liga winner
Ofertă valabilă: 10.12.2021 - 30.01.2022
C.R.
31 decembrie 2021

Liga Winner – Câștigă o garsonieră sau o excursie în Egipt!

5/5 - (3 votes)

Liga Winner este cea mai atractivă promoție existentă în acest moment în lumea pariurilor sportive. Această campanie vine premii excepționale. Vrei o garsonieră în București sau o excursie în Egipt? Iar surprizele nu se opresc aici!

winner pariuri sportive
Liga Winner – Și când pierzi, tot câștigi!
Excursii, o garsonieră și multe alte premii!

Liga Winner – înscrie biletele pierzătoare și intri în joc pentru premii colosale. Cu doar 5 lei jucați poți umfla potul cel mare: o garsonieră în București sau o excursie în Egipt!

Participă la acest concurs Winner și poți câștiga chiar televizoare Samsung, un Playstation sau sume uriașe de bani. Premiile vor fi acordate în urma a două extrageri care vor avea loc pe 31 decembrie 2021 și 31 ianuarie 2022.

Nu uita că Winner este una dintre casele de pariuri din România cu cea mai extinsă ofertă la meciurile LIVE. Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre această casă de pariuri în recenzia Winner Pariuri Sportive.

Îți recomandăm să verifici și promoția Winner Happy Hour, unde ai parte de premii în valoare de până la 20.000 lei. De asemenea, în luna decembrie nu ai voie să ratezi cadourile oferite de Roata Norocoasă – Winners Wheel!

Promotie Winner – Prima extragere te trimite în Egipt!

Campania promoțională Liga Winner te face să termini cu voie bună anul 2021. După cum menționam anterior, promoția include premii fascinante care vor fi acordate în timpul a două extrageri. Prima va avea loc chiar pe 31 decembrie 2021, de la ora 11:00. Iată ce premii te așteaptă în ultima zi a anului:

 • 1 excursie în Egipt în valoare de 10.000 lei
 • 3 Playstation 5 + Joc FIFA în valoare totală de 12.570 lei
 • 10 TV Samsung cu diagonala de 108 cm în valoare de 18.500 lei
 • 15 SmartWatch Huawei în valoare totală de 7.500 lei
 • 20 Vouchere 500 lei la Emag în valoare totală de 10.000 lei

Se pot bucura de aceste premii Winner, toți jucătorii înregistrați pe site-ul Winner.ro, care au conturi active și care au împlinit vârsta de 18 ani. Un alt detaliu important este faptul că această promoție Winner este valabilă doar pentru persoanele care stau în România.

A doua extragere Winner îți aduce o garsonieră!

Dacă norocul nu a fost de partea ta la prima extragere Winner, operatorul îți mai dă o șansă pe 31 ianuarie 2022. Atunci, promoția Liga Winner pune la bătaie o garsonieră în București, dar și multe premii în bani pentru participanți.

A doua extragere Winner va începe tot la ora 11:00. Iată ce poți câștiga:

 • 1 imobil tip Garsoniera situată pe raza Municipiului București/Ilfov a cărei valoare este cuprinsă între 170.000 lei – 200.000 lei.
 • 20 premii x 500 lei în valoare totală de 10.000 lei.

Atenție! Câștigătorii acestui concurs Winner pot intra în posesia premiilor doar dacă dețin asupra lor un act de identitate valabil, cât și biletul de pariere câștigător.

Anunțarea câștigătorilor primei extrageri se va face pe 2 ianuarie 2022, ora 14:00, în timp norocoșii de la a doua extragere vor fi anunțați pe 2 februarie 2022, tot de la ora 14:00.

winner free bet 10 lei

Liga Winner – Cum participi la extrageri?

Această promoție Winner vine cu un regulament simplu. Tot ce trebuie să faci pentru a participa la campania Liga Winner este să deții bilete cu pariuri necâștigătore, cu miza minimă de 5 lei. Acestea trebuie să fi fost jucate în agențiile de pariuri ale operatorului (Dream Betting S.R.L.) în perioada 10.12.2021 – 30.01.2022.

Iată ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs Winner:

 • intră pe site-ul Winner.ro, la secțiunea winner.ro/ligawinner.
 • introdu pe site-ul operatorului seria biletului de pariere, numele, prenumele și numărul de telefon.
 • mai multe serii de bilete introduse îți vor oferi mai multe șanse de câștig participanților.
 • o serie de bilet de pariere îți permite înscrierea la promoție o singură dată.
 • e nevoie să păstrezi toate biletele înscrise la campania Liga Winner.

Un aspect important este faptul că la prima înscriere a unei serii de bilet se face și verificarea numărului de telefon. Ulterior, vei primi un SMS cu un cod pentru a confirma corectitudinea datelor. Află de pe BETuri.ro și cum faci o verificare bilet Winner.

Pot obține premii Winner și cei care participă la jocurile tip slot machines amplasate în locațiile agenției. Aceștia vor primi un mesaj pe ecran care va conține seria aparatului câștigător. Angajații din locația respectivă îi vor înmâna jucătorului un tichet cu o serie. Apoi, procesul este asemănător cu cel parcurs de pariori.

Promoție Winner – Prinde bonusul de bun venit!

Dacă ești client nou, pe lângă Liga Winner, îți recomandăm bonusul de bun venit Winner Pariuri. După ce ți-ai deschis cont, te așteaptă un cadou care poate ajunge la 700 de lei. Această promoție Winner este valabilă pentru primele 4 depuneri. Pentru a te califica la ofertă, fiecare depunere trebuie să fie de minim 20 de lei.

 • Prima depunere – primești 100% din suma depusă în limita maximă de 100 RON + free bet bonus 25 RON.
 • A doua depunere – primești 100% din suma depusă în limita maximă de 200 RON + free bet bonus 25 RON.
 • A treia depunere – primești 50 % din suma depusă în limita maximă de 200 RON + free bet bonus 50 RON.
 • A patra depunere – primești 200% din suma depusă în limita maxina de 200 RON + free bet bonus 25 RON.
winner bonus de bun venit

Îți recomandăm și bonusul Winner Free Bet 10 lei. Pentru a beneficia de un pariu gratuit în valoare de 10 lei trebuie să îți deschizi un cont la acest operator și să parcurgi procesul de verificare. Dacă îți place să joci la sloturi, atunci poți beneficia și de 110 free spins Winner!

Grăbește-te! Fiecare bilet reprezintă o șansă în plus la Liga Winner

Această promoție spectaculoasă îți poate aduce o garsonieră, o excursie în Egipt sau alte premii Winner. Efortul pentru a participa este unul minim, dar nu uita că fiecare bilet plasat și înregistrat în campania Liga Winner îți va mări șansele de fi unul dintre câștigători. Cele două extrageri au loc pe 31 decembrie 2021 și 31 ianuarie 2022.

Nu uita să accesezi pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!