bonus superbet la verificare 39 lei
Viorel
7 aprilie 2021

Superbet bonus fără depunere. Profită acum de 39 lei gratis!

Cu noul Superbet bonus, beneficiezi de 39 RON gratis de pariat pe cele mai tari meciuri europene din această săptămână. Dar și pe El Clasico!

superbet pariuri sportive
39 lei Gratis Bonus la Verificarea Contului
Îți faci cont la Superbet, îl verifici și iei 39 RON gratis!
 • Te înregistrezi la Superbet Pariuri Sportive
 • Finalizezi procesul de verificare a contului
 • Iei un bonus fără depunere Superbet de 39 lei!

În continuare, echipa BETuri îți va povesti totul despre bonus – cum îl iei, ce condiții de rulaj are, dar și cum îl poți multiplica. Să începem!

Pașii pentru a te bucura de un Superbet bonus special pentru tine

Pasul numărul 1 e simplu. Folosești linkul din oferta prezentată mai sus în articol – „Profită acum” – pentru acest bonus Superbet 39 lei și ajungi la etapa de înregistrare. Trebuie doar să apeși pe butonul de „Vreau Bonusul” și apoi să-ți introduci corect toate datele cerute. Apoi activează-ți contul folosind linkul pe care-l vei primi pe email din partea Superbet.

Pasul al doilea și cel mai important pentru a te bucura de acest Superbet bonus de 39 de lei este să-ți validezi contul. Acest pas este unul obligatoriu, conform legislației în vigoare, dar e foarte simplu de realizat, de asemenea. Ai la dispoziție 30 de zile din momentul în care îți deschizi contul, dar de ce să aștepți atât? Poți încheia procesul de Know Your Customer în doar 12 ore. Trebuie doar să încarci o copie color după buletinul tău, plus o dovadă a adresei. E atât de simplu! Cei 39 de lei vor intra în contul tău în maximum 24 de ore de la îndeplinirea condițiilor.

Nu uita că ai și un Superbet bonus de bun venit de până la 500 de lei care se oferă fiecărui client nou pentru primele trei depuneri, după următorul scenariu:

 • La prima depunere, primești 50 la sută din valoarea depunerii, până în suma de 200 lei
 • La a doua depunere, primești la fel, un bonus de 50 %, cu o valoare de până la 200 de lei
 • Pentru a treia depunere, bonusul va fi de 100%, cu o valoare maximă de 100 lei

Conditii rulare bonus Superbet

Ca să te poți bucura de cei 39 de lei primiți de tine în mod exclusiv prin acest Superbet bonus, va fi nevoie să rulezi banii primiți. În cazul acestui bonus special sport de la Superbet , lucurile stau în felul următor:

 • Poți rula acest Superbet bonus doar în secțiunile Sport și Pariuri Live.
 • Trebuie să rulezi de 5 ori valoarea bonusului primit, pentru a-l putea apoi retrage. Adică să obții un rulaj de 5 X 39 = 195 LEI.
 • În procesul de rulare, pentru biletele de tip sistem se iau în calcul cotele totale ale celor mai mici combinații de la 1,60 în sus.
 • Atât biletele câștigătoare, cât și cele necâștigătoare în cotă de minim 1.60 contribuie la rularea bonusului.
 • Ține minte că ai la dispoziție 7 zile din momentul activării bonusului pentru a-l rula.
 • Promoția se desfășoară în perioada 7-14 Aprilie.
 • Poți retrage banii doar după ce condițiile de rulaj au fost îndeplinite. Citește informațiile complete pe site-ul Superbet, pentru a fi sigur că nu-ți scapă nimic!

Superbet bonus – Cum poți rula banii la pariuri sportive?

Cum faci să rulezi suma necesară? E simplu, trebuie doar să urmărești ponturile pe care ți le oferim în fiecare zi, fie aici, pe site-ul beturi.ro, fie pe pagina noastră de Facebook. Cum cerințele de rulaj nu sunt foarte pretențioase, fiind nevoie să rulezi bonus Superbet fara depunere de 39 lei doar de 5 ori pentru a-l putea retrage, poți aplica mai multe strategii. Poți juca la siguranță, pe cote de 2 și ceva în fiecare zi, mai ales că ai 7 zile la dispoziție sau poți încerca să îndeplinești din prima cerințele, cu un bilet într-o cotă mai mare.

