superbet bonus
Ofertă valabilă: 07 - 23.01.2022
Cristi Geiger
7 ianuarie 2022

Superbet bonus fără depunere: 22 lei + 222 Rotiri Gratuite

Cu noul Superbet bonus, primești 22 RON pentru pariuri + 222 Rotiri Gratuite la Burning Hot! Ia și tu acest bonus fără depunere la pariuri și cazino!

superbet pariuri sportive
Rotiri gratis doar pentru verificarea contului tău Superbet!
Primești 22 lei plus 222 rotiri gratuite la Burning Hot!
 • Te înregistrezi la Superbet Pariuri Sportive pornind de la butonul ”Profită acum”.
 • Finalizezi procesul de verificare a contului.
 • Iei 22 lei free bet pentru pariuri.
 • Primești și 222 free spins la superjocul Burning Hot, cu rulaj de doar 1X!

În continuare, echipa BETuri îți va povesti totul despre acest bonus la verificarea contului din parte Superbet – cum îl iei, ce condiții de rulaj are, dar și cum îl poți multiplica. Să începem!

Superbet bonus fără depunere – Pașii de urmat

 • Pasul numărul 1 e simplu. Folosești linkul din oferta prezentată mai sus în articol – „Profită acum” – pentru acest bonus Superbet și ajungi la etapa de înregistrare cont Superbet. Trebuie doar să apeși pe butonul de „Vreau Bonusul!” și apoi să-ți introduci corect toate datele cerute. Apoi activează-ți contul folosind linkul pe care-l vei primi pe email din partea Superbet.
 • Pasul al doilea și cel mai important pentru a te bucura de acest Superbet bonus este să-ți validezi contul. Acest pas este unul obligatoriu, conform legislației în vigoare, dar e foarte simplu de realizat, de asemenea. Ai la dispoziție 30 de zile din momentul în care îți deschizi contul, dar de ce să aștepți atât? Poți încheia procesul de Know Your Customer în doar 12 ore. Trebuie doar să încarci o copie color după buletinul tău, plus o dovadă a adresei. E atât de simplu!
 • După ce duci la bun sfârșit acești pași, pregătește-te să primești Superbet bonus rotiri gratuite! Rulajul este simplu de realizat, asupra rotirilor gratuite aplicându-se o condiție de 1X rulaj! În plus, iei și un pariu gratuit Superbet de 22 lei!

22 lei gratis

Dacă ai urmărit cu atenție pașii pentru acest bonus fără depunere Superbet, atunci felicitări, vei primi 22 lei pentru pariuri live sau pre-match din partea Superbet. Acest lucru se va întâmpla în maximum 48 de ore de la îndeplinirea condițiilor descrise mai sus.

Ce presupune acest free bet de la Superbet? Primești 22 de lei pe care trebuie să-i rulezi de 6 ori, pe cote de minimum 1.60, în termen de 7 zile. Nimic de speriat, spunem noi.

Cauți inspirație pentru a îndeplini condițiile de rulaj bonus Superbet? Nu uita că ai zilnic ponturi fotbal și predicții tenis la îndemână, dar și biletul zilei, cota 2 și alte elemente de ajutor pentru tine.

Bonus la verificarea contului Superbet – 222 Free Spins la Burning Hot

Bucură-te de acest bonus Superbet în care vei primi 222 free spins la jocul Burning Hot. Valoarea unei rotiri este de 0.20 lei, iar rulajul este de doar 1X suma provenită din aceste rotiri gratuite! De reținut deci, că după procesul de verificare cont (KYC), primești 222 rotiri gratuite, conform regulamentului de participare la Superbet bonus.

Există anumite condiții pentru a rula suma provenită din rotirile gratuite. Aici îți prezentăm cele mai importante informații de care ai nevoie:

 • Jocurile de tip slot au o pondere de 100% la rulajul Bonusului.
 • Jocurile de masă de tip ruletă, blackjack sau video poker nu participă la promoție.
 • De asemenea, următoarele sloturi sunt și ele excluse de la rularea bonusului: Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea „Egypt Quest”.

Bonus bun venit Superbet – Dacă tot ți-ai deschis cont, profită la maxim!

Pentru secțiunea de cazino, bonusul de bun venit de la Superbet ajunge la 1200 lei + 300 rotiri gratuite, precum poți vedea pe pagina dedicată de top cazinouri online de pe site-ul nostru!

Nu uita că și pe Sport ai un Superbet bonus de bun venit care se oferă fiecărui client nou pentru primele trei depuneri, după următorul scenariu:

 • La prima depunere, primești 50 la sută din valoarea depunerii, până în suma de 200 lei.
 • La a doua depunere, primești la fel, un bonus de 50 %, cu o valoare de până la 200 de lei.
 • Pentru a treia depunere, bonusul va fi de 100%, cu o valoare maximă de 100 lei.

Concluzii

Recapitulăm! Pentru a beneficia de rotirile gratuite oferite prin acest nou bonus Superbet trebuie doar să te înregistrezi pornind de la butonul „Profită acum!” din startul articolului și să-ți verifici contul. Apoi rulezi banii ușor. Nimic mai simplu, spunem noi!

Sezonul de oferte speciale și bonusuri continuă și în 2022 pentru tine! Acest Superbet bonus rotiri gratis la verificarea contului este doar primul dintr-o lungă serie care va urma. Cu noi ești mereu la curent când vine vorba despre ofertele caselor de pariuri online. Pronosticuri sportive găsești de asemenea din belșug pe site-ul nostru.

Fii alături de noi pentru a fi sigur că nu ratezi nimic din noutățile jocurilor online! În zona de Casino Online, ofertele se întrec în atractivitate. Cu un dram de răbdare, credem că toate șansele sunt de partea ta. Așadar, îți recomandăm să consulți de fiecare dată site-ul nostru! De asemenea, avem pregătite și recenzii pentru fiecare operator în parte. În acest fel, poți avea o idee clară despre locul ideal unde să-ți deschizi un cont nou!

Nu uita și de podcastul nostru BETuri Show. Săptămânal dezbatem cele mai fierbinți subiecte din fotbalul românesc și internațional, dar vorbim și despre tenis și alte sporturi de interes. Ai ponturi pariuri și pe Facebook sau Telegram BETuri pentru a le adăuga pe biletele tale. Fii informat, fii inspirat, pariază alături de noi zi de zi!

superbet pariuri sportive
Rotiri gratis doar pentru verificarea contului tău Superbet!
Primești 22 lei plus 222 rotiri gratuite la Burning Hot!
 • Te înregistrezi la Superbet Pariuri Sportive pornind de la butonul ”Profită acum”.
 • Finalizezi procesul de verificare a contului.
 • Iei 22 lei free bet pentru pariuri.
 • Primești și 222 free spins la superjocul Burning Hot, cu rulaj de doar 1X!