Calificări Euro 2020: Germania vs Olanda

Preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor continuă cu meciuri deosebit de interesante. Derby-ul zilei este duelul ce se va disputa la Hamburg dintre Germania vs Olanda. Ținând cont de jucătorii ce compun loturile celor două formații putem spune că sunt două dintre cele mai puternice echipe naționale. În ultimele trei meciuri directe dintre cele două adversare din această seară s-au marcat peste 2,5 goluri, astfel că și în această seară ne așteptăm la un festival de goluri. Partida din această seară se va disputa în cadrul grupei C a preliminariilor din care mai fac parte echipele: Irlanda de Nord, Belarus și Estonia.Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt doar pe Beturi.ro.

Derby-ul zilei: Germania vs Olanda

Germania pare a fi favorită în jocul din această seară. Nemții ocupă poziția a doua a clasamentului grupei după ce au reușit să acumuleze 9 puncte. Ei sunt la 3 puncte în spatele celor din Irlanda de Nord. Până în acest moment, gazdele partidei de astăzi au reușit doar victorii în fața Olandei, Estoniei și Belarusului. Pe teren propriu, Germania nu a mai pierdut un meci oficial de foarte mult timp și nu ne așteptăm ca această serie să continue și după partida din această seară. Ne așteptăm la nemții să facă unele schimbări față de echipa de anul trecut de la Cupa Mondială. Mergi pe mâna noastră cu cele mai bune ponturi pariuri sportive.

Olanda începe să redevină o națională de speriat și care impresiona prin fotbalul ce îl etala la fiecare meci. Portocala mecanică mai are de muncit până să reatingă acel nivel. După două meciuri în cadrul acestei grupe, olandezii au acumulat 3 puncte, învingând pe Belarus, dar au pierdut contra Germaniei. Ne așeptăm la un meci destul de bun pe care o să îl facă olandezii pentru a nu pierde contactul cu primele clasate în grupă. Germania vs Olanda este cel mai important meci al grupei și cu siguanță toată lumea va fi cu ochii pe acest duel. Pentru a se impune, Germania are o cotă foarte interesantă de 1.84. Ținand cont că vor evolua pe teren propriu este o cotă avantajoasă. Un alt pariu de luat în calcul este cel bazat pe numărul de goluri. Ținând cont că în meciurile directe s-au marcat multe goluri ne putem aștepta și în această seară la cel puțin trei goluri. Pentru a se înscrie peste 2,5 goluri beneficiem de o cotă de 1.70. Pariază și câștigă alături de noi zi de zi.