Cupa Elveţiei: Basel vs FC Thun

Zi plină de meciuri în fotbalul european. Pentru voi am ales cele mai interesante şi cele mai importante partide pentru care vă vom oferi câte un pronostic. Primul meci al zilei este cel dintre Basel vs FC Thun. Acest meci contează pentru finala Cupei Elveţiei. Se anunţă a fi un meci deosebit de interesant deoarece la sfârşitul lui se va decerna Cupa Elveţiei. Cele două adversare de astăzi s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. În fiecare dintre cele două meciuri s-au marcat peste 3,5 goluri. Partida de astăzi  se va disputa de la ora 15:00 pe stadionul din Berna. Cu biletul zilei oferit de Beturi.ro o să ai de câştigat.

Finala Cupei Elveţiei Basel vs FC Thun

Basel porneşte ca favorită în partida de astăzi. În Campionatul Elveţiei sunt pe poziţia a doua dar la distanţă destul de mare faţă de cei de la Young Boys. Astfel ei în sezonul următor vor evolua în preliminariile UEFA Champions League. Pentru a ajunge în aceatsă finală Basel a avut un traseu detsul de uşor. Ei au eliminat pe Motlingen, Echallens, Winterthur, Sion şi Zurich. Cei de la Basel sunt şi într-o formă mult mai bună. Ei au înregistrat 5 victorii şi o singură înfrângere în ultimele 6 meciuri. Mergi pe biletul zilei oferit de echipa noastră.

FC Thun porneşte cu şansa a doua în acest meci dar oricând poate face un meci bun. În acest moment sunt pe poziţia a 4-a în campionat. Forma lor de moment nu este una foarte bună deoarece au înregistrat trei  înfrângeri în ultimele  patru meciuri. Acest lucru nu le dă mari speranţe pentru jocul de astăzi. În traseul lor spre această finală au eliminat pe Veyrier-Sports, Moutier, Wil, Lugano şi Luzern. Cei de la FC Thun trebuie să se autodepăşească pentru a face o impresie bună astăzi. Basel vs FC Thun este un meci ce ne va aduce sperăm un profit important. Cota de 1.45 pentru o victorie a celor de la Basel în timpul regulamentar pare a fi una cu şanse mari de reuşită. Basel are un atac foarte puternic în timp ce ofensiva celor de la Thun a dat semne de slăbiciune în acest sezon. Astfel vom paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu ne ava aduce o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să realizezi profit.