult, echipa antrenată de Didier Deschamps a reușit să atingă a treia finală mondială în ultimii 20 de ani. Momentul 1998 a fost cel mai important pentru echipa Franței, echipă din care făceau parte atunci Zinedine Zidane, Didier Deschamps (ca jucător), Lilian Thuram sau Youri Djorkaeff. Victoria cu 3 la 0 de la Paris în fața Braziliei a intrat în legendă. În 2006, la ultimul meci internațional al lui Zidane, Franța a pierdut la penalty-uri finala cu Italia.

Deși echipa actuală a Franței este mult mai tânără și mai puțin experimentată, jucătorii lui Deschamps pornesc cu prima șansă în finala împotriva Croației. Parcursul recent din ultimele zece dispute internaționale îi ajută în acest sens. Ultimele zece meciuri au însemnat opt victorii și două egaluri pentru Les Bleus, ultima înfrângere înregistrându-se într-un amical de anul acesta pierdut în fața Columbiei (2-3).

În ceea ce privește meciurile anterioare Franța vs Croația, cel mai important meci disputat de cele două s-a petrecut la Cupa Mondială din Franța 1998. Atunci cele două au disputat semifinala pe Stade de France. Cocoșii au câștigat cu 2 la 1 atunci prin singura dublă reușită vreodată la națională de Thuram. Pentru croați a punctat Suker. Didier Deschamps ar putea deveni doar a treia persoană care devine campion mondial atât ca jucător, cât și ca antrenor. Ceilalți doi care au mai reușit această performanță sunt brazilianul Mario Zagallo și germanul Franz Beckenbauer. Pe cine vei plasa pariurile tale în Franța vs Croația?

Franța vs Croația, atât de aproape de trofeu

Cele două națiuni au disputant până în prezent doar cinci partide, Franța câștigând trei, iar celelalte două s-au încheiat la egalitate. Poate că a venit momentul ca balcanicii să spargă gheața în disputele cu vesticii și să devină a doua cea mai mica țară (în funcție de populație) care se impune la Cupa Mondială. Pe primul loc în acest top neoficial se află Uruguay, campioană mondială în două rânduri (1930 și 1950). Va fi și o luptă între experimentatul croat Luka Modric (Real Madrid) și senzaționalul talent de la PSG, Kylian Mbappe. Disputa pe tabela de marcaj între cei doi este condusă de atacantul francez. 3 la 2 este scorul acestei inedite dispute.

Care crezi că sunt factorii care vor conta cel mai mult în această dispută epică? Pariurile sunt un aspect important al oricărei competiții majore. Nici Cupa Mondială nu putea face excepție de la această regulă. Oboseala ar putea să își spună cuvântul mai ales în cazul croaților, care au disputant cu 90 de minute mai mult decât francezii la Cupa Mondială din Rusia. Toate cele trei partide eliminatorii ale acestora (Danemarca, Rusia și Anglia) au avut nevoie de prelungiri.

Nu putem exclude nici faptul că balcanicii s-au bazat în special pe aceiași 11 jucători în cele mai mult de 630 de minute disputate. Modric, Rakitic, Mandzukic, Perisic, Rebic sau Lovren au dus greul la această Cupă Mondială. Cum va arăta această finală în termeni de pariuri plasate?

Pariază pe Franța vs Croația

O variantă și mai sigură decât victoria Franței în timpul regulamentar este ca echipa lui Griezmann și Pogba să obțină trofeul mult visat. Cota oferită de partenerii nostri de la Unibet nu este la fel de mare ca în cazul pariului clasic 1, dar poate fi combinată cu alte evenimente pe un combo. 1.45 pentru ca Franța să se încoroneze campioană mondială. O altă sugestie a echipei BETuri.ro este sub 0.5 goluri în prima repriză, cu alte cuvinte fără goluri în prima parte a jocului. Cota? 2.35. Sună bine, tu ce crezi? Să ne bucurăm de finala Cupei Mondiale și de pariuri de calitate!