Biletul zilei: Sevilla vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

Sevilla - Bayern Munchen
1
5.40
X
4.45
2
1.62

Spectacolul din UEFA Champions League revine. Într-o zi în care sunt programate foarte multe meciuri. Astăzi sunt programate primele meciuri din sferturile din UEFA Champions League. În această dublă manșă avem o favorită clară la calificare. Este încă un episod al marelui derby dintre nemți și spanioli. Spectacolul putem spune că este asigurat ținând cont că ne aflăm superioare ale celei mai puternice întreceri. Cele două formații s-au calificat fără mari emoții în tururile precedente învingând adversare foarte puternice. Sevilla și Bayern nu s-au mai întâlnit în această întrecere. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul care va merge pe o victorie a favoritei dar în orice moment se poate întâmpla o surpriză.

Sevilla este surpriza acestei competiții. În optimile de finală gazdele de astăzi au eliminate pe cei de la Manchester United. Meciul tur disputat tot în Spania pe Arena Ramon Sanchez Pizjuan s-a încheiat cu scorul de 0-0. Sevilla a reușit să se impună surprinzător în Anglia chiar pe Old Trafford cu scorul de 2-1. Din acest motiv spuneam că gazdele de astăzi sunt o echipă periculoasă care pot furniza o surpriză în orice moment. În ultima etapă din La Liga, Sevilla a remizat cu scorul de 2-2 cintra celor de la Barcelona după ce au condus cu scorul de 2-0. Totuși astăzi trebuie să ținem cont că Sevilla va întâlni un adversar foarte puternic. Pronosticule pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.62.

Bayern Munchen este favorită la calificare din această dublă manșă. Nemții au eliminat în optimi pe Besiktas după ce au reușit să se impună în ambele meciuri. După ce a câștigat cu 5-0 în Germania, Bayern s-a impus și la Istanbul cu scorul de 3-1. Pentru bavarezi UEFA Champions League reprezintă cea mai importantă competiție deoarece în Bndesliga sunt aproape campioni și este doar o chestiune de timp până vor câștiga și matematic titlul. Este un avantaj pentru oaspeții de astăzi că se pot concentra doar pe competiția europeană. Astzăi ne așteptăm al un meci foarte frumos în care ambele formații vor incerca să obțină un rezultat bun pentru partida retur. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștogă cu biletul zilei oferit de Beturi.ro.