Biletul zilei: Cork City vs Levadia Tallin

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Cork City vs Levadia Tallin
Cork City - Levadia Tallin
1
1.36
X
4.20
2
7.50

Astăzi sunt programate foarte multe meciuri  din turul întâi al UEFA Europa League. Noi am ales un meci în care avem foarte mare încredere că va fi câștigător. Meciul pe care vă recomandăm să îl jucați pe biletul zilei este întâlnirea dintre Cork City și Levadia. În această confruntare știm în proporție foarte mare echipa calificată și aceea este Cork City. Irlandezii s-au impus la finalul meciului tur cu scorul de 2-0, scor ce le poate asigura calificarea fără problem în turul second. Sperăm să asistăm la o partidă deschisă deoarece Levadia va merge pe cartea atacului și nu va avea ce să piardă așa că își vor juca ultima carte.

Cork City se află la adăpostul rezultatului meciului tur. Un avantaj de două goluri poate fi pierdut doar în urma unui dezastru chiar dacă multă lume crede că este un scor periculos. În campionatul intern gazdele de astăzi sunt aproape de un nou titlu de campioană. Gazdele au 18 victorii și un rezultat de egalitate după 19 etape disputate. Forma de moment pe care o traversează cei de la Cork City este una foarte bună. Ei vin după șaspte victorii în ultimele șapte etape și au șanse foarte mari să continue acest șir al victoriilor. Cota de 1,36 pe care o are echipa gazdă la victorie este foarte bună de a fi adăugată pe biletul zilei la pariuri.

Levadia este ca și eliminată încă de la începutul aventurii în acest sezon european. Oaspeții au un sezon intern bun. În campionatul Estoniei ei ocupă poziția secundă a clasamentului fiind la doar patru lungimi în spatele primei poziții. Înfrângerea din meciul tur a pus capăt unei serii care era din luna martie, în care Levadia nu a simțit gustul înfrângerii. Chiar dacă vedem că sunt o echipă într-o formă bună trebuie să ținem cont că, adversarii întâlniți în liga estoniană sunt de o valoare foarte scăzută. Ținând cont de aceste lucruri astăzi vom miza pe încă o victorie a gazdelor. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de câștig dacă ai inspirația necesară de a alege cele mai bune ponturi. Atunci când alegi să plasezi biletul zilei trebuie să ți cont de sfaturile specialiștiilor din echipa noastră.