super 23+24
Cristi Geiger
8 februarie 2024

Oferta momentului la Superbet! Promoție Super 23+24 în Superliga

4.7/5 - (24 votes)

Este timpul să dăm drumul la joc cu Super 23+24 de la Superbet! Superliga ne propune și în acest weekend o serie de meciuri extrem de interesante. Cele mai tari partide au fost analizate de experții BETuri.ro și în plus avem o ofertă Superbet excelentă pentru sezonul 2023/2024.

superbet pariuri sportive
Superbet Super 23+24 RON
Joacă 23 lei pe Superliga și primești 24 RON bonus!

Super 23+24 este oferta momentului. Pariază cel puțin 23 de lei pe un bilet care să conțină un meci din Campionatul României și ești premiat cu un bonus de 24 RON!

Promoție Super 23+24 este disponibilă pe platforma Superbet.ro, dedicată primei ligi de fotbal a României, sezonul 2023/2024, prin care poți să câștigi 24 de lei Bonus Sport, dacă pariezi cel puțin 24 de lei.

Oferta propusă de Superbet se desfășoară în perioada 14.07.2023 – 09.03.2024. Promoție Super 23+24 se adresează tuturor clienților care au un cont deschis la Superbet. În cazul în care nu ai cont, îți poți face unul pentru a beneficia de această promoție de început de an.

Pentru a afla cum te poți înregistra la Superbet, specialiștii noștri au pregătit un articol în acest sens despre tot ce înseamnă pași de înregistrare. Nu uita că la deschiderea unui cont nou Superbet primești și un bonus de bun venit Superbet de 500 de lei.

Cum participi la Promoție Super 23+24

În momentul în care te loghezi pe contul tău de jucător de la Superbet, atunci vei primi o notificare despre această Promoție Super 23+24 de la această casă de pariuri. După acceptarea ofertei, pariază cel puțin 23 de lei bani reali pe un bilet de tip single sau acumulator. Acesta trebuie să conțină unul sau mai multe meciuri din prima ligă de fotbal a României – Superliga.

Poți să pariezi atât pe meciuri live, cât și pe meciuri care nu au început. IMPORTANT! Meciurile pe care pariezi trebuie să aibă o cotă de minim 1.60. Pariurile plasate pe selecții din oferta Super Extra sau plasate în categoria Speciale nu se vor lua în considerare.

Cum rulezi bonusul Super 23+24 înainte de retragere

După ce ai pariat 23 de lei, cei de la Superbet îți oferă un bonus de 24 de lei pe care trebuie să îi rulezi o singură dată înainte să îi retragi din contul tău. ATENȚIE! Bonusul trebuie rulat în maxim 3 zile, altfel el se va pierde.

Pentru a rula bonusul, trebuie să pariezi în secțiunile Sport și Live pe cote de minimum 1.60 pentru pariurile single, respectiv cotă totală de minimum 2.50 în cazul pariurilor acumulator.

La rularea bonusului nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după perioada de valabilitate a bonusului. Doar pariurile plasate din bani reali contribuie la rulajul bonusului. Pariurile stabilite prin funcția Cash Out nu contribuie la rularea bonusului. Pariurile plasate în secțiunile Virtuale și Loto, cele returnate, anulate sau decise la cotă 1 nu se iau în considerare la calculul rulajul.

Meciuri de pariat bonus Superbet 23+24

Pentru a beneficia de acest bonus Super 23+24 trebuie să pariezi pe meciurile care se joacă în acest weekend în Superliga. Cele mai importante partide analizate de experții BETuri.ro sunt în secțiunea dedicată de Ponturi Fotbal România.

superbet pariuri sportive
Superbet Super 23+24 RON
Joacă 23 lei pe Superliga și primești 24 RON bonus!

Super 23+24 este oferta momentului. Pariază cel puțin 23 de lei pe un bilet care să conțină un meci din Campionatul României și ești premiat cu un bonus de 24 RON!

Concluzii – Oferta Superbet Superliga

Superbet Super 23+24 este una dintre cele mai bune promoții referitoare la fotbalului românesc în oferta caselor de pariuri. Avem un weekend plin de fotbal românesc, cu multe meciuri interesante. Hai cu noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru un plus de inspirație!

Nu uita, regula numărul 1 la fiecare bonus, inclusiv la Super 23+24 este să citești termenii și condițiile în care se utilizează acest bonus. Un parior trebuie să fie informat și responsabil! Multă baftă în acest weekend la pariuri, alături de echipa BETuri.ro. Vezi și un bonus fără depunere Superbet disponibil pe site! Un weekend cât mai verde pentru toți pariorii!