Biletul zilei: PAOK vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
PAOK - FCSB
1
2.55
X
3.35
2
2.60

Seria meciurilor amicale continuă pentru elevii lui Nicolae Dică. Astăzi în cantonamentul din Olanda, FCSB va disputa un amical foarte puternic în compania celor de la PAOK. Grecii sunt pregătiți de tehnicianul român, Răzvan Lucescu, astfel că ne așteptăm la un joc foarte interesant. Această partidă va avea fluierul de start la ora 20:00. În jocul de astăzi este o ocazie pentru unii jucători de la FCSB să își reîntâlnească fostul căpitan, Fernando Varela, care evoluează la PAOK. Acest meci are foarte multe motive să nu fie ratat, deoarece ne așteaptă o partidă foarte interesantă. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi un pronostic foarte avantajos.

PAOK se află și ea tot în al doilea stagiu de pregătire. Elevii lui Răzvan lucescu au ajuns ieri în Grecia și astăzi vor disputa primul meci din acest nou cantonament. PAOK a terminat sezonul trecut din Grecia pe poziția a doua a clasamentului după un scandal foarte mare și un final în care aveau șanse la titlu. Până acum în această vară, grecii au disputat două partide amicale. În primul meci au remizat cu scorul de 2-2 în fața celor de la Anderecht, pentru ca în cea de-a doua partidă să fie învinși cu scorul de 2-1 de către cei de la Nordsjaelland.  Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.60.

FCSB este deja de o perioadă mai lungă în Olanda astfel că este mult mai avansată cu pregătirea. Roș-albaștrii sunt la al treilea meci din acest cantonament, dar până acum nu au reușit nici o victorie. Ai întâlnit pe Club Brugge și pe Ajax Amsterdam dar în ambele meciuri FCSB a remizat cu scorul de 1-1. Chiar dacă acum victoriile sunt doar pentru palmares jucătorii trebuie să aibă un moral bun înaintea începerii noului sezon. Se pare că sistemul gândit de Nicolae Dică 4-3-3 a început să prindă destul de bine la echipă deoarece a întâlnit adversari foarte puternici până acum. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei doar alături de echipa Beturi.ro.