Biletul zilei: Real Madrid vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Real Madrid - Liverpool
1
2.20
X
3.90
2
3.20

Așteptarea a luat sfârșit. Numărătoarea înversă a început pentru finala UEFA Champions League. Kiev-ul este gata să primească magicienii din iarbă care ne vor oferi un spectacol de neuitat în această seară. Real Madrid și Liverpool se vor lupta pentru trofeul pus în joc, iar la capătul celor 90 sau 120 de minute, doar una dintre cele două echipe va sărbători. Ambele formații vin după un sezon dificil și lung dar astăzi vor da totul pentru a câștiga. Aceasta este cea de-a șasea întâlnire directă dintre cele două echipe. Liverpool a câștigat de trei ori, iar Real de două ori. Primul meci direct dintre cele două formații a avut loc în anul 1980-1981, chiar în finala Cupei Campionilor, englezii impunându-se cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă pe care se merită să mizați.

Real Madrid este față în față cu istoria. Los Blancos sunt cu o mână pe cel de-al treilea trofeu consecutiv UEFA Champions League. Acest lucru este unic și cu siguranță foarte greu de egalat. Ronaldo și compania au avut un traseu foarte dificil în fazele eliminatorii. Cu arbitrii sau fără arbitrii vedem că Real a ajuns și în această finală. În optimi Madrid a trecut de PSG la capătul unei duble în care orice rezultat era posibil, pentru ca în sferturile de finală să o elimine pe Juventus. După ce au câștigat cu 3-0 în Italia, acasă au pierdut cu 3-1 și au marcat dintr-un penalty acordat în urma unei greșeli de arbitraj. În semifinale a venit rândul celor de la Bayern Munchen să fie eliminați de Real. În cele 12 meciuri din acest sezon galacticii lui Zidane au marcat de 30 de ori și au primit 15 goluri. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe victoria Realului.

Liverpool nu este învinsă niciodată și acest lucru ne-au demonstrate în finala din 2005 când au reușit să întoarcă un scor de 3-0 la pauză pentru AC Milan. De atunci cormoranii nu au mai reușit să câștige trofeul. Trupa lui Jurgen Klopp este surpriza din această finală și ne putem aștepta la orice din partea lor. Oxlade-Chamberlain, Matip și Gomez nu vor putea evolua pentru englezi. La fel ca și Real, Liverpool a avut și ea un traseu dificil până în această fază a competiției. În optimi cormoranii au trecut cu scorul de 5-0 la general de FC Porto,  pentru ca apoi să o elimine pe Manchester City. În semifinale au fost nevoiți să treacă de AS Roma pe care i-au eliminat cu scorul de 7-6 la general. Va fi foarte interesant să vedem ce va mai inventa Mohamed Salah în această finală. Biletul zilei ne va aduce un pronostic pe o victorie a Realului. Noi pe biletul zilei la pariuri sportive vom merge pe Real Madrid deoarece au de partea lor experiența care îi poate ajuta foarte mult într-un asemenea meci.