Pentru toate acestea, găsești pe site-ul nostru toată inspirația de care ai nevoie. La fiecare eveniment analizat îți vom oferi mai multe variante de pariere, în cote pornind de la cele de siguranță (1.30-1.50) și până la cele mai îndrăznețe (de la cote de 2 în sus).

Acest bonus fara depunere Superbet oferit noilor clienți este binevenit, mai ales că ai la dispoziție competiții cu adevărat tari. În perioada 7-14 aprilie, în care poți opta pentru acest bonus, poți miza pe meciuri de Champions League, dar poți juca și pe alte partide din Europa League. Cu această ofertă de nerefuzat prinzi și un week-end interesant, din care se remarcă meciuri ca Real Madrid – FC Barcelona, Man City – Leeds sau Tottenham – Manchester United.

Ponturi fotbal Champions League

De exemplu, din oferta Superbet poți miza pe un pronostic de 1 în meciul Bayern – PSG la o cotă numai bună pentru condițiile de rulaj necesare acestui bonus Superbet, de 2.00. Apoi, la meciul Porto – Chelsea, poți miza pe Pauza sau Final 2 (PSF 2), la o cotă de 1.55. Tot miercuri se joacă și un meci interesant din Serie A. În Juventus – Napoli poți miza lejer pe GG (Ambele Marchează), la o cotă de 1.60!

Ponturi Europa League, perfecte pentru rulaj Superbet bonus

Pentru Europa League, câteva propuneri interesante ar fi următoarele partide – Ajax – Roma, Granda – Manchester United sau Arsenal – Slavia Praga. Pentru meciul dintre olandezi si italieni, poți miza pe goluri – 3+ are o cotă de 1.70. La partida Granda – Manchester United, intuim o victorie a oaspeților. Cota este perfectă pentru rularea bonusului de verificare cont de la Superbet, 1.62.

În fine, pentru meciul Arsenal – Slavia Praga, o cotă bună este cea pentru măcar două goluri reușite de gazde, în valoare de 1.64. Așadar, și în Europa League găsești ușor cote pentru rulaj bonus Superbet.

Un week-end care se anunță profitabil! Rulezi ușor cei 39 lei gratis!

Ajungem și la weekend! Avem multe meciuri pe care putem miza. Cel mai important dintre ele este cu siguranță El Clasico. Probabil vom vedea un meci de care pe care. De aici ar putea reieși un derby spectaculos. Iar opțiune GG vine natural. Ai o cotă de 1.53 pentru asta.

O altă partidă interesantă de sâmbătă este și cea dintre Parma și AC Milan. Aici credem că Diavolul Milanez se va impune. Primești o cotă de 1.75 pentru asta, perfectă pentru a rula bonus Superbet la verificarea contului.

Și duminică avem un supermeci. Tottenham – Man United este derbiul etapei în Premier League. Vom alege o variantă de siguranță. Cota de 1.45 pentru intervalul de goluri 1-3 în prima repriză este un punct de pornire în procesul de rulare bonus Superbet.

O altă cotă interesantă estea cea pentru victoria Rapidului în fața celor de la Dunărea Călărași, 1.90 la Superbet pariuri sportive. Și parcă s-au adunat ceva cote bune! Pentru extra ponturi, știi unde să cauți! La noi vei găsi mereu inspirația de care ai nevoie la rubrica Biletul Zilei fotbal.

Concluzii

Recapitulăm! Pentru a beneficia de cei 39 lei gratis oferiți prin acest nou bonus Superbet trebuie doar să te înregistrezi pornind de la butonul „Profită acum!” din startul articolului și să-ți verifici contul. Apoi rulezi banii ușor cu ponturile oferite de echipa BETuri.

Ține cont că abia s-a deschis sezonul de oferte speciale pentru tine! Acest Superbet bonus de 39 de lei la verificarea contului este doar primul dintr-o lungă serie care va urma. Cu noi ești mereu la curent când vine vorba despre ofertele caselor de pariuri online. Pronosticuri sportive găsești de asemenea din belșug pe site-ul nostru. Fii informat, fii inspirat, pariază alături de noi zi de zi!