superbet bonus 44 lei
Viorel
23 februarie 2021

Superbet bonus exclusiv. Profită acum de 44 lei gratis!

Odată cu primăvara europeană, apar si noi oferte pariuri sportive, exact cum este si acest bonus Superbet 44 RON la verificarea contului. Săptămâna de fotbal european începe în forță, cu un duel de foc, Atletico Madrid – Chelsea. Cu noul Superbet bonus, beneficiezi de 44 RON de pariat pe cele mai tari meciuri europene din această săptămână.

În continuare, echipa BETuri îți va povesti totul despre bonus – cum îl iei, ce condiții de rulaj are, dar și cum îl poți multiplica. Să începem!

Pașii pentru a te bucura de un Superbet bonus special pentru tine

Pasul numărul 1 e simplu. Folosești linkul pentru acest bonus Superbet 44 lei și ajungi la etapa de înregistrare. Procesul e foarte simplu. Trebuie doar să apeși „Înregistrare”, să-ți introduci corect toate datele cerute și apoi să-ți activezi contul folosind linkul pe care-l vei primi pe email din partea Superbet.

Nu uita că ai și un Superbet bonus de bun venit de până la 500 de lei care se oferă fiecărui client nou pentru primele trei depuneri, după următorul scenariu:

  • La prima depunere, primești 50 la sută din valoarea depunerii, până în suma de 200 lei
  • La a doua depunere, primești la fel, un bonus de 50 %, cu o valoare de până la 200 de lei
  • Pentru a treia depunere, bonusul va fi de 100%, cu o valoare maximă de 100 lei

Pasul al doilea și cel mai important pentru a te bucura de acest Superbet bonus de 44 de lei este să-ți validezi contul. Acest pas este unul obligatoriu, conform legislației în vigoare, dar e foarte simplu de realizat, de asemenea. Ai la dispoziție 30 de zile din momentul în care îți deschizi contul, dar de ce să aștepți atât? Poți încheia procesul de Know Your Customer în doar 12 ore. Trebuie doar să încarci o copie color după buletinul tău, plus o dovadă a adresei. E atât de simplu! Cei 44 de lei vor intra în contul tău în maximum 48 de ore de la îndeplinirea condițiilor.

Conditii rulare bonus Superbet

Ca să te poți bucura de cei 44 de lei primiți de tine în mod exclusiv prin acest Superbet bonus, va fi nevoie să rulezi banii primiți. În cazul acestui bonus special sport de la Superbet , lucurile stau în felul următor:

  • Poți rula acest Superbet bonus doar în secțiunile Sport și Pariuri Live.
  • Trebuie să rulezi de 5 ori valoarea bonusului primit, pentru a-l putea apoi retrage.
  • În procesul de rulare, pentru biletele de timp sistem se iau în calcul cotele de la 1,60 în sus.
  • Atât biletele câștigătoare, cât și cele necâștigătoare în cotă de minim 1.60 contribuie la rularea bonusului.
  • Ține minte că ai la dispoziție 7 zile din momentul activării bonusului pentru a-l rula.
  • Promoția se desfășoară în perioada 22-28 Februarie.
  • Poți retrage banii doar după ce condițiile de rulaj au fost îndeplinite. Citește informațiile complete pe site-ul Superbet, pentru a fi sigur că nu-ți scapă nimic!

Superbet bonus – Cum poți rula banii la pariuri sportive?

Cum faci să rulezi suma necesară? E simplu, trebuie doar să urmărești ponturile pe care ți le oferim în fiecare zi, fie aici, pe site-ul beturi.ro, fie pe pagina noastră de Facebook. Cum cerințele de rulaj nu sunt foarte pretențioase, fiind nevoie să rulezi bonus Superbet fara depunere de 44 lei doar de 5 ori pentru a-l putea retrage, poți aplica mai multe strategii. Poți juca la siguranță, pe cote de 2 și ceva în fiecare zi, mai ales că ai 7 zile la dispoziție sau poți încerca să îndeplinești din prima cerințele, cu un bilet într-o cotă mai mare.

Pentru toate acestea, găsești pe site-ul nostru toată inspirația de care ai nevoie. La fiecare eveniment analizat îți vom oferi mai multe variante de pariere, în cote pornind de la cele de siguranță (1.30-1.50) și până la cele mai îndrăznețe (de la cote de 2 în sus).

Acest bonus fara depunere Superbet oferit noilor clienți este binevenit, mai ales că ai la dispoziție competiții cu adevărat tari. În perioada 22-28 februarie, în care poți opta pentru acest bonus, poți miza pe meciuri de Champions League, dar poți juca și pe alte partide din Europa League. Cu această ofertă de nerefuzat prinzi și un week-end interesant, din care se remarcă meciuri ca Sevilla – Barcelona, Chelsea – Manchester United sau Roma – Milan.

Ponturi fotbal Champions League

De exemplu, din oferta Superbet poți miza pe un pronostic de GG 3+ pentru meciul Lazio – Bayern, la o cotă numai bună pentru condițiile de rulaj necesare acestui bonus Superbet, de 1.75. Apoi, la meciul Atletico – Chelsea, jucat la București, poți miza pe cornere. Măcar 9 lovituri de colț îți aduc o cotă de 1.53.

Pentru ziua de miercuri, poți încerca varianta 3+ pentru partida Atalanta – Real Madrid, la o cotă de 1.65, iar la partida Gladbach – Man City, nu putem vedea altceva mai clar decât 2 pauză / 2 final, în cotă de 1.87. Toate aceste cote pariuri sunt perfecte pentru rulaj bonus Superbet.

Ponturi Europa League, perfecte pentru rulaj Superbet bonus

Pentru Europa League, câteva propuneri interesante ar fi următoarele partide – Ajax – Lille, Napoli – Granada sau Arsenal – Benfica. Pentru meciul dintre olandezi si francezi, poți miza pe un meci deschis – 3+ are o cotă de 1.75. La Napoli – Granada, intuim măcar o victorie de palmares a gazdelor. Cota este perfectă pentru rularea bonusului de verificare cont de la Superbet, 1.63. La partida dintre Arsenal – Benfica, o cotă bună este cea pentru GG, în valoare de 1.75. Așadar, și la Europa League găsești ușor cote pentru rulaj bonus Superbet.

Un week-end care se anunță profitabil! Rulezi ușor cei 44 lei gratis!

Ajungem și la weekend! Avem multe meciuri pe care putem miza. Putem începe ziua de pariuri cu o cotă numai bună din La Liga: Sevilla – Barcelona, pronostic 3+, cota 1.70 la Superbet. Pariem apoi că Juventus bate în deplasarea dificilă de la Verona, de unde și cota de 1.57.

O altă partidă interesantă este si cea dintre Chelsea – Manchester United de duminică seara. Mizăm din nou pe spectacol. Măcar 3 goluri în meciul de pe Stamford Bridge și bifăm o cotă de 1.88!

Tot duminică mai avem un supermeci. Roma – Milan este o partidă la vârful clasamentului în Serie A. Noi zicem că romanii nu pierd. 1X are o cotă de 1.41, un punct de pornire în procesul de rulare bonus Superbet. Și parcă s-au adunat ceva cote bune! Pentru extra ponturi, știi unde să cauți! La noi vei găsi mereu inspirația de care ai nevoie la rubrica Biletul Zilei fotbal.

Concluzii

Recapitulăm! Pentru a beneficia de cei 44 lei gratis oferiți prin acest nou bonus Superbet trebuie doar să te înregistrezi folosind link-ul din startul articolului și să-ți verifici contul. Apoi rulezi banii ușor cu ponturile oferite de echipa BETuri.

Ține cont că abia s-a deschis sezonul de oferte speciale pentru tine! Acest Superbet bonus de 44 de lei doar pentru tine este doar primul dintr-o lungă serie care va urma. Cu noi ești mereu la curent când vine vorba despre ofertele caselor de pariuri online. Pronosticuri sportive găsești de asemenea din belșug pe site-ul nostru. Fii informat, fii inspirat, pariază alături de noi zi de zi!