Serie A: AS Roma vs Inter

Recomandarea noastră: 2

Serie A, AS Roma, Inter
AS Roma - Inter
1
2.65
X
3.50
2
2.55

Ultimul meci al zilei din Serie A este un adevărat derby al acestei runde. Pe Stadio Olimpico AS Roam vs Inter ne vor oferi un spectacol de ținut minte. Ambele formații adversare astăzi sunt două dintre reprezentantele Italiei în UEFA Champions League. La mijlocul acestei săptămâni au suferit înfrângeri iar acest meci poate fi privit ca o revanșă față de suporterii ambelor echipe. În ultimele cinci dueluri directe dintre cele două formații am văzut goluri în ambele porți lucru care are șanse foarte mari să se întâmple și astăzi. Diferența din clasament dintre cele două formații este una destul de mare astfel că acest lucru ne face să credem că avem o favorită la victorie. Strategie pariuri ne poate duce spre un câștig important astăzi.

Derby-ul etapei AS Roma vs Inter

AS Roma are avantajul că va evolua în fața propriilor suporteri  Cu 19 puncte acmuulate în acest sezon romanii ocupă doar poziția a șaptea a clasamentului. Ei nu se afă într-o formă foarte bună în Serie A. Au reușit să obțină o singură victorie în ultimele cinci etape din Serie A ceea ce este foarte puțin pentru un așa club. La mijlocul acestei săptămâni au pierdut chiar pe acest stadion contra celor de la Real Madrid cu scorul de 2-0. O bună strategie pariuri ne va putea duce spre câștig astăzi.

Inter pornește din postura de favorită la cele trei puncte, astăzi. Nerrazurri sunt pe poziția a treia cu 28 de puncte. Ei se pare că se află în luptă pentru locul secund cu cei de la Napoli. Oaspeții partidei de astăzi au înregistrat patru succese și o înfrângere în ultimele cinci etape din Serie A. În UEFA Champions League vin după o înfrângere contra celor de la Tottenham cu scorul de 1-0. În acel joc cei de la Inter au evoluat destul de bine dar nu u reușit să înscrie.

AS Roma vs Inter ne va aduce un profit consistent. Vom paria pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Cota pentru GG la aces meci este de 1.70. La finalul celor 90 de minute vom paria pe faptul că cei de la Inter vor reuși să câștige. Acest pariu vine cu o cotă de 2.25. Faptul că se vor executa peste 9,5 corenere are o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să câștigi.