Euro 2020: Norvegia vs România

Preliminariile pentru Euro 2020 continuă. Naţionala noastră trebuie să facă totul pentru a obţine victoria în această seară. De la ora 21:45 Norvegia vs România, va avea fluierul de start. Ambele formaţii au mare nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a rămâne în cursa pentru calificarea la turneul final. Acest joc se va disputa în cadrul grupei F, din care mai fac parte echipele: Spania, Suedia, Insulele Feroe şi Malta. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp astfel că nu ne putem face o părere din precedentele meciuri directe. Chiar dacă suntem doar la începutul preliminariilor, putem spune că acest meci este decisiv pentru ambele formaţii. Pariază şi câştigă cu biletul zilei oferit de noi.

Totul pentru calificare în Norvegia vs România

Norvegia are avantajul de a evolua în faţa propriilor fani în partida de astăzi. Gazdele partidei de astăzi au acumulat un singur punct în primele două meciuri ale grupei. Totuşi trebuie să ţinem cont că au evoluat contra Spaniei şi Suediei. Singurul punct al Norvegiei a venit în meciul cu Suedia, printr-un gol marcat în minutul 93. Pe teren propriu, nordicii au arătat foarte bine în ultima perioadă. Ei nu au pierdut acasă  în ultimele 11 meciuri. Pariază alături de noi cu biletul zilei oferit de Beturi.ro.

România nu se gândeşte la nimic altceva decât la victorie astăzi. Elevii lui Cosmin Contra sunt pe poziţia a 3-a a clasamentului după ce au acumulat 3 puncte în urma victoriei din meciul contra celor din Insulele Feroe. În primul joc al preliminariilor echipa noastră a cedat cu scorul de 2-1 în Suedia. Singurul absent al echipei României este Cicâldău, care nu a făcut deplasarea pentru acest meci. Naţionalele Spaniei şi Suediei au meciuri uşoare în această rundă iar noi suntem obligaţi să câştigăm pentru a rămâne aproape de ei.

Norvegia vs România se anunţă un meci ce nu trebuie ratat. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune ponturi pe care să le joci. Rezultatul final este destul de greu de anticipat dar prin faptul că selecţionerul României pregăteşte foarte bine meciurile putem merge pe un X2. Acest pariu ne aduce o cotă de 2.00 care în opinia noastră ar mertita să fie jucată pe biletul zilei. Un alt pariu de luat în calcul este cel referitor la cartonaşele galbene. Credem că se vor acorda destul de multe. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu ce nu trebuie ratat.