Copa Libertadores: Barcelona vs Flamengo | 23.09.20

Copa Libertadores, Barcelona vs Flamengo, 2020

Meciuri Copa Libertadores  – Flamengo joacă un meci important în această noapte!

Copa Libertadores s-a reluat și ea, iar Flamengo a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din ultimii ani. Acum, campioana Braziliei se întoarce în Ecuador, de data aceasta la Guayaquil, pentru a-și lua revanșa în fața unei echipe cu nume mare…Barcelona!

Cum oaspeții au mulți absenți, e greu de dat un pronostic, dar echipa BETuri adoră provocările, așa că după ponturi bune din Liga Campionilor, Europa League, dar și din campionatele puternice ale Europei și din fotbalul românesc, de ce nu am încerca și ponturi pe ultimul fotbal romantic, cel sud-american?

Motivarea Ponturilor

  • Cu toate absențele din tabăra oaspeților, Flamengo rămâne favorită, mai ales că dispune de jucători precum Gerson, Arrascaeta sau Everton Ribeiro.
  • Valoarea lotului celor de la Flamengo este de peste 120 milioane euro. Adversarii lor nu ajung nici măcar la 15 milioane!
  • Totuși, deplasările în Ecuador nu sunt niciodată facile, parte din cauza climei, parte din cauza stilului de joc fizic al echipelor din această țară.
  • Cel mai valoros om din lotul Barcelonei este argentinianul Martinez. Extrema stânga este cotat la 1,6 milioane euro. De partea cealaltă, Gabigol, absent în această noapte, este cotat la 20 milioane euro. El este urmat de uruguayanul de Arrascaeta, cotat la 15 milioane.

Ponturi Fotbal Copa Libertadores

De la Betano, poți încerca pentru acest meci un 2 pauză sau final, la o cotă de 2.05

Și tot de la același operator, nu strică să mizezi pe Ambele Marchează, la o cotă de 1.70

Am găsit o cotă frumoasă pentru tine: 2 pauză / 2 final, la o valoare de 4.10 de la Superbet

Și tot de la Superbet: Oaspeții marchează măcar două goluri, cotă de 2.34. Au reușit asta columbienii de la Junior, de ce nu ar face asta și marele Flamengo?

Forma Barcelonei din Guayaquil

Codașa grupei A din Copa Libertadores, cu 0 puncte din trei meciuri, joacă un meci decisiv cu Flamengo. Înfrângerea de pe teren propriu cu Junior costă scump. Mai ales că a venit după un șir de cinci meciuri fără eșec, din care 4 victorii în campionat. Acolo, Barcelona SC a adunat 27 de puncte după 13 meciuri, clasându-se pe locul 4.

Absenții din Tabăra Gazdă

Fabian Bustos nu are jucători accidentați sau suspendați pentru meciul de marți noapte. Doar doi titulari, Aimar și Pinatares, sunt incerți.

Posibil Prim 11 pentru Barcelona SC

Iată și o posibilă formula de joc a gazdelor pentru această partidă de Copa Libertadores: Burrai – Aimar, Castillo, Riveros, Vallecilla – Arroyo, Diaz, Marques, Martínez – Pinatares, Colmán.

Copa Libertadores Grupe Forma lui Flamengo

Plecarea lui Jorge Jesus la Benfica a lăsat un gol greu de acoperit. Și o provocare pe măsură pentru fostul secund al lui Pep Guardiola, Domenec Torrent. E greu de repetat tripla campionat regional, campionat național, Copa Libertadores, reușită în sezonul precedent de „Fla” și doar de Santos, în rest, în 1962.

Dar forma de moment părea bună pentru Flamengo, cu victorii în fața rivalelor Santos și Fluminense în ultima vreme. A venit apoi înfrângerea cu Ceara în campionat și mai ales umilința totală, 0-5, pe terenul unei alte formații din Ecuador, Independiente del Valle și acum clubul stă pe un butoi de pulbere.

Flamengo e abia pe locul 6 în Serie A braziliană, cu 17 puncte în 10 meciuri. În Copa Libertadores, în Grupa A, echipa din Rio de Janeiro stă bine încă, cu 6 puncte după 3 partide, după Independiente del Valle, dar înaintea columbienilor de la Junior și a ecuadorienilor de la Barcelona, adversara din această noapte.

Copa Libertadores Absenții lui Flamengo

Dacă Barcelona din Ecuador nu are absenți sau suspendați, în schimb Flamengo are mari probleme. Nu mai puțin de 7 jucători au fost găsiți cu noul coronavirus și vor lipsi în partida de Copa Libertadores de pe Estadio Monumental. Printre ei se numără Bruno Henrique, Vitinho sau Diego, jucători importanți în angrenajul echipei.

În plus, problemele nu se opresc aici pentru trupa antrenată de Domenec Torrent: Diego Alves, Gabriel Barbosa (Gabigol) și Pedro Rocha sunt accidentați. Există și un suspendat, Gustavo Henrique. Va fi deci o adevărată aventură alcătuirea unui prim 11 competitiv pentru deplasarea din Ecuador.

Posibilă Formulă de Start pentru Flamengo

Campioana Braziliei și deținătoarea trofeului în Copa Libertadores va miza cel mai probabil pe următorii: Cesar – Rene, Rodrigo Caio, Leo Pereira, Ramon – Willian Aro, Thiago Maia,  Gerson – Everton Ribeiro, Arrascaeta, Pedro.

Barcelona de Guayaquil vs Flamengo H2H (Meciuri Directe)

Meciul din tur a fost singurul de până acum dintre cele două formații. Atunci s-a impus Flamengo cu un categoric 3-0. Marcatorii de atunci, Gabigol și Pedro Henrique, lipsesc în această noapte din trupa braziliană. Cu toate acestea, cel puțin pe faza ofensivă, Flamengo ar trebui să arate bine în continuare. În schimb, apărarea, dar chiar și portarul, s-ar putea să îi dea mari bătăi de cap lui Domenec Torrent.

Cote ale Caselor de Pariuri

De la Efortuna, poți pune pe biletul zilei faptul că vor fi mai multe goluri în repriza secundă decât în primul act. Ai cota de 2.04 pentru asta

Primul gol / rezultat final e un alt Combo interesant, pe care îl găsești la Efortuna. Ai cotă de 2.68 că Flamengo dă primul gol și câștigă apoi meciul

Pentru mai multă siguranță, poți miza de la Unibet pe un handicap asiatic de +0,5 în valoarea lui Flamengo. Ai cota de 1.47 pentru asta

În final, o cotă super de la Unibet: 5.10 pentru ca Flamengo să câștige și ambele echipe să marcheze!

Pariază alături de echipa BETuri!

Sper că ți-au plăcut ponturile noastre. Și că ai găsit opțiunea potrivită pentru biletul tău. Dar nu uita, mingea trebuie să fie mereu în terenul tău. De aceea, te rugăm înainte de toate să pariezi responsabil! De restul, ne ocupăm noi. Aici vei găsi mereu cele mai informate și inspirate ponturi din fotbal, dar nu numai. Dacă nu ți-ai deschis încă un cont la o agenție de pariuri online, poți face acest lucru pornind de la site-ul nostru. În rest, spor(t) la bilete verzi!