Allsvenskan: Goteborg vs Malmo

Într-o zi cu puţin fotbal o să ne îndreptăm atenţia spre campionatele care sunt în plină desfăşurare. În campionatul Suediei am descoperit o partidă foarte inetersantă ce va avea loc între Goteborg vs Malmo. Acest joc se va disputa în cadrul rundei cu numprul 9 şi va avea fluierul de start de la ora 20:00. În trei din ultimele patru meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri, lucru la care ne aşteptăm şi în partida din această seară. Forma foarte bună pe care o au cele două formaţii este încă un argument pentru spectacolul de asăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Spectacol între Goteborg vs Malmo

Goteborg are un început de sezon foarte bun. După cele 8 etape disputate au reuşit să acumuleze 16 puncte. După un început mai greu de sezon, în ultimele 5 runde au reuşit să acumuleze 4 victorii şi un rezultat de egalitate. Pe teren propriu au disputat 3 partide în care au obţinut 3 victorii. Au marcat de 9 ori şi au primit un singur gol, acest lucru arătându-ne că sunt foarte puternici în faţa propriilor fani. Totuşi, în faţa celor de la Malmo, au pierdut patru din ultimele 5 meciuri directe disputate pe acest stadion. Cu biletul zilei o să relizezi profit.

Malmo are prima şansă la victorie în această seară dar o va aştepta un meci foarte dificil. Cei de la Malmo sunt o cunoştiinţă mai veche din Europa a celor de la CFR Cluj. Cele două echipe s-au întâlnit în preliminariile UEFA Champions League, cu aproape un an în urmă. Cei de la Malmo sunt pe prima poziţie a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 17 puncte. Până acum ei au o medie de 2 goluri marcate şi unul primit. Goteborg vs Malmo se anunţă a fi o partidă foarte spectaculoasă şi cu multe goluri. Ne aşteptăm să vedem goluri în ambele porţi astfel că un GG ne va aduce o cotă de 1.70, în opinia noastră una foarte avantajoasă. Un alt pariu în care avem mare încredere este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu la o cotă de 1.80 este în opinia noastră unul cu şanse mari de câştig. Ca şi rezultat final putem paria pe o victorie a celor de la Malmo care sunt echipa mai puternică dar vă sfatuim să nu pariaţi o sumă foarte mare.