superbet supermilion
Oferta valabilă: 31.05.2021 - 11.06.2021
C.R.
3 iunie 2021

Superbet Supermilion – Premii uriașe la EURO 2020

Superbet Supermilion – Răspunde la 10 întrebări legate de EURO 2020 și câștigă 1 milion de LEI!

superbet pariuri sportive
Superbet Supermilion – Câștigă 1 milion de LEI!
Răspunde la întrebările Superbet și câștigă premiul cel mare
 • Câte goluri va marca golgheterul EURO 2020 (peste/sub 5.5)?
 • Câte cartonașe roșii se vor lua la EURO 2020 (peste/sub 5.5)?

Răspunde la cele 10 întrebări și câștigă premiul cel mare! Vara aceasta, câștigul poate fi al tău!

Promoția Superbet Supermilion te duce mai aproape de magia Campionatului European de fotbal. Fanii au șansa de a se distra și de a pune mână pe premii colosale. Promoția este valabilă până pe 11 iunie și se adreasează tuturor jucătorilor care au cont la această agenție de pariuri. Pentru a intra în jocul Superbet Supermilion, participanții trebuie să răspundă la întrebări spectaculoase până la startul lui Euro 2020.

Oferta Superbet aduce premii în valoare de 1.000.000 de lei. Suma se împarte, în mod egal, în cazul în care vor exista mai mulți câștigători.

Superbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri de pe piața din România. Din 2017, operatorul oferă servicii și în spațiul online. Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre această agenție la secțiunea Recenzii. Acolo poți să afli toate avantajele pe care le oferă Superbet și care sunt modalitățile prin care poți să retragi banii câștigați.

Îți arătăm mai departe cum să participi la această Superbet promotie, dar și ce alte premii pune la bătaie operatorul.

Regulile promoției Supermilion Superbet

Se apropie EURO 2020 și e timpul să faci bani și să te distrezi. Supermilion Superbet este una dintre cele mai interesante promoții existente în acest moment pe piața din România. Practic, jucătorii care vor participa la Superbet oferta de 1.000.000 de lei cash trebuie să dea 10 pronosticuri corecte din tot atâtea posibile. Vor exista întrebări precum: câte goluri va marca golgheterul campionatului (peste/sub 5,5) sau câte cartonașe roșii vor fi la EURO 2020 (peste/sub 5,5).

Concursul Superbet Supermilion este organizat și se desfasoară pe întreg teritoriul Romaniei. Se poate juca pe site-urile www.superbet.ro și club.superbet.ro, dar și în aplicațiile mobile puse la dispoziție de operator.

Iată regulile generale pentru oferta Superbet:

 • Concurenții vor răspunde la 10 întrebări înainte de startul lui EURO 2020.
 • Superbet oferta a început pe 31 mai 2021, la ora 12:00, și se va termina la data de 11 iunie 2021, la ora 21:59.
 • Valoarea totală a premiilor este de 1.000.000 lei.
 • Suma se împarte, în mod egal, jucătorilor cu 10 pronosticuri corecte.
 • Premiul nu se acordă în cazul în care niciun participant de la oferta Superbet nu răspunde corect la primele 9 întrebări afișate în cadrul concursului.
 • Dacă la ultima întrebare nu există niciun pronostic corect, va fi considerat câștigător cel mai apropiat răspuns.
 • Premiul Superbet Supermilion va fi oferit în maximum 72 de ore de la încheierea finalei EURO 2020. Ultimul act al campionatului european are loc pe 11 iulie.

Cine reușește să bifeze corect răspunsul la cele 10 întrebări va fi contactat de către organizator prin e-mail, SMS și apel telefonic.

Pentru a participa la concurs, clienții operatorului trebuie să intre în contul personal și să meargă la categoria promotii Superbet.

În cazul în care activarea ofertei Supermilion Superbet nu se realizează în intervalul menționat, atunci aceasta va fi anulată.

Supermilion Superbet – Poți paria pe cele mai tari competiții

Oferta pariuri Superbet este plină de cote tari și evenimente spectaculoase. Ai acces la toate competiițiile importante din lume. Poți să mizezi sume frumoase sau poți juca orice promotie Superbet (în funcție de cerințele organizatorului) pe următoarele categorii:

 • Fotbal
 • Baschet
 • Tenis
 • Handbal
 • Baseball
 • Fotbal australian
 • Rugby league
 • Rugby union
 • Tenis de masă
 • Snooker
 • Badminton
 • Darts
 • Volei
 • Hochei pe gheață
 • Box

Foarte atrăgătoare este și oferta pariuri Superbet pentru jocurile pe calculator. Găsești cote frumoase pentru Counter Strike, League of Legends, Dota 2 și Starcraft. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Accesează cu încredere, în fiecare zi, pagina Ponturi Pariuri.

Supermilion Superbet – Cum faci o înregistrare?

Atunci când îți faci un cont la Superbet nu trebuie să fii îngrijorat privind furnizarea datelor personale. Operatorul are o reputație veche pe piața pariurilor sportive din România. Compania a fost înființată în 2008 și are licența cu număul L1160659W000328 cu valabilitate de la 1 septembrie 2016 până la 31 august 2026.

Pentru a avea acces la toate beneficiile oferite de această agenție e nevoie să-ți faci un cont de jucător. Superbet inregistrare este un proces simplu și rapid. Trebuie să apeși butonul ”Înregistrare” de pe site-ul Superbet și să oferi următoarele informații: codul numeric personal (CNP), numele și prenumele, adresa completă, adresa de email valabilă, nume de utilizator și parolă. Ulterior, vei primi un email de verificare și confirmare.

După ce ai terminat procesul de inregistrare Superbet, dacă rămâi loial, vei avea șansa să primești un bonus de ziua ta. Dar până atunci, distracția începe instant cu un cadou de bun venit.

Superbet Promotie – Nu rata oferta de bun venit în valoare de 500 RON

După ce ți-ai deschis cont la Superbet, te așteaptă un cadou care poate ajunge la 500 RON. E o promotie Superbet pe care nu are sens să o pierzi. Regula este următoarea: primele 3 depozite îți vor aduce bonusuri de până la 500 RON. Este foarte important ca fiecare depunere să fie de minim 20 RON pentru a te califica la promoție.

Oferta poate fi rulată în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto și este disponibilă doar 7 zile de la data la care a fost activată.

Superbet Supermilion – Te așteaptă și alte promoții spectaculoase

Superbet Supermilion este un alt exemplu prin care această companie demonstrează că încearcă întotdeaună să creeze concursuri distractive. Așa se întâmplă și cu promoția „SuperProno” care se organizează săptămânal.

Alte oferte interesante sunt:

 • Super Bonus – poți să crești câștigurile cu până 150%
 • Super Live – ai cote mărite pe pariuri live
 • Roata SuperSpin – în fiecare zi beneficiezi de o rotire gratuită care-ți poate aduce premii excelente sub formă de bonus
 • Bonus Roland Garros – pariezi 100 de lei și câștigi cadou 25 de lei

Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre orice promotie Superbet, la secțiunea Oferte Case Pariuri.

Superbet promotie – Cum iei legătura cu operatorul?

Operatorul comunică ușor și eficient. În ceea ce privește Superbet contact totul funcționează profesionist. Ai mai multe variante de a lua legătura cu angajații companiei.

 • Superbet email: suport@superbet.ro
 • Număr telefon: – Whatsapp: 0725 154 154
 • Live chat – pentru a discuta în orice moment cu operatorul

Contact Superbet – numărul de WhatsApp este exclusiv pentru chat, nu pentru sunat. Echipa de suport Superbet îți va răspunde în scris.

Concluzii – Superbet Oferta

Mereu plin de surprize, acest operator reușește de mulți ani să ofere servicii de calitate și cote atrăgătoare pentru pasionații de pariuri. Cadourile se țin lanț și orice Superbet promotie trebuie fructificată de jucători.

Îți recomandăm și noi să nu stai pe gânduri și să te bucuri cât mai repede de ofertele existente pe site-ul operatorului. Poți să începi chiar cu Superbet Supermilion. Grăbește-te! Concursul se termină pe 11 iunie.

Nu uita să accesezi secțiunile Ponturi Pariuri și Meciul Zilei. Găsești acolo cele mai tari cote și pronosticuri propuse de experții noștri.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare experiență alături de noi